Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
savliget
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Vodafonos telefonra akarom a leírásotok alapján felrakni az EMUI 3.0-t. Leszedtem a b133sp-t, a b606-t, de a b129 generál verziót sehogyan sem sikerül a linkelt huawei oldalról leszedni (máshol nem találtam): Vagy több, mint 12 órát ír ki letöltésnek, vagy csak néhány percet, de 6-7%-nál végtelenül belassul, vagy volt már olyan többször is, hogy letöltöttnek jelezte, de csak 60-70 mega jött le. Próbáltam explorerrel, firefox-al, chrome-al. Ugyanez a helyzet.
A kérdés, hogy az OTA-n frissült b129-re rá lehet-e rakni a fenti romokat, vagy mindenképpen a generál verzióra kell rárakni kell: Esetleg ehez tudna valaki egy használható linket.
Egyébként a fenti két rom sem jött le a huawei oldaláról, de azokat megtaláltam máshol.
Előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest