Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
savliget
tag
válasz
fatomas673 #12212 üzenetére
Köszönöm! A gyári ( Huawei oldaláról letöltött) B609-en tényleg nincs ilyen. Végül is nem nagy gond, a ciklus végén max belassítanak...
-
savliget
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy csak én nem találom, de emui 3.0 alatt (B609 rom), hol találom a mobil net adatkorlátjának beállítását? Most frissítíttem csak a vodás telefont, és a B129 alatt egyszerűen megtaláltam. Köszönöm -
savliget
tag
Sziasztok!
Ma, miután többször próbáltam hívni egy foglalt számot, egyszer csak megjelent valami "ussd kód..." üzenetet, ami gyorsan el is tűnt, majd rögtön utána az "mmi kész" ablakot dobta fel.Ezek mit jelentettek?
Köszönöm -
savliget
tag
Letöröltem a sim kontaktokat ( kicsit megijeszett, amikor azt mondta, a törlés előtt, hogy a többi fiókból is töröl), es helyreállt minden, megjelentekma kepek
-
savliget
tag
válasz
philoxenia #7539 üzenetére
Köszönöm!
Ez volt az első dolog, amit megtettem. Így nem is mutatja a sim nevjegyzéket, de bejövő vagy kimenő híváskor továbbra is a sim kapcsolatokat használja. Ezt onnan tudom, hogy a híváslistában, ha rákattintok a hívott félre, és megnézem a részleteit, akkor ott írja, hogy SIM névjegy. Még akkor is, ha a telefon memóriájában lévő névjegyzékből kezdeményezem a hívást. Valószínűleg törölni kellene a sim kártyát. Így viszont a szinkronizálás miatt törölné a többi helyrôl is (telefon, gmail). Ha ideiglenesen kikapcsolom a szinkronizálást, majd törlöm a simet, akkor a szinkronizálást visszakapcsolva tötölni fogja a többi helyről is? Itt csak az segíthet, hogy exportálom vcard-ba, törlöm a simet, majd importálom a gmail fiókba, telefonra a vcardot? A vcard menti a kepeket is? -
-
savliget
tag
Most már tényleg nem értem, hogy miért nem jelennek meg a partnerek képei híváskor. A telefon saját névjegyzékében ott vannak képpel ellátva, a gmail fiókban is ott vannak képpel ellátva. Mindenhol látszanak a képek a telefonkönyvben, egyedül a híváslistában és a híváskor nem látszanak. Ki érti ezt?
Lehet, hogy a sim kártyán lévő nevek kavarnak be? Másra már nem tudok gondolni, hiszen egyedül ott nincsenek fényképek a partnereknél. Ezeket meg nem szeretném törölni. -
savliget
tag
válasz
#86973952 #7513 üzenetére
Köszönöm!
És amikor egy backupból visszarakod, akkor a telefon memóriájában lesznek elmentve? Vagy a kontaktok egyszerűen csak szinkronizálódnak a gmail fiókkal? Szerinted érdemes lenne a gmail névjegyzékemet bemásolni a telefon memóriájába is, így talán híváskor megjelennek a képek? -
savliget
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek hogyan praktikus a nevjegyeket tárolni?
Nálam a következő a helyzet. A google contactokban van rendberakva az összes kapcsolat, fényképekkel. A sim kártyán van pár regi fontos szám. Ezeket nem igazán szeretném törölni. A telefon memóriájában nincs tárolva semmi. Vagyis most telefonáláskor a google fiókos névjegyzéket használja. Legalábbis azt hiszem, mert hiába vannak bent a fényképek a névjegyzékben, híváskor nem mutatja azokat. Lehet, hogy ilyenkor megis a sim nevjegyzeket veszi. Számomra ez egy picit kaotikus. Most akkor érdemes lenne a google névjegyzéket átmásolni a telefon memóriájába is, vagy egyszerűen maradjon így?
Köszönettel veszek minden javaslatot! -
savliget
tag
válasz
#86973952 #7496 üzenetére
Köszönöm!
Tudom, ez nem teljesen P7 specifikus, de hátha valaki tud gyors megoldást.
A google asszisztensben a személyes beállításoknál, be szeretném állítani a munkahely címét, de a helyek között csak a lakcím szerepel. Hogyan lehet hozzáadni a munkahely címét? Nem találok ilyen opciót. A google maps-en be van állítva.
Ráadásul reggel még ott volt, mert megkaptam az órára (LG watch R) a munkahelyre való utazás kártyáját. -
savliget
tag
válasz
ufonauta #7493 üzenetére
Most néztem, hogy nekem a letöltött b133sp01-ben nincs vendor mappa, csak dload. A b129-ben és a b609-ben van vendor mappa. A leírás alapján a b133-ban is kellene lenni, és szükségi is lenne rá. Igaz nem, a huawei oldaláról szedtem le. Nem jött. Most próbálkozom egy letöltéskezelővel a huaweitől leszedni, de ez is betegesen lassú. A b609-ben lévő vendor mappa fájl nem jó az áttéréshez?
Üdv! -
savliget
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Vodafonos telefonra akarom a leírásotok alapján felrakni az EMUI 3.0-t. Leszedtem a b133sp-t, a b606-t, de a b129 generál verziót sehogyan sem sikerül a linkelt huawei oldalról leszedni (máshol nem találtam): Vagy több, mint 12 órát ír ki letöltésnek, vagy csak néhány percet, de 6-7%-nál végtelenül belassul, vagy volt már olyan többször is, hogy letöltöttnek jelezte, de csak 60-70 mega jött le. Próbáltam explorerrel, firefox-al, chrome-al. Ugyanez a helyzet.
A kérdés, hogy az OTA-n frissült b129-re rá lehet-e rakni a fenti romokat, vagy mindenképpen a generál verzióra kell rárakni kell: Esetleg ehez tudna valaki egy használható linket.
Egyébként a fenti két rom sem jött le a huawei oldaláról, de azokat megtaláltam máshol.
Előre is köszönöm!
Üdv -
savliget
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy bejövő híváskor a sim-en lévő névjegyet mutatja nem úgy, ahogyan a telefonon szerepel importálás után. A címlista nézetében az van beállítva, hogy a telefonon lévőket mutassa. Tárcsázáskor ezeket látom, de bejövő híváskor a sim névjegyzéket mutatja.
Vodafone b129 firmware.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest