Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Ezzel tisztában vagyok.
A samsungot is azonnal rootoltam, pedig tudtam a knox-ról.
A garancia egy vicc egyébként:
Vízhatlan telefonoknál nem vonatkozik beázásra, törhetetlen üvegként hirdetett telón nem cserélik a kijelzőt törés esetén, csak ha volt külön biztosításod, ha nem tudsz telefonálni vagy netezni, akkor az nem a szolgáltató hibája, hanem a telefonod rossz, de erre való hivatkozással nem javítják garanciában,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Update 10.27. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest