- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
MÁS:
Vendor mappa/ telenor hiba3 éve májusban véve a telefon B121 el.
Onnantól minden frissítés, root, up és downgrade esetén soha de soha nem tettem fel a vendor mappa tartalmát.Ugyan ez volt a párom p7esénél. Fél évvel később került újonnan kézbe. Eddig sose volt feltéve a vendor mappa tartalma.(Nem is lesz)
Az enyémnél egy gondolattól vezérelve idén valamikor tavasszal, mivel itt sokan javasolták, hogy azt kell és illik föltenni, feltettem.
Eredmény ma körvonalazódott így a fórum böngészés, és a romcsere dátumok okán).
Addíg míg fel nem tettem, soha egyetlen hívás problémám nem volt, mindegy melyik rom, B121/ 133/ 609/ 839/ 852/ V4-V5. Soha egyetlen hiba akár visszatértem az előzőekre akár csak gyári reset, root vagy nem... Soha egyetlen hívás hiba nem volt.Az enyém amire fel tett téve, attól a pillanattól, 10-12 hívásból egyszer Szétesik. Mindegy milyen 2/3/4 G van e mobiladat vagy letiltva stb..Autómata szolgáltató vagy kézi beállítás. És mindegy milyen sim kártya. ma pl az enyémről az asszony kártyájával 5 ször hívtam 3 szor szétesett, de már tárcsázáskor. ja és Vasárnap lett újra téve a rom, szűzen).
Ellenben a párom P7esénél mai nap 62 hívásból egy alkalommal sem volt hiba, Ez az én kártyámmal próbálva az ő telefonjába. Az ő kártyájával sincs sose hiba az ő telefonjába.
Ez azért érdekes probléma, hogy ha páromnak felteszem a vendort és ugyan ez a hiba előjön, bele dögölhetek is szar lesz, de ez totálisan igazolná az esetet..
Ja és B121 vagy 133 hoz nem találtam vendor update.app-et, mert lemennék odáig, hogy helyre állítsam, majd upgrade, és örül. De nincs.
Erre találjak megoldást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest