- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aurora65 #1192 üzenetére
Körbe nem lehet lapozgatni, de balra és jobbra igen. Ez azt hiszem normális, vagy akkor nem értem mit szeretnél.
Egyébként B121 fw alatt 9 oldalt lehet max. csinálni, szerintem a többinél is, minimum. Bármit ki lehet tenni, mert az EMUI -nak nincs menüje, ahogy az iOS -nek sem. Szerintem megjelenésre olyan, mint ha összegyúrnád a MIUI -t és az iOS -t, egy kis egyediséggel fűszerezve.
Nem lehet leszedeni az akku fedelet, de ezáltal az akksira is 2 év garancia van. Általában szétszedhető telefonoknál simán tartozék garancia vonatkozik az akksikra, tehát 1 év. Általában.
Én nem használok ilyen tokokat, de ha jól emlékszem itt a hardverapro.hu -n árulnak egy ilyet, amihez "alkalmazkodik" a telefon. Tehát elvileg tudnia kell, keress rá, azt hiszem 3.000 HUF körül van fent. "Beszervezni a dolgokat" viszont nem tudom, szerintem nem lehet, de én nem használok ilyen tokot.
dragonfx:
Sima hátlapra szeretnél keresni, akkor általában a "back" szóra hozza ki. Persze lesz közte hátlap tok is, de én így szoktam keresgetni. Pl.: Huawei P7 back.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest