Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz aurora65 #1192 üzenetére

Körbe nem lehet lapozgatni, de balra és jobbra igen. Ez azt hiszem normális, vagy akkor nem értem mit szeretnél. :D Egyébként B121 fw alatt 9 oldalt lehet max. csinálni, szerintem a többinél is, minimum. Bármit ki lehet tenni, mert az EMUI -nak nincs menüje, ahogy az iOS -nek sem. Szerintem megjelenésre olyan, mint ha összegyúrnád a MIUI -t és az iOS -t, egy kis egyediséggel fűszerezve.

Nem lehet leszedeni az akku fedelet, de ezáltal az akksira is 2 év garancia van. Általában szétszedhető telefonoknál simán tartozék garancia vonatkozik az akksikra, tehát 1 év. Általában.

Én nem használok ilyen tokokat, de ha jól emlékszem itt a hardverapro.hu -n árulnak egy ilyet, amihez "alkalmazkodik" a telefon. Tehát elvileg tudnia kell, keress rá, azt hiszem 3.000 HUF körül van fent. "Beszervezni a dolgokat" viszont nem tudom, szerintem nem lehet, de én nem használok ilyen tokot.

dragonfx:
    Sima hátlapra szeretnél keresni, akkor általában a "back" szóra hozza ki. Persze lesz közte hátlap tok is, de én így szoktam keresgetni. Pl.: Huawei P7 back.

Új hozzászólás Aktív témák