- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
b_alazs #24800 üzenetére
"30-35 közötti reális értéket mondtak egy p6-ra."
Kik? Csak nemhogy a beárazós topikok valamelyikében ?
Most nem bántani akarlak ne érts félre, de én ezeket a baromságokat kiröhögöm csuklóból. Nem az itteni (kis)piac határozza meg használt kütyü árát. Meg aztán mire fel fogadjam el vadidegen emberek ajánlatát reális piaci értéknek. Nem ismerem őket, nem tudom a múltjukat.... ja és a legfontosabb az általam eladni kívánt terméket pedig nem látta, tapintotta, használta
Mindemellett természetesen hatalmas nagy respect jár nekik, hogy erre áldozzák a szabad idejüket.....én Polgárőrködöm ha épp jut rá idő. Szóval akkor hogyan is van ez? Milyen becsüs döntések is születnek akkor ? Én autó nepper családból származom, így van némi kis rálátásom arra, hogy miként is lehet reálisan megbecsülni valaminek a piaci értékét, eladható árát, ami nem mindig ugyanazt az összeget takarja természetesen. De egyetlen alap dolog mindenképp fontos ebben, mégpedig a termék személyes megismerése, mert hiába ismeri valaki az adott márka adott típusát, esetleg pont olyan van neki is, de a korrekt árképzéshez fogni, érezni kell azt. Meg mondom, a saját tapasztalatom, hogy itt a sok tudálékos 10-n éves kisgyerek sportot űz abból, hogy belebeszél olyan dologba amihez köze sincs és főleg nem az eladással kapcsolatos a mondókája.
Még egyszer mondom, bocsánat ha túl személyesre sikerült ez a rövidnek szánt monológ, egyáltalán ne vedd magadra.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Newlachka
őstag
válasz
b_alazs #24723 üzenetére
persze hogy szaggat böngészőben a videó mert nincs benne flash player....
vagy azt keresel vagy ne böngészőben videózzatok. ez minden androidnál, és romnál így van nem csak a P6 nál.
Én pl. mikor használtam a telót, én a gyári böngészővel használtam,és valahonnan kukáztam rá egy flash playert. de meg nem mondom már honnan.Az meg hogy lagol a lehúzás nem lehet azért mert kevés a ram?
nem írtad le pontosan a lehúzod a "menübar-" és később követi le.
Így a fejembe ez úgy játszódik le,hogy lehúzod,és mire az újaid leérnek az aljára akkor kezdi el legördíteni?
TE raktad rá a romot? helyi frissítés volt vagy full wipe? -
Newlachka
őstag
válasz
b_alazs #24563 üzenetére
b535 a hivatalos, de igazából a b132 ig bármit visszatehetsz. az meg nagy hülyeség,hogy hivatalos romra térsz vissza.
szedj le egy eu régiós gyárilag rootolt b132-t tegyél fel egy twrp recovery-t és utána downgrade-elj.
Emui 3.0 alatt már nincs recovery így ez muszáj.
amúgy meg elvileg helyi frissítéssel rá kellene tudnod rakni bármilyen rom-ot
b132
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest