- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
Danny750 #23607 üzenetére
Lesz egy (vagy több) sérült képed vagy zenéd.. szedje le a gépedre minden képet és zenét ami az SD kártyán vagy a telefonon van, nézd meg hogy úgy is fennáll-e a dolog és közben nézd meg a képeket ls zenéket, hogy mindegyik megnyitható-e. Ha megtalálod a rosszat akkor minden fasza, ha nem, akkor pakkonként tedd vissza a zenéket és a képeket és meglátod hogy hol megy fel a Mediaserver megint.. sérült képekkel sokszor jártam már így, nem tud vele mit csinálni és loopba kerül a program.. a CPU meg pörög, mint egy rezsicsökkentett gázóra a parlamentben (:
-
gabancs
addikt
válasz
Danny750 #2682 üzenetére
Tudom, nekem nagyon tetszik. És ami még jobban tetszik, hogy a kínaiak tényleg komolyan gondolják. Gőz erővel dolgoznak a szoftveren. Azt nem tudom, hogy van e nekik valami hivatalos fórumuk, amin lehet jelezni a hibákat mint a Sony-nál. Azt kell mondja, abszolút nem érezni, hogy egy felkapaszkodó gyártó terméke. Gyakorlatilag a legnagyobbak között a helyük. Csak el ne fogyjon a lelkesedésük :-)
-
gabancs
addikt
válasz
Danny750 #2676 üzenetére
Én ugyan nem játszom, tehát ilyen tapasztalatom nincs. De az biztos, hogy nagyon fasza telefon. Eddig nagyon stabil, se egy akadás, se egy fagyás. És mind e mellett az egyik legszebb telefon. A kijelző gyönyörű, hatalmas fényerő tartalékkal.
Ha nagyon bele akarunk kötni, talán a szögletessége. Furcsa fogása van a többi telefonhoz képest. Sehol egy lekerekítés, mint általában a többi telefonnál.
Amit még meg lehetne piszkálni (szerintem) az alsó 3 kapacitiv gomb háttere. Jobb lenne, ha átlátszó lenne, és eltűnne, és csak akkor jönne elő, ha megérintjük a képernyőt. De bízzunk benne, hogy lesz még fejlesztés. -
törölt tag
válasz
Danny750 #2668 üzenetére
Még valamit, többen írták hogy ha a Real racing3 (mint teszt játék) simán fut akkor rendben van a gép, hát simán futott, egyedül a betöltés tartott kicsit sokáig de az nem csoda sok a tölteni való. Feltettem az Epic Citadel grafikus tesztet is, teljesen rendben volt, ránc nélküli, most akkor számít igaz vagy nem amit az S3 ról írt valaki ?
-
törölt tag
válasz
Danny750 #2668 üzenetére
Nekem nem volt, de nem is ez a lényeg. Azokat a játékokat 1-től 1- ig kipróbáltam amikről azt írta valaki hogy nála nem fut simán ,nálm kifogástalanul ment, rezzenés nélkül (másoknál is), most innentől kezdve engem nem is érdekel hogy más telefonokon mi hogy fut. Arról más valaki írt hogy mit tapasztalt az S3 és a P6 között a P6 javára, nem tudom mi oka lett volna nem igazat írni de ez az ő dolga. Amíg nem tapasztalok súlyos negatívumokat a telefonnal kapcsolatban örülök neki és nem zavar hogy mit teljesít pl az S3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest