- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
A B122 is marha stabil rendszer. Nálam 2 telón is az futott, most már csak 1-n mivel én tovább kényszerültem lépni, más telefonra. Aztán, hogy ezek az appok mennyire működnek jól rajta passzolom is, mert egyiket sem használtam. Illetve a Skype-t igen és az pöpecül tette is a dolgát. A titkok nyitja egyébként az, hogy ameddig egy program jól működik az adott verziójával, én addig amíg nem vagyok valamivel rá kényszerítve NEM frissítek újabb verzióra csakazért, hogy nagyobb legyen a verziószám amit kijelez
Ha valami jól működik és nincs kényszer a tovább frissítésre nem szabad frissítgetni csak a kiváncsiság meg a naívság miatt, hogy a frissebb verzió biztosan jobb is.
De ez csak az én saját egyébni véleményem.
Tomi
-
Newlachka
őstag
ugye ezt nem kérdezted meg? előtted lévő 2 hsz erről szól.
nem lehet,hogy azért akadozik mert szanaszéjjel van telepítve 52 ezer alkalmazással?
gondolok itt whatsapp,viber,skype, meg millió egy app.
a, vagy azért laggol mert kevés a szabad ram
b, vagy azért mert valami pörgeti a procit, és letilt a telefon egy bizonyos szintnél "önvédelem" miatt.
Tehát alapvetően a szanaszéjjel telepítettség a gond. -
crue
őstag
Milyen szolgáltatótól van a telefonod? Ha Telekomos, akkor innen le tudod tölteni a B104-et és utána jelezni fogja a telefon B535 verziót. Ha Vodás, akkor a linkelt oldalról a B635-öt tudod letölteni. Ha egyik sem, akkor marad a B520 (ez is fent van ott). Nagy különbség nincs köztük, ezek a legfrissebb hivatalos verziók.
-
telok83
újonc
Abszolút kezdő vagyok a téren, viszont én is telepíteném ezt a B510 full verziót, mert a felajánlott online frissítést elfogadtam, viszont nem tuti a rendszer. Konkrétan azóta napi kétszer kell a kicsikémet tölteni. Szóval a kérdésem ezzel a három nyomógombos dologgal kapcsolatos lenne. Tehát teló kikapcs. Meg kell várni, hogy teljesen leálljon és amikor ez megtörtént, akkor kell a 3 gombot benyomva tartani? Válaszod előre is köszönöm
-
icemad
nagyúr
Lehet, hogy jobban járnál, ha valami nagyobb áruházban vennéd részletre.
Esetleg itt a hardveraprón is érdemes szétnézni, vannak korrekt ajánlatok. -
duvi
nagyúr
Én nem javasolnám ezt a vásárlást
Egyrészt az általad is írt részletfizetési rizikó miatt (járt már így itteni kolléga), másrészt fehéret nem ajánlanék a bizonytalan minősége miatt. Pár hozzászólással feljebb épp egy fehéret linkeltek be, ami magától felpúposodott (nem egyedi eset a fehéreknél).
(#17924) icemad
Dominós készülék nincs részletre. Ezen kívül a függetleneket is letilthatják IMEI szám alapján (minden hálózatról). -
Tomacko
őstag
A képernyő fényerőt passzolom.
Teljesen mind1 mennyi telefonod volt eddig, a GPS-t akkor sem betonbunkerben kell tesztelni akármennyi mobilnetet meg wifit kapcsolsz is be. Részemről be is fejeztem, ki derült ismét, hogy user error, egész egyszerüen egy irreális elvárás normális és pontos GPS jelet várni zárt helyen! Ez nem vita téma, egész egyszerüen olvass utánna valahol.
-
duvi
nagyúr
"miért bírálja felül a telefonom folyton a fényerőt" Sajnos ez a kezdetektől előfordult pár szoftvernél. Nem a KitKat hozta magával. Csak egy ötlet, nem tuti megoldás. Próbáld a csúszkát 2/3 - 3/4-re állítani. Ne maxra. Nálam az öreg B104-en szépen tartja magát a beállított értéken.
-
Tomacko
őstag
"kiteszem majd a teraszra egy 10percre, hátha észhez tér."
Ugye nem azt akarod mondani, hogy lakásba és egyéb fedett helyeken próbálgattad és csodálkoztál, hogy nem megy rendesen igaz? A specifikusan GPS céleszközök se a fedett helyekre vannak kitalálva, azoknak is kell egy kis "levegő". Ami még nem egyszerű dolog a céleszközöknek sem az a menetközbeni műhold keresés és fixálás.
Ebből is látszik, hogy mennyire user error szaga van a GPS "hibának" is, na meg ahogy olvastam sokaknak az agyon romolás és főleg a béta KK után lett panaszos a GPS.
-
-
torrrent
aktív tag
Nekem ha a beállítások menüben vagyok már csak akkor jön elő, de egyre ritkábban produkálja a dolgot. Vagy csak én járok egyre ritkábban a beállításokban.
Mindenesetre egyre közelebb kerülünk a probléma megoldásához. Próbáld légyszi figyelni neked milyen környezetben hogyan jön elő, éppen mit csináltál stb. Úgy látszik nem random dolog lesz ez.
-
torrrent
aktív tag
Nekem is bejön a helymeghatározós szöveg, de olyankor mindig a google search is megnyílik egyszerre, mert rányomok valamire (még nem tudom mi) és olyankor nincs semmiféle helymeghatározás bekapcsolva, se wifi alapján se adótorony alapján se gps szóval mind kilőve és wifi kilőve mobilnet is. Ha megtudtam mire nyomok olyankor rá akkor írok.
Neked is bejön a google search olyankor. Ha nem próbálj bezárogatni progikat amik használnák a fenti helyzetekhez rendelt eszközöket.GPS: Nekem akkor lett pontos azaz ultra pontos amikor egyszerre be van kapcsolva a mobilnet (valaki írta, hogy erről szedi le előre a műholdak helyzetét így gyorsul fel legközelebb) és a helymeghatározás minden formája GPS, Wifi alapján stb.
-
bpdjoco
tag
Nem tudom mit jelenthet. Nekem most megy rendesen csak azok a remek google alkalmazasok merítik nagyon. Hiba lövöm ki oket ujraindulnak. Ha megszűnik az eddigi hiba mar megérte feltennem. Mostanában majdnem minden reggel kérte a PIN kódot. Lassan nem volt egy olyan reggel sem amikor elérheto lettem volna. Ja -es csak akkor csinálta amikor tolton volt. Ma reggel mukodott rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest