-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acidjazz
újonc
Szia! Akkut hol vettél bele itthon, vagy rendelted?
Sikerült arcra ejtenem a 2,5 éves telefonomat. Gondoltam ha már kicserélem a kijelzőt akkor akkut is cserélek benne ha már úgyis szétszedem.
Esetleg valaki cserélt már kijelzőt? Láttam komplett frame-t kijelzőstül ha nagyon szívás lehet inkább azt venném. -
törölt tag
Olyan nem létezik hogy legyártanak valamiből több százezret és az elsőtől az utolsóig mind hibátlan, legyen ez telefon vagy bármi más, a 20 milliós Audiból is létezik hibás darab.
Én pl az LG G4-re cseréltem volna de a fórumát olvasva elálltam a szándéktól, jó készülék kiválóak a tulajdonságai, főleg a kamera nagyon ütős, de rengeteg a gyári hiba is! A legproblémásabb a "bootloop" ez típushiba és ez csak alaplap cserével javítható, a bőr és egyéb hátlap pillanatok alatt kopik, a keret néha reped a jack aljzat mellett + szinte még a levegőtől is karcolódik a kamravédőlencse szintén, az akkumulátor üzemidő állandó téma alig van aki nem panaszkodik rá. Szóval a többi sem problémamentes, sőt. -
törölt tag
Szerintem a problémáid viszonylag egyediek, a P6 a kezdetek óta arról híres hogy nagyon ritkán fagy le !
Én harmadik éve használom és az akkumulátor üzemidő alig változott, vagyis nem sokkal tud kevesebbet mint az első napokban, hetekben tudott kb ugyan annyi használat mellett.
A P6 egy jó kis telefon csak sajnos eljárt az idő felette, ahogy ez a mobiltelefonoknál lenni szokott 1 év és már a múlté.
Gondolkodtam a cserén de amire használom arra még mindig jó, nem érdemes megint 100 ezreket adnom egy új készülékért amit semmivel sem használnék többre-másra.Úgy döntöttem ameddig bírja addig marad.
Az akkumulátor csere sajnos nem olyan egyszerű ezekben a készülékekben, nekem ez a legnagyobb problémám a zárt házakkal. -
-
Zsocy155
őstag
Ha itthon lett vásárolva, akkor U6-nak kell lennie.
Miután letöltötted a ROM-ot (arra már nem emlékszem, hogy zip-ben van-e, ha igen akkor ki kell csomagolni) a dload mappát a benne lévő update app-al rámásolod az sd kártya gyökerére.
Beteszed a kártyát a telefonba.
A telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)
--Ennél az utóbbi műveletnél elvész minden adatod a belső SD -ről, mert hard reset lesz a végén és újra kell állítanod mindent.
A frissítés automatikusan végigmegy, utána ajánlott egy gyári visszaállítás sd formázással.
Ha kész akkor az SD kártyáról a kellemetlenségek véget törölni kell a dload mappát a tartalmával együtt.
Remélem sikerül. -
sirkan13
aktív tag
Melyik részét nemtudod?Rootolni a framaroot 1.9.3.apk telepítésével tudod,rootolás után felrakja a super user nevű alkalmazást root jogot adsz neki majd akár a super user alkalmazásból is tudsz törölni.A wipeot pedig kikapcsolt állapotban hangerő fel v.hangerő le nememlékszem pontosan +bekapcs gomb nyomvatartásával tudsz.Wipe chace partition és wipe dalvic chace ezeket kiválsztod yes yes majd reboot sytem now újra indul a telefon és egy szűz telepítés fogad,újra bekell laknod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged