- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Fú, a legördülő menü gombjainak eltűnése is volt téma x éve, de azt már tényleg nagyon elfelejtettem. Próbálj meg rákeresni, hátha megtalálod, mert van rá megoldás! Én leghamarabb sajnos csak hétvégén tudnék linket adni frissebb romhoz, de a gyorsaságán sokat az se fog sokat segíteni, valamiért ez mára ilyen lassú teló lett, pedig mikor megvettem még szárnyalt.
Amúgy nagyon szívesen, ha tudtam segíteni. -
TomWexX
addikt
Aham, akkor ez ilyen gányolt valami lehet..
De mivel u06os, így talán megoldható anélkül hogy papírnehezéket csinálj belőle. Az enyémen sokáig a B708as rom volt rajta, az is C17 u06-tal, és az összefoglalóban található "B708-ról visszalépés a gyári rendszerre" leírással sikerült visszaraknom a gyári eu-s romot.
-
TomWexX
addikt
Hali!
Milyen firmware van rajta pontosan? a vége C00 vagy C17? Most már én se használom a P6omat, tehát csak az emlékeimre tudok hivatkozni.Mindenesetre egy factory reset mindenképp ajánlatos mielőtt romolgatni kezdesz, és a rootot se árt leszedni. (az lehet hogy a factory resettel le is törlődik)
-
Zsocy155
őstag
Az én P6-om már a sógornőmnél van, de arra emlékszem hogy P6-U06 volt az enyém is. Az furcsa, hogy kínai cuccok vannak rajta. Én mindig 3 gombossal frissitettem. Azt tudom, hogy a root-ot frissítés előtt el kell távolítani.
A topikgazda szerintem többet tud a dologról, valószínű hamarosan ő is erre fog járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest