- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
nemlehet #24248 üzenetére
A vodának kötelessége átvenni a második évben is a telefont garanciális javításra.
Szerintem a Telemax telefonokhoz való hozzáállása attól függ, hogy milyen szerződést kötöttek a gyártóval. Nekem sem a Samsung - al , sem a Huawei - el nem volt gondom miután visszakaptam őket.
Ti tudjátok, de szerintem a szolgáltatói garanciális javítás a Telemax - hoz fut be. -
marilllyo
veterán
válasz
nemlehet #24244 üzenetére
Hardverhiba. Én ugyanezzel küldtem be. A bekapcsológomb érzékelője vacakol és úgy érzékel néha mintha folyamatosan nyomnád a gombot. Ilyenkor force restartol. Azt tudjátok csinálni amit én is. Amikor elkezd
újraindulgatni akkor le kéne videózni.... nehéz elkapni de nekem sikerült. A videót rátenni a galériába és úgy beküldeni a szervizbe. Így elfogadják és megjavítják...még akkor is ha náluk nem produkálja a hibát. -
Zsocy155
őstag
válasz
nemlehet #24244 üzenetére
A Vodafone-nál a +1 év garancia az végül is 2 év. Én a múlt hónapban vittem vissza másfél év után garanciális javításra. A telefon nagy részét cserélték (akksi, kijelző, hangszóró, fémkeret). Én eddig csak jót tudok mondani a Telemax-ról. Kevés kivételtől eltekintve a Huawei P6-okkal jól bánnak. Bár most a "kis tű" ott maradt, de egyébként rendben kaptam vissza.
A KK-t 3 gombossal tettétek fel? Ha nem esetleg az is okozhatja az újraindulásokat.
Lehet, hogy azoknál a partnereknél leadott P6 is a Telemax-nál köt ki. -
kelly416
veterán
Tudom, hogy teljesen más, ezért is próbáltam ki nemrég a RAZR I-t. Ha már a telefonos 4gigáknál tartunk, létezhet, hogy telefon/tablet kezeljen egy 640G-s külső vinyóról 4gigánál nagyobb fájlt? Mert ha nem, a fHD filmezés továbbra is "vágyálom".
Laptophoz használom a volt gépem perifériáit, billentyűzet, egér, monitor stb., és köszönöm, jól megvagyok egy bazi nagy ház nélkül is. A lapos meg elfér egy apró-cseprő helyen. Mégis van teljesítmény, van tudás, van sebesség, kompakt méret stb. Meg azt is tudom, hogy van HTPC és miniPC, de ezeknek meg a teljesítménye kb. annyi, mint az öt éves, akkor sem csúcs, asztalimnak.brownus
Ezt a grafikus kártya méretet sem értem annyira, de ehhez én kevés vagyok a tudásommal. A telefon tud fHD tartalmat lejátszani, fHD méretben játékot futtatni stb. egy gombelemnél kisebb perifériára támaszkodva, akkor az asztaliba minek két vagy több nagyobb kártya, ami akkora mint egy-egy telefon? Bár ez már erősen nem a netezős, kicsit játszós kategóriájú gép, asszem.Amúgy a kompakt megoldások nagyjából ott kezdődnének nekem is, mint amit linkeltél is. Kár, hogy nem vagyok almás és milliomos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- The First Berserker: Khazan
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest