Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos olcsón nem fogják cserélni, főleg akkor nem ha márkaszerviz végzi mert ők az alsó műanyag burkolatot is cserélik, ugyanis azt nem lehet úgy levenni - visszarakni hogy sérülésmentes maradjon. Ha valamilyen szervizbe viszed akkor annyival lehet olcsóbb hogy ők nem cserélik a burkolatot de annak az az "ára" hogy látszani fog a megbontás, én már körbe érdeklődtem ezt a témát. Ezért szarok az unibody házak.
-
crok
nagyúr
-
NewPityu
csendes tag
Bocsi csak most láttam az "irományod". Igen neten keresztül a telefon menüjéből telepítettem 635-re, pontosan nem emlékszem, de csak 2 változást rak fel ami számomra elenyésző jelentőséggel bír, tehát nem is foglalkoztam vele mi az
Elég gyorsan merült eddig, most csináltam egy factory reset-et majd kapásból egy gyári vissza állítást, amit factory-n keresztül csinált. Nem tudom, hogy most mit csináljak. Talán várok kicsit, nyomkodom aztán lehet B634-t újra húzom, de most csak a part1 mappát és kihagyom a part2-t ill. egyenlőre nem lesz frissítve 635-re. Aztán meglátjuk mi lesz
Na épp kész a visszaállítás: Factory reset, majd gyári visszaállítás= 5% mínusz az akksiból. Ez nóóórmális?
-
Zsocy155
őstag
Szerintem JB-ről KK-ra mindenképpen a 3 gombossal (oda-vissza). De azonos firmware-nél lehet online. Nekem eddig nem volt gondom vele, sem amikor a B607-et frissítettem B608-ra ill. B610-re és most sem.
Szerintem ha gondolod frissítheted online B635-re. Én 2 órával ezelőtt online frissítettem, minden megmaradt. -
törölt tag
Szerintem az a baja hogy össze vissza rom-olgatod, már szét keverted az agyát. Ha rendszeresen olvasod a fórumot találkozhattál olyan intelmekkel hogy "csak akkor nyúlj hozzá ha nagyon muszáj" . Többen nem győzik eleget hangsúlyozni hogy a rom cserélgetések néha nem maradnak büntetlenül, ez lehet most nálad.
-
crue
őstag
Xda-developersen linkeltek egy orosz fórumot, onnan lehet letölteni. Állítólag csak B122-re megy fel, gondolom teljes update.app még nincs belőle. Túlzottan nem ástam bele magam a témába, még azt láttam, hogy csináltak belőle twrp-vel telepíthető zipet is szintén az xda-n.
-
zakrafein
csendes tag
Én kb. hasonló intenzitással használom a telefont. Galaxy S4-ről váltottam, igaz még csak 2 hete ... nem bántam meg. Nagyon tetszik a mérete, a formája, stabil, tudja amire nekem szükségem van. Az S4-et többek között a bizonytalan működése miatt ejtettem ... 2x javították, de a hálózat időnként elfelejtésével nem tudtak mit kezdeni. Közben rájöttem, hogy nekem nincs is szükségem csúcs telefonra - így aztán úgy voltam vele, hogy azt fogom megvenni, amit ha meglátok és utánaolvasok, akkor meg lesz azaz érzés, hogy ez kell nekem ... típustól függetlenül. A P6 lett az.
-
racerx
őstag
Szerintem jól számolja. Előtte ha nyomtam egy "á"-t akkor csökkent egy csomóval, most meg 1-el. Legalábbis a beépített sms kezeléssel. Azt nem néztem, hogy hány részletben küldi, nem hinném hogy becsap, és többnek számolja. JA persze a 7 bites optimalizálás (vagy mi) be kell hogy kapcsolva legyen, akkor működik.
-
mpeter94
tag
Messengerhez ezt próbáltad?:
build.prop-ban átírod a következő sorokat: ro.config.DelStartupManager=true >> ro.config.StartupManager=true
ro.config.hw_privacymode=false >> ro.config.hw_privacymode=true
ezután egy újraindítás.. utána: telefonkezelő, és ott a jobb felső sarokba lesz lehetőség további beállításokra és lehet engedélyezni a felugró ablakokat -
kutasi
csendes tag
Érdekes ez az SD kártya kezelés. Nálam is be van állítva alapértelmezett mentési helyként, de minek? Több appot telepítettem ma (Playről, SD-ről), mind a belső tárhelyre került. Ugyan úgy kell áthelyezni őket egyesével az SD-re, mint a B132-nél.
Szerencsére, a kameránál itt már ki lehet választani a mentési helyet, a képek, videók valóban a külsőre kerülnek.
Szóval nem tudom mi értelme a tárhely menüben a mentési hely választásának. Valaki elmagyarázhatná. -
marilllyo
veterán
Ott nekem is megakadt és loop-olt. Lehúztam és betöltött...de már rootolva. Ahogy néztem nincs egyértelmű "folyamat"....próbálkozni kell többször is aztán egyszer csak beadja.
Egyébként tessék magyarul. Az itt lévő program viszont korábbi verziója a Vrootnak. Ez nem biztos, hogy működik de a leírás az...megvan.
Amit felrak a telefonra extra kínai programot azt nyugodtan törölhetitek a folyamat befejeztével.
-
gabancs
addikt
Mert rosszul csináltad!
1; visszakeresel a fórumban, és letöltöd a román teljesverziós ROM-ot. Tehát nem az update verziót
2; PC-n kicsomagolod. Van benne egy "update.app fájl. Cirka 1,5MB. Ez bemásolod a telefon SD kártya dload mappába. Más ne legyen benne!
3; kikapcsolod a telefont. Együtt megnyomod a hangerő +/- gombját és nyomva tartod.
4; Rányomod a bekapcsoló gombot és nyomva tartod 5-6 másodpercig
5; elengeded a bekapcsoló gombot de a hangerő gombok nyomva maradnak 5-6 másodpercigTadá. Bejön egy zöld robot, és teszi a dolgát.
-
|AP|
veterán
én még sehogy sem tettem fel
Nálam jelenleg még B107 van, első lépésként B132-re kell frissítenem, hogy feltehessem a KK-t.
Ebben a hozzászólásban linkeltem egyébként, honnan lehet letölteni.
Ha B132-n vagy szerintem simán megy úgy, ahogy az első hozzászólásban le van írva a "szoftverfrissítés" pontban,
-
torrrent
aktív tag
Rootolva volt, Nekem valami más volt fent. De mielőtt a B132 felraktam eltávolítottam a root jogosultságot.
"Ha a telefon ROOT-olva van és menüből való frissítést tervezel, akkor mindenek előtt távolítsd el a ROOT jogot, mert a későbbiekben gond adódhat ebből."
Én arra gondoltam, hogy a belső memóban megmaradt egy két dolog. A legfrissebb fotókat meghagyta, a régieket kitörölte, hangfelvételekkel dettó, videóbol egy maradt meg a 12-ből. Ezért is csináltam előtte egy teljes lementést. -
TomWexX
addikt
A nyitott bootloaderes kínai B118, vagy 120.Ezeket nekünk nagyon nem ajánlott felrakni, mert kivégzi a telót. Telepítsd simán az apk-s CWM-ből, legutóbb én is onnan raktam fel a miui-t és gond nélkül megy.
Egyébként nem hosszan nyomni, hanem nyomogatni kell. Az összefoglalóban gyönyörűen le van írva. -
duvi
nagyúr
Szia!
Hivatalos firmware soha nem fogja engedélyezni az SD kártyára való telepítést! Sőt! A Google egyre inkább korlátozza a külső memória használatát. Ez várható a KitKatban is. A kérdésedre a válasz: Oldal tetején lévő Téma Összefoglalóban találhatóVajon mit kéne még csinálni szerencsétlen fejléccel, hogy észrevegyék
-
v1kt0hr
tag
ugyanezzel a problémával küzdök.. nem találtam értelmes appot még rá, b125be nincs benne a funkció, a forum leirás alapján pedig egyszer már tönkrement a phone.apk-m (nem lehetett telefonálni egy TELEFONnal és b@$zhattam..., kicserélni se tudtam stb... ) tehát én ezt nem ajánlom. inkább várok reményteljesen a kitkatra, hátha abba végre beleszenvedik a kis sárgák...
-
layerke
aktív tag
Igazán nem megbántani akartalak, de egy összefoglaló elolvasás azért bele kell férjen az idejébe bárkinek is, aki vett már egy ilyen telefont. Én még a vásárlás előtt is olvastam annyit, amennyit csak tudtam.
Az azért csak érthető, hogy az ember ha egy ideje jelen van egy fórumon és olvassa napi szinten, hogy segíteni tudjon meg úgy általába a saját tudását is karban tartsa, akkor néha már tele lesz a mindene vele hogy ugyanaz a kérdés jelenik meg már 241. alkalommal.
Na mindegy, azt se tudom már mi volt a kérdésed -
gabancs
addikt
Ha olvasnál, mindenre választ találnál. Ráadásul vannak kérdések, amire nem lehet válaszolni, ezt csak te tudod eldönteni neked mi felel meg.
De tessék! B114. A legjobb, amit erre kiadtak. A többinek mindnek van valami apró hibája.
Gyári fényképező. Semmivel sem tud többet más alkalmazás.
Aksi használat függő nem lehet rá válaszolni." energiatakarékos opcióval is gyorsan merül (pl: félóra netes videónézésnél kb 15%-ot merül)"
Még is mit vártál?
" hogy az XY alkalmazásnál ez és az nincs engedélyezve, és állítsam be? "
a kérdésnél van a pipálási lehetőség
"Már sok felé, sok mindent fecsegtek, hogy mikor kellett volna megjelenni a hivatalos 4.4 Kit-Kat rendszernek, de még a mai napig nincsen. Lehet tudni, hogy mikor fog hivatalosan megjelenni?"
Igen. Ha kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest