- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1kt0hr
tag
válasz
mark8622 #20647 üzenetére
Originally Posted by taaeem View Post
One question which ROM are you using?EDIT: oh I see B513, then I have another question will this also work on AOSP-based Custom ROMs like Paranoid Android? And is our phone then still getting so hot when playing these games?
It should works with other roms and other smartphones.Also temperature better than before.érdekes, valaki más esetleg aki vállalkozó szellemű?
-
arminlok
senior tag
-
arminlok
senior tag
válasz
mark8622 #20621 üzenetére
Szerintem ezt nem tudod megcsinálni kitkat (b510/11/12/13) alatt. Cserébe feltudsz rakni kitkates twrp-t amivel törölsz mindent majd ha letörölte a gyári recoveryt azt visszarakod valamilyen modszerrel (xda-n utána kell ovlasgatni nem tudom hogy kell ujrarakni a gyári recoveryt) majd felraksz egy valamilyen romot. B125, B132 nem tudni mi a különbség valkinek ez jött be valakinek az nekem pl a B114 jobban tetszik ezeknél.
szerk. : Vagy másik megoldás ami talán egyszerübb h visszamész valamelyik régi JB-re és onnan felrakod a twrp-t, azt ami nem törli le a gyári recoveryt ott törölsz mindent és ha háromgombosssal felraksz egy romot akkor törlödik a twrp is.
-
TomWexX
addikt
válasz
mark8622 #14352 üzenetére
Ugyanúgy ahogy majd a miui.zip-et.
Én a TWRP recovery-t javaslom, annak telepítése is ott van a téma összefoglalóban.
Majd utána:
1. Wipe data
2. Wipe cache
3. Wipe dalvik
4. Wipe system
5. Run Script
6. Flash MIUI
7. Wipe Dalvin & Cache
8. REBOOTElsőre túlzás lehet ez a sok wipe, mert a tisztító script is ezt csinálja, de amondó vagyok, biztosra kell menni, bajod nem lesz belőle.
-
Kharchy
tag
válasz
mark8622 #14156 üzenetére
Én helyi update-tel telepítettem+előtte biztonsági mentés, és így megmaradt a google apps+nyelven a magyar is választható volt. Az akku az elején gyorsan fogyott, de azért volt, mert az energiagazdálkodási beállításokat is nullázta, de bekonfigoltam és utána már jól ment, meg majd a telepítés után kell neki pár óra, hogy összeszedje magát, de utána már használható
Amúgy, most épp a roottal szenvedek, de egyelőre nem tudtam megoldani, szal, ha még nincs rootolva, de szeretnéd akkor még a 4.2.2 csináld meg.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mark8622 #14143 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék hogy hogyan lehet biztonságosan kitkat bétát,twpr-t varázsolni a telóra.A végső cél pedig az ART kipróbálása de amíg nincs tapasztalat nem nagyon merek belefogni mert volt itt már brick-elt telefonja vkinek.Bár az talán nem ezekkel a romokkal volt.Nem emlékszem.
Mondjuk ha honap estiig nem születik valami biztos leírás akkor átnyálazom az xda-t és bevállalom.
A kk bétára azt írták mehet B125,B118-ra akkor gondolom B132-re is. -
duvi
nagyúr
válasz
mark8622 #13843 üzenetére
Már többen is feltették a B132-es romot és nem volt gond vele. Sokan dicsérték is a teljesítményét. A letöltésnél arra figyelj, hogy Európai régiós legyen a rom.
(#13844) Platina113
"A módosításhoz Root jog szükséges!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest