- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz
James67 #19815 üzenetére
Nem akartalak megbántani.
De te arról beszélsz és írsz, hogy ennek a telefonnak milyen jó a GPS-e. Nem a GPS határozza meg a helyzeted, hanem a wifi alapján rak rá a google térképre. Mellesleg a Google a térkép használatakor megjegyzi a helyet. Fogadok az irodában is van wifi vagy adatkapcsolat, sőt a navigálásod alatt is azt használtad.Kapcsolj le minden adatforgalmat, rakjál fel egy GPS Statust és nézd meg, hogy a telefonod hány "műhódat" fog látni. És akkor majd megérted miért írsz butaságot.
A kissé alpári tegnapi kirohanásomért elnézést kérek.
-
satee76
aktív tag
válasz
James67 #19777 üzenetére
"Nekem bérházban, otthon a 3. emeleten (van még felettem egy emelet) kb. 1 percen belül talált jelet,"
Kérlek oszd meg velünk, hogy ezt ugyan hogyan csináltad.
Milyen appal láttál a 3. emeleti zárt lakásban műholdakat. (Persze wifi nélkül, mobil adat nélkül, google térkép nélkül )Egy navi program meghatározta a helyed vagy egy gps test mutatta a műholdakat, vagy hogyan?
Komolyan érdekel én kb 4 különböző technológiájú (tégla, könnyű szerkezetes, panel és vályogépületben) próbáltam több telefonnal a hely meghatározást, de még soha nem sikerült.
-
-
Mobistvan
csendes tag
válasz
James67 #19621 üzenetére
Köszi. Ezt is kérdeztem csak mert nem én tettem fel. Szal nem a megszokott kép fogad a feloldáskor. Olyan kinézete van, mint a szifonnak. Sok ikonok mindegyik oldalon. Nem találok widgetteket meg a program menüt ahol kiválaszthatom a progikat. Ha kukába dobom valamelyiket, akkor az hova kerűl, honnan tudom ujból a képernyő valamelyikére tenni?
Kéccségbe vok esve
-
-
Tomacko
senior tag
válasz
James67 #19295 üzenetére
Csak az a kérdés, hogy mennyire megbízhatóak garanciáztatás terén ezek az nagyon olcsó webshop-k. Én biztosan valami jobban ismert helyről venném, ahol jók a garanciáztatásról a visszajelzések nagyrésze. Tudom, hogy mindenhol van elégedetlenség, mert sehol sem lehet 100%-ban kielégíteni a panaszosokat, de én óvatos lennék ezekkel a boltokkal.
-
icemad
nagyúr
válasz
James67 #14797 üzenetére
Szerintem sem egy kategória a két telefon, de itt majdnem mindenki a p6-ot fogja ajánlani. Egyszerűen azért mert a legtöbben megvannak vele elégedve. Tisztességes iparosmunka és nem több. Sorolj fel néhány szempontot, hogy neked mi fontos, és az alapján többet tudunk segíteni.
Ami a p6 mellett szól:
-nagyon nagyon szép készülék (és ebben szerintem mindenki egyetért)
-stabil gyári rom, nagyon ritka a fagyás/újraindulás (Nálam soha nem fordult elő! Bár nem a legfrissebb android van rajta, de ennek hátrányát nem fogod érezni.)
-a gyári szoftver nincs tele felesleges programmal, nem nagyon kellenek hozzá külső programok
-gyors gps
-nagyon jó akkuidő (Bár mostanában vannak gondok néhányunknál...)Ami az s4 mellett szól:
-Játékokban nagyon jó
-Talán a fényképező/kamera része is jobb
-Rengeteg custom rom és mindenféle módosítás/kernel van már most hozzá, és ez napról napra bővül.
-Samsung garancia (ez nagyon jó dolog, kötelezővé kellene tenni minden műszaki cikknél...)Viszont az s4 kicsit tucattelefon már, külsőleg mindenképp. A gyári rom is tele van mindenféle szeméttel, amit az életben nem fogsz soha semmire használni. Aksiidőben is talán gyengébb, de ez nagyban függ a felhasználótól is.
Ha te olyan vagy aki megvesz egy telefont és használja, akkor a p6-ot javaslom. Ha szereted szénné módosítani a kis telefon lelkét, akkor s4. -
torrrent
aktív tag
válasz
James67 #14797 üzenetére
Teljesen, 8 hónapja van meg és kifogástalan. Sőt design jövőbe mutat. Nekem se wifi eldobás, se fagyás, se akksi hírtelen lemrülés ne jelntkezett. Én biztos, hogy ezt választanám P6. Francnak kell egy szappantartó. Viszont ha játszani akarsz sokat akkor S4, vagy Xbox P6 mellé. Nekem most meg lenne a lehetőségem, hogy telót váltsak akár Gfelx, vagy S5, de nekem nek kellenek, mert ilyen vékony és szép telóm még sosem volt (számomra megbízható is. Nagy durranásnak kell ahoz leennie, hogy leváltsam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged