- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14901 üzenetére
-
SityiSXT
őstag
válasz
freezespider #14861 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből...
Google Keep (ráadásul nemcsak a telefonon tudod piszkálni, hanem a a weben keresztül is, plusz tud helyre is riasztani, nemcsak időpontra) -
SityiSXT
őstag
válasz
freezespider #14852 üzenetére
Szia!
Ha a billentyűzet még aktuális, én a Touchpal X-et tudom ajánlani.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14861 üzenetére
A gyári szoftverhez adott naptárban, be tudsz állítani emlékeztetőket (eseményeket) hangjelzéssel is. Természetesen magyar nyelven használható. Ez nem működik nálad, vagy ennél sokoldalúbbat keresel?
-
mec71
tag
válasz
freezespider #14852 üzenetére
Keress meg és pü-ben elküldök egyet
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #14849 üzenetére
swiftkey-t használok, elsőrangú, de kicsit drága. Akcióban érdemes megvenni. Sokan Anysoftkeyboard-ot vagy touchpal-t használnak.
-
jivanmukta
csendes tag
válasz
freezespider #14849 üzenetére
Ha már letöltötted akkor:
Beállítások - Nyelv és bevitel - Billentyűzet és beviteli módok -
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14821 üzenetére
Hosszan megnyomod kivágás , rányomsz hosszan a megfelelö mappára esetünkben a fájrenszer gyökér / data mappára és ott lesz az alján h "Beillesztés ide"
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14808 üzenetére
Töltsd le a telefonra a total commandert sokkal jobb erre mint bármelyik másik fájlkezelő.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14803 üzenetére
Ne a CWM vagy TWRP recovery-be csinálj factory resetet, hanem a gyári szoftverben, simán a menüből.
-
freemanone
addikt
válasz
freezespider #14774 üzenetére
" Ja, és a customot csak bemásoltam a kártyán a gyökérbe :/ "
EZT a filet a /data könyvtárba kell másolni!!! Méghozzá abba, ahol található még dalvik-cache, cust és data könyvtár is.
Majd ha ez megvan, akkor a GYÁRI recovery-be kell belépni és ott csinálni egy factory resetet.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14778 üzenetére
Próbáltad már ugyis h nem volt fent recovery amit irtál? Nekem még nem volt fent másik recovery csak a gyári ezért nem tudom h mit kéne nyomni.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14774 üzenetére
Esetleg ha felteszed valamelyik recoveryt az összefoglalóbol.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14758 üzenetére
Ja tudom csak mégegyszer gondotlam azért rákérdezek. Egyenlőre próbáld meg azt h bemész a total commanderen belül és módositod ezeket "/cust/hw/normal " errre -> "/cust/dt/hu "Majd kikapcsolod a telefont és a három gombot egyszerre nyomva tartod (dload mappába ne legyen semmi) csinálsz egy factory resetet. Ha igyse jó akkor még elküldhetné valakia custom.bin-t mivel foggalmam sincs hogy olyat h kell létrehozni.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14752 üzenetére
A mobilodra telepited a a total commandert belépsz majd a fájlrendszer gyökerében belépsz a data mappába és megnézed h ottvan e a custom.bin fájl.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #14750 üzenetére
Total commander
-
freemanone
addikt
válasz
freezespider #14738 üzenetére
A B132-es rom a baj. Én nem próbáltam azt a romot soha, úgyhogy rom visszarakással nem tudok segíteni. Vásárlás után felkerült a B122, amiből kihoztam amit csak lehet és azóta teszi a dolgát szépen. Szerintem nincs értelme nagyon romolgatni. Jelenleg gyári vagy MIUI ami normálisan működik is. A többit pedig saját magam is el tudom érni moddolásokkal. Hűde hatalmas eltérések nincsenek a romok között, majd talán... még mindíg bízok benne, bár egyre kevésbé, a KK hoz egy kis változást.
Amit esetleg kipróbálhatnál, hogy csinálsz egy custom.bin filet a /data alá, sima szövegfile legyen amibe beleírod, hogy "dt/hu" idézőjelek nélkül. Valamint a /cust mappában átnevezed a "hw" könyvtárat "dt"-re, majd ebben a könyvtárban a "normal"-t "hu"-ra. Ezután 3 gombos restart és factory reset.
Valamint meg is írhatnád, hogy sikerült-e. Egyáltalán nem biztos, hogy működni fog, de bajt nem fog csinálni. -
freemanone
addikt
válasz
freezespider #14585 üzenetére
Írhatsz privit is, de itt is válaszolok!
Nézd meg hogy mi szerepel a /data/custom.bin file-ban.
Van jópár variáció.... pl: "vodafone/hu" "hw/normal" "dt/hu" stb stb... a lényeg hogy két pár betűs szavacska per jellel elválasztva.Egy példa HA "dt/hu" volt a fileban, értelem szerűen bármi más volt, akkor arra kell módosítani.
Egy file kezelőben navigálj ide: /cust
majd módosítod a könyvtár neveket,
erről: /cust/hw/normal
Erre: /cust/dt/hu
Majd 3 gombos restart, dload mappaban ne legyen semmi, nehogy új rendszer telepítést csinálj! És factory reset a recovery menuben.
Ezután restart és már bekapcsolható lesz a notification toggles.Egyébként ez így mehet is az összefoglalóba, mert univerzális módszer.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14578 üzenetére
Téma összefoglalóból: "Eltűnő navibar root és "mókolás" nélkül"
-
Oldman2
nagyúr
válasz
freezespider #14578 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy nem olvastad még el a Téma összefoglalót az első hozzászólásban.
-
freezespider
tag
válasz
freezespider #14377 üzenetére
A Simple Reminder első indításakor ezt írja:
Változások
Hiba javítás:
- Android 4.4 alatt az alkalmazás leállt elindításkor
De hát a telefonon 4.2.2 van !!!???
-
TomWexX
addikt
válasz
freezespider #14359 üzenetére
Ha a sima CWM.apk-t telepítetted, akkor keresd meg az ikonját, indítsd el, majd ott a restart to recovery. Azt megnyomod, ezután újraindul magától és belép a CWM-be.
-
Zlika
aktív tag
válasz
freezespider #14359 üzenetére
Tudtommal az sem baj ha advanced wipe-al kijelölgetsz mindent KIVÉVE az EXTERNAL SD-t.
-
TomWexX
addikt
válasz
freezespider #14356 üzenetére
Lépj be a CWM-be, majd válaszd a "choose zip from external sdcard"-ot.
Keresd meg a zip fájlt amit előzőleg a sd-re másoltál és telepítsd!Vigyázat!!! Ez törli a system partíciót, a kernelhez, a recoveryhez és a külső SD-hez nem nyúl! Ezután vagy még a recovery-ből, vagy 3 gombos telepítéssel kell feltenni a ROM-ot!
-
TomWexX
addikt
válasz
freezespider #14344 üzenetére
Az Eroot.exe-t nem a telefonon kell futtatni, hanem a PC-n.
-
TomWexX
addikt
válasz
freezespider #14341 üzenetére
Először is használd a szerkesztés gombot, 5 percen belül ne írj 3 különálló hozzászólást!
Ami neked kell, minden ott van a téma összefoglalóban. Rootolnod kell a telefont, majd tedd fel a CWM-et, másold a telefonra a tisztító script zip fájlt, (ne a s3nsitivity félét mert az nem működik) majd indítsd újra a telefont és lépj be a CWM-be és futtasd le a script-et, majd utána onnan kilépve egyből a 3 gombos módszerrel rakd fel az általad választott romot!
-
Zlika
aktív tag
válasz
freezespider #14323 üzenetére
Nekem sem ment rendszer alól.Adb shell-el kellett felraknom a twrp-t kollégák segítségével.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14323 üzenetére
Még nem használtam a recoveryket és a scriptet se. Annyit tudok én is csak segíteni, amennyit olvastam a témáról. Tudtommal a recoveryhez szükség van rootra. Rootoltad a telefonodat? Enélkül nem tudsz jogosultságot adni a recoverynek. Esetleg egy tapasztalt versenyző segítene a részletekben freezespider kollégának?
-
freezespider
tag
válasz
freezespider #14322 üzenetére
Utána néztem és telepítettem ezt: TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk
De amikor rooot jogot kell adni neki, nem engedi. -
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14315 üzenetére
Teszteld le és ha most sem jó, akkor kéne az a script.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14310 üzenetére
Így van.
-
Zlika
aktív tag
válasz
freezespider #14310 üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14308 üzenetére
Szerintem megérné a háromgombossal ráfrissíteni. Emellett az összefoglaloban említett tisztító scriptet is futtasd le. Előtte minden személyes adatot mentsél le!
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14288 üzenetére
Igen, így van
. Vagy menüből frissítesz, a három gombos módszerrel. Én a három gombost megoldást javasolnám. Igaz, ilyenkor minden személyes adat törlődik a belső memórián és gyári állapotra áll vissza a telefon! Cserébe kisebb az esélye, hogy frissítés után belassulást vagy egyéb problémát tapasztaljál.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14195 üzenetére
A P6 firmware file így néz ki a zip-en belül:
A képen látható dload mappában pedig egy UPDATE.APP file található, ami maga az aktuális firmware. ITT nézz körül az elérhető romok után. Szerintem a B132 ami legutolsó ajánlott rom. A listában mindig olvasd el a file neveket! Van köztük miui és új EMUI verziós szoftver is! -
vg
addikt
válasz
freezespider #14195 üzenetére
Te valami egészén mást szedtél le, az nem a telefoné.
-
Zsocy155
őstag
válasz
freezespider #13612 üzenetére
A témaösszefoglalóban le van írva a menete.
-
racerx
őstag
válasz
freezespider #13588 üzenetére
Nem.ebay-ről.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #13590 üzenetére
Egyébként ha csinálsz egy 3 gombos telepitést akkor eltünik a szolgáltató által rárakott baromi idegesitö hang és animáció. Erről információt szintén a témaösszefoglalóban találsz.
-
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #13588 üzenetére
Nincs mit
Hogy a későbbiekben ne legyen belőle kavarodás, ezért mindig annak a hozzászólásnak a fejlécében lévő Válasz gombra nyomjál rá, amelyik hozzászólásra válaszolni akarsz
Most ugye NoiZz (#13587) kommentjére válaszoltál tévedésből, pedig nem is neki neki szántad a választ. -
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #13583 üzenetére
Az eredeti linkről idézem:
"Hi guys this is the right way to erase or change the boot sound (the phone must be rooting):
/system/media/audio/animationsound -------> and just erase or change this file: bootsound.ogg "
A kiemelt szöveg szerint rootolni kell a törlési/szerkesztési jogosultsághoz.
Rengeteg kérdésre megtalálod a választ, ha elolvasod az itteni fórum tetején található Téma Összefoglalót -
Oldman2
nagyúr
válasz
freezespider #13577 üzenetére
Rootolva van a készülék?
Anélkül nem hiszem hogy látod a rendszerfájlokat...
-
duvi
nagyúr
válasz
Telefonon vagy számítógépen használod a Total Commandert?
Telefonon indítsd el a TC-t.
Az alábbi útvonalon találod meg a főkönyvtárból kiindulva a keresett filet:
Fájlrendszer gyökér/system/media/audio/ animationsounds/bootSouns.ogg -
duvi
nagyúr
válasz
TC-ben be van kapcsolva a hidden fileok mutatása?
-
Zsocy155
őstag
válasz
freezespider #13573 üzenetére
Akkor üdv a fórumon!
Segített, klikkelj rá a linkre....
Ha most regisztráltál, nem árt ezt elolvasni, ha majd ráérsz.
-
arminlok
senior tag
válasz
freezespider #13570 üzenetére
[link] hazsnáld a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest