-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13466 üzenetére
Nekem fontos szempont volt, a telefon egyedi kinézete, nem szappantartó forma, minőségi anyagok, megbizhatóság. Ezeknek a feltételeknek nekem a P6 meg az Iphone felelt meg. Mivel engem iszonyúan zavar az IOS "zárt rendszere" maradt a P6. Eddig maximálisan megvagyok vele elégedve. Azt el kell ismerni vannak korlátai, pl.: játékfanatikusoknak nem ajánlott és még egy-két embernek volak wifi gondjai. én még nem találkoztam vele hála istennek... még a melegedést írták, ami a 40 mm-es csíkszélesség+nagyon vékony kivitelnek köszönhető, bár a Sony P tavaly nyáron navigáció közben kiírta, hogy ki fog kapcsolni, mert túlmelegedett, úgyhogy nem csak az Ascend tud ilyet produkálni.
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13464 üzenetére
A döntés a tiéd, nem akartalak meggyőzni. Csak annyit mondtam, hogy a két telefont egymás mellé téve jelentős esztétikai(számomra) különbség van. Az Idol X mellett szól nagyobb kijelző, nagyobb felbontás modernebb proci.Viszont nekem már az túl nagy méret (kicsivel több, mint 14cm)
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13453 üzenetére
Szia! Az én véleményem szubjektív, mivel nekem P6 van. Az Osztrák MediaMarkt-ban én is nézegettem az Idol X-et. Szép is jó is, de a minőségérzet legalább egy kategóriával a P6 alatt van. Ha nem játszol, csak telefon, e-mail, stb...használod, akkor én a P6-ost ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest