- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13466 üzenetére
Nekem fontos szempont volt, a telefon egyedi kinézete, nem szappantartó forma, minőségi anyagok, megbizhatóság. Ezeknek a feltételeknek nekem a P6 meg az Iphone felelt meg. Mivel engem iszonyúan zavar az IOS "zárt rendszere" maradt a P6. Eddig maximálisan megvagyok vele elégedve. Azt el kell ismerni vannak korlátai, pl.: játékfanatikusoknak nem ajánlott és még egy-két embernek volak wifi gondjai. én még nem találkoztam vele hála istennek... még a melegedést írták, ami a 40 mm-es csíkszélesség+nagyon vékony kivitelnek köszönhető, bár a Sony P tavaly nyáron navigáció közben kiírta, hogy ki fog kapcsolni, mert túlmelegedett, úgyhogy nem csak az Ascend tud ilyet produkálni.
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13464 üzenetére
A döntés a tiéd, nem akartalak meggyőzni. Csak annyit mondtam, hogy a két telefont egymás mellé téve jelentős esztétikai(számomra) különbség van. Az Idol X mellett szól nagyobb kijelző, nagyobb felbontás modernebb proci.Viszont nekem már az túl nagy méret (kicsivel több, mint 14cm)
-
sub71
aktív tag
válasz
Gergike #13453 üzenetére
Szia! Az én véleményem szubjektív, mivel nekem P6 van. Az Osztrák MediaMarkt-ban én is nézegettem az Idol X-et. Szép is jó is, de a minőségérzet legalább egy kategóriával a P6 alatt van. Ha nem játszol, csak telefon, e-mail, stb...használod, akkor én a P6-ost ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest