- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
szab.tam #120 üzenetére
Ez az -egykezes használat- csak bohóckodás és szerintem szánalmas. Még az iphone userek is 2 kézzel használják a telefonjukat. Ha épp nem tudnak az emberek mibe belekötni, akkor " fujj, nagy tepsi". Már pedig ebben a telefonban másba nem lehet belekötni, csak a méretbe. De abba is miért, amikor phablet?
-
törölt tag
válasz
szab.tam #112 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom már honnan ollóztam ki, mert több helyen néztem én is ezt, de nem magamnak tettem össze. Ez elvileg nem optikai stabilizátor, csak a szenzor kiterjed a kamera használatára is. Egyik ismerősömet érdekli, úgyhogy szándékzotam futni vele egy kört a Huawei -nél is, hogy mit mondanak erre, valami hivatalos változat nem lenne rossz. Persze ha érdekel majd elküldöm Neked privátban a választ, vagy ide beírom.
-
törölt tag
válasz
szab.tam #110 üzenetére
Én ezt találtam még korábban róla, de nem nagyon ástam bele magam a témába, egyelőre:
"Optical image stabilization uses gyroscopic sensors to detect vibrations of the camera. The lens and / or sensor move in response, adjusting the optical path. This ensures that any motion is corrected before the sensor captures the image." -
spenglerjoci
tag
Igazad van, csak próbáltam valamihez hasonlítani. Amúgy amit a Huawei eddig elért az sokkal nagyobb teljesítmény mint amit a Samsung. Pl. A Huawei pár éve még sehol se volt, most meg már a legnagyobbak közt van. ( Ha lenne S4 Zoom Huaweiben akkor lehet hogy megvenném :-). Meg a huawei telók nagyon jól vannak optimalizálva is )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest