- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #2146 üzenetére
Csak lenne megfelelo marketingje. Utcai rmber nem hiszem hogy nagyon hallott volna az U11rol. Tegnap voltam telenorban (Koki), termeszetesen a mobil kaphato, de nem volt kirakva.
Ajton belepsz, egybol a Samsung pultnak mesz neki, utana meg a vegyes pultok.
Alig van kint valami. Par LG (G6-on pl az iPhone7 specifikacioja futott), par Sony meg a szifonok.
Kerdem embert, miert nincs kirakva az U11? Valasz: nem lehet minden kint..
Pff -
Varoz
addikt
válasz
kekkola #2077 üzenetére
Nekem már fent van egy hónapja biztos. Kevésbé tapad és semmi hangja. Bár tény, még mindig érdekesen tapadós, de nekem szokható volt. Ha gondolod, akkor várj még vele hátha, de ha úgy érzed a leírásom alapján se jönne be, akkor hátha ír valaki valamit. De ehhez nem fűzök reményeket, nekem se írt senki úgy random próbálgattam. Az egyik nem lett jó, felgyűrte a Spigen, a másik meg se jött, ott átbasztak, a Screenknight meg bevált.
-
mocsyzozi
tag
válasz
kekkola #1902 üzenetére
Nem akarlak befolyásolni de olvasd vissza a hozzászólásaimat és utána NAGYON gondold meg ,hogy akarsz e Magyarországon HTC készüléket venni(egyébként a telefon jó minőségű),mert garanciális háttere az KRITIKÁN aluli!
Nekem hosszú hetek óta odavan a készülékem egy nyamvadt hátlap csere miatt,(pedig a hivatalos szerviz partnernél adtam le) de még csak árajánlatot sem kaptam a javításról...... -
ferob
őstag
válasz
kekkola #1900 üzenetére
Ez semmit sem helyez más megvilágításba, mivel eddig is adott volt a lehetőség az üzleteknek a jogszabály szerint, hogy csak egy évig foglalkozzanak a vevővel, így adott esetben a 12 hónapos időtartam alatt továbbítják a készüléked javításra, de a fennmaradó további egy évben neked kell eljuttatni az éppen aktuális átvevőhelyre, ami jelenleg pl. az összes Media Markt.
Vannak olyan üzletek, ahol ilyen okokból 24 hónapig állnak rendelkezésedre, viszont éppen ezért drágábban is adják a készüléket, sőt olyan üzletek is vannak, ahol még kifejezetten magyar beszerzési forrásból származó készülékeket is árulnak jóval drágábban, de minden esetben ugyanaz a 24 hónapos gyártói jótállás vonatkozik minden európai régiós készülékre.
Ellenben teljesen felesleges bevonni még a vásárlás helyét is, hogy ők juttassák bárhova a készüléket, mert csak hosszú napokkal vagy éppen hetekkel elnyújtja a javítás idejét.A fentieket csak én magam is nagyon sokszor részletesen leírtam a topikban, így nem csak a téma összefoglalója, de a kereső is bőséges választ ad minden felmerülő garanciális kérdésre.
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #1574 üzenetére
A feloldással kapcsolatban valóban nem létezik ilyesmi, előtted pontosan le lett írva, hogy hogyan működik, annyival egészíteném ki, hogy akkor is előfordulhat, ha nem tiszta a szenzor, valamint száraz bőr esetén is lehetnek problémák.
Ahhoz a tokhoz ne fűzz sok reményt, mert nagyon könnyen karcolódik és sok védelmet nem nyújt, tekintve, hogy nincs oldala sem, addig érdemes használni, míg meg nem érkezik egy másik, amit megrendel az ember valahonnan.
Azért ez elég sok cikkszám lenne, mert se azt nem írtad, hogy a 64GB-os modellről van-e szó, se pedig azt, hogy egy- vagy kétkártyást szeretnél, szóval ezt pontosítani kéne.
-
helixP
nagyúr
kekkola + nordzsi: Igazatok van Zack minden egyes alkalommal egyeztet a telefont küldő cégekkel és ha fizetnek, kevéssé töri a telefonokat össze. Van egy kis ártáblázata is, hogy 1000 dollárért épp' hogy megroppantom, 2000-ért csak meghajlítom, 3000-ért meg csak erőlködök.
Illetve az sem számít, hogy utána szétszedi a telefonokat és csavarról csavarra elmagyarázza, hogy mért tört/nem tört a készülék. Ez is csak manipulálás nem?
Ti hisztek a chamtrailező zsidó gyíkemberekben is ugye?NA akkor itt én is abbahagytam.
-
helixP
nagyúr
Azért valamit az is elmond, ha ugyanolyan erő hatására az egyik alig görbül (S8, G6), vagy ropiként törik (Robin, Mi5 stb).
És NEM azt mondom, hogy ami "megbukik" az szét fog törni a mindennapokban, és használhatatlan telefon, de a build quality-ről, használt anyagokról valamit elmond. Ezt egyébként Zack is elmondja, hogy attól, hogy nála megbukik egy telefon, simán lehet az attól még jó készülék, ez csak egy +1 szempont. (nálam sem tört el még telefon)Szerintem ezt ezzel le is zárhatjuk.
-
nordzsi
csendes tag
Na ja, meg mi is a mérés mértékegysége, az hogy mennyire lilul az ujja?
Mert reálisan nézve ezek a tesztek miért is tekinthetőek egzaktnak, sehol egy mérési szisztéma, mérési rendszer, mérési számadat, ahogy esik úgy puffan, ezt ekkora erővel hajlítgatom itt alátámasztva, a másikat meg másképp más erővel mert épp fáradtabb vagyok, ez így teljességgel szubjektív és esetleges ezért számomra hiteltelen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest