- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Something_
őstag
válasz
kmisi99 #14790 üzenetére
3 hó gari semmit nem ér sztem, ezt még megbánnád. Elgondolkodnék 80e körül egy jó állapotban lévő használt, gyári 1-1,5 év garival.
Nehogy a későbbiekben sírás legyen a vége és megutáld a HTC-t.Én jelen pillanatban buktam a gyári garit, gondolhatod, hogy néha bennem van, hogyha elfossa magán, akkor 20e-től indul a szerviz..
Természetesen, hogyha pár hónapra tervezed a telót, akkor nem szóltam. De ha több, mint 1 évig meg szeretnéd tartani, akkor bolondság 3 hónap sufnigsm garival venni..
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
kmisi99 #14785 üzenetére
Környezetemben 4 embernek van Sensation telója, az ugye velem együtt 5. Nagyjából tavaly szeptember és október hónapban vettük, tehát fél évesek múltak. A fórumban emlitett problémák, mint porosodás, recsegés, wifi jel csökkenés egyiknél sem jelentkezik. MInd az 5 teszi a dolgát probléma mentesen. Akksi. Az összesben nem a gyári akksi üzemel, hanem 1900-as Anker akksi. Ezzel ha nem játszik rajta az ember hanem csak telefonál és ahogy Te irtad folyamatos adatkapcsolat nélkül szerintem 2 napot elmehet, de az egy nap tuti biztos és még marad benne nafta. pl. reggel vettem le a töltőről, 6kor, telefonálgattam párat, leveleket irtam a képernyő közel egy órát volt ébren és most 71 százalékon van az Anker akksi. Mondjuk én nem nyomkodom egész nap, arra ott van a számitógép a melóhelyen.
Magam részéről ajánlott kategória, a többiek is szeretik akinek van a környezetemben. Egy jó Anker akksi az jó ha van hozzá, de előbb teszteld, hogy a Te használatoddal mennyit megy a gyári akksi és ha nem elég akkor ráérsz megvenni. -
Something_
őstag
válasz
kmisi99 #14785 üzenetére
Mint minden teló, ez is feldobhatja a talpát. Nekem is megadta magát egyik pillanatról a másikra a tápegység.
De sztem ugyan akkora a meghibásodás mértéke, mint más fajta telefonoknál.Aksi meg jó kérdés.. Attól függ, mennyire használod. De 1 napot kibírja átlagos használ mellett.
-
szegto
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest