- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Something_ #14791 üzenetére
Hát akkor még kutatok. Pedig lett volna egy jó ajánlat 9 hó garival de épp ma vitték el.
-
kmisi99
addikt
Azt hiszem erre a telefonra esett a végső választásom és lehet holnap már rendelem is. Mennyire meghibásodós fajta? Mert nem nagyon találok olyan használtat aminek jó az ára és a gari idője is. Ámit kinéztem arra is 3 hó van. Szóval nem szeretnék később emiatt szívni. Egyébként a gyári ics-s sense 4 es vagy 3.6 os?
-
kmisi99
addikt
válasz
szegto #14752 üzenetére
Hát tényleg nem rossz ár. Csak van aki az evo 3d-t ajánlja és nem igazán tudok dönteni nagyon fontos nekem a sebesség meg a sok effekt meg a jó kamera ha ezek megvannak akkor szerintem sensationt veszek. Egyébként olvasgattam ezt az S off os dolgot. Na most ha elromlik a teló ezt vissza lehet állítani? Mert a topic elején írták hogy feltörték a kódot.
-
kmisi99
addikt
Üdv!
Kinéztem magamnak egy ilyen szépséget de olvastam én sok rémséget.
Na elég a költészetbőlÖsszességében nagyon bejön a teló de olvastam hogy porosodik a kijelző. Ez mennyire gyakori és mennyire komoly? Mennyire tud zavaró lenni? Illetve ti mint sesnsation tulajok ajánljátok ezt a telót megvételre? Használtan venném 70 000 körül. Ami fontos nekem hogy rohadtul gyors legyen, A tesztelős progik pontszámaira tojok a telefon legyen jó gyors és szépen használható.
-
kmisi99
addikt
válasz
Melak03 #14539 üzenetére
Rendben kösz. Sebességben milyen a teló? Számomra nagyon fontos a nagyon szép sok efekt és a "smooth" használat azaz nagyon gördülékeny legyen nagyon lágyan menjen minden ne pedig akadjon. Anno mikor az LG optimus 2x et vettem akkor is szempont volt ez hát ott csalódtam mert ott kb akadásból áll minden efekt
Ilyet még egyszer nem akarok.
-
kmisi99
addikt
Üdv! Ahogy látom szépen kezd csökkenni ennek a telónak a használt ára így lehet beruházok rá de érdekel hogy főzött romok terén mennyire jó? Előszeretettel kísérletezgetek nem gyári romokkal és érdekel hogy főzött romok útján ugyan úgy megcsinálják rá a legújabb sense felületeket meg minden ilyesmit? A gyári frissítés annyira nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest