Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
-
zho-lee
addikt
válasz
Ace owner #25213 üzenetére
Nagyon féltem, amikor eladtam, na nem miatta, hanem a csere készülék miatt..
Átléptem a "sötét oldalra" mert SGS 3-at vettem.
De egy kis idő múlva betörtem azért a Samut, kezd olyan lenni, mint a többi normális droidMindenesetre két készüléket szerettem nagyon, mert szerethetők voltak: HTC Touch Diamond (win), és a Sensationt.
Kivánok sok szerencsét az eladáshoz, és és sok örömet a vevőnek, és neked is az újhoz -
Bátor75
tag
válasz
Ace owner #25095 üzenetére
Kici, óccó.
De tőle szerintem se rendelj. Inkább fizess pár dollárral többet, de korrekt emberkétől rendelj.
honda130: a fehér utángyártott akksi az anker. Én is olyat vettem, miután a gyári 2,5 év használat után kezdett csúnyán meghalni. itten vala a fullos cucc: [link]
Csak ez már nem az az árkategória (meg nem is az a minőség...)
-
honda130
tag
válasz
Ace owner #25095 üzenetére
Szia!
Igen, ez tényleg 1800 forintba kerül.De azért kicsit én ezt az eladót meggondolnám a helyedben, mert az Ebay ugye előre fizetős, viszont nem feltétlenül a legmegbízhatóbb eladót szúrtad ki magadnak.
Természetesen azt is lehet mondani, hogy 1800 forintot megér ez a próba, de előfordulhat hogy nem kapod meg az árut
. Ezzel a képpel támasztanám alá amit írok. Csak az elmúlt 30 napban 716 negatívja van és fél éven belül 3500. Szerintem ez picit durva
. Még akkor is ha ennél sokkal több a pozitív! Gyakorlatilag minden napra jutott neki 23 negatív értékelése.
Ha kicsit biztosabbra szeretnél menni, akkor biztosan sok jó hirdetést találsz az Ebay-en, mert én is nézegettem már korábban. Viszont azt ajánlom, hogy mindig az legyen az egyik fontos szempont, hogy legalább 99,5%-os legyen az eladó, vagy ennél több. Néhány forintot meg kell hogy érjen az, hogy biztosan megkapod a terméket és nem kell hónapokig azon morfondírozni hogy vajon hol jár a csomagod
A jobb értékelésű eladók általában picit drágábban adják ugyanazt a terméket, de tapasztalataim szerint sokkal többször küldik követési számmal, vagy valami gyorsabb postán, mint az abszolút olcsó eladók
. Én kaptam már meg Kínából csomagot 9 nap alatt is, de volt olyan is, ami három hónapot kóválygott valahol. És természetesen ami sosem ért ide, azóta várok rá.
Egyébként valamelyik fórumon olvasgattam és van olyan Sensation topik, ahol az akku üzemidőkről beszélgetnek a tagok és egymásnak adnak tanácsot, hogy melyik akku milyen minőségű? Egyszer valami fehér utángyártott akkut ajánlott valaki, hogy az nagyon jónak bizonyult. Lehet kapni dokkolót is akkuval szettben jó áron, amire éjjel ráteszed a telefont, mögé meg a pót akkut és reggelre mindkettőt feltölti.
Remélem nem okoskodásnak számít amit írtam és tudtam kicsit segíteni. -
zho-lee
addikt
válasz
Ace owner #24795 üzenetére
Én anno, amikor melegedett, alkoholos fültisztító pálcikával a hátlapon és a készüléken lévő érintkezőket meg pucolgattam. Elvileg nincs köze hozzá, de nálam bejött.
Mondjuk a procit nem húztam sosem, nem lehet, hogy esetleg a kernel húzza nálatok?
(már régen néztem ezeket a dolgokat)Ami még tudja "fűteni" egy esetlegesen beragadt app.
Nézzétek át ezeket is, hogy nehogy valami ilyen bagatel dolog legyen az oka. -
zho-lee
addikt
válasz
Ace owner #24715 üzenetére
Nem, boot image-t csináltam..
Nem jut eszembe a progi neve, és szokásomtól eltérően nem írtam meg magamnak a blogomba..
Kb a 620-ik progi cserélte ki szó nélkül.. bootlogon changer talán..Minden egyes próbálkozás előtt recovery mentés!!!!! Sokat segített
Egyébként hol láttad a boot image-met
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest