- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
randras_83 #23256 üzenetére
Mitől buktad a garit, ha szabad megkérdeznem?Már látom, az enyém S-OFF volt szerencsére... -
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #23256 üzenetére
Nem osztották az "észt", hogy ez tilos, ilyet nem szabad, maga normális, stb?
Egyébként: Itt eladó Anker akksi, én is tőle vettem, teljesen korrekt.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #23239 üzenetére
2 hetes Anker akksi van
-
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23223 üzenetére
randras_83
Én pénteken visszakaptam a T-Mobile-tól (ez volt amúgy a vállalási határidő is). Kijelző és fülhallgató (gondolom jack aljzat) csere volt.
Most gyári ROMmal nyomom, de ez egy akksi zabáló szörnyeteg.
Ha esetleg megint nem sikerülni nekem az S-OFF (mert béna vagyok), akkor kérhetek tőled segítséget? Úgy, mint múltkor.
Jól értettem, hogy ha visszakapod a tiédet, akkor eladod? Mi lesz az új telód? Mennyit lehet az XE-ért kérni?szezso15:
Én egy iPhone 3GS-sel toltam két hétig. Kínszenvedés volt!
Mondom ezt úgy, hogy egy 3GS-sel ismertem meg a tapis telók világát, és szerettem is. Csak aztán lett egy ZTE Skate-em (ami nem túl acélos), és rájöttem, hogy nekem inkább az Android való. Azóta vallom: soha többet iOS! -
szezso15
addikt
válasz
randras_83 #23223 üzenetére
Ez se kevés idő mondjuk, ezzel a kis Champpel már kezdek megőrülni lassan.
-
szezso15
addikt
válasz
randras_83 #23221 üzenetére
T-Mobile-os. Elvileg szerda környékén kéne kész lennie...
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #23209 üzenetére
Ennyire b..ik... igen.
Valószinű, akkor nem csak a kijelzőt, hanem a jack aljzatot is cserélték.
Tehát átnézték alaposan. Azt is, hol ér véget az ő felelősségük..Véget kellene ennek vetni, de a többit a "ki szereti jobban kormányunkat" topicba írom..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #23207 üzenetére
Akkor nem túl nagy bukás, de a hozzá állás=nulla...
(nehogy már a szomszédnak 20 Ft.-tal többje legyen..!) -
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #23201 üzenetére
Arra meg honnét jöttek rá?
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #23201 üzenetére
Nem lőtted vissza on-ra, vagy alaplapos lett?
-
szezso15
addikt
válasz
randras_83 #23160 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor a 3.32.401.5-ös RUU jó lesz nekem, ugye?
T-Mobile-os gép.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #23115 üzenetére
Nekem anno a SE W595 volt a szervíz alatt, arra készítettem egy full android témát, mert már beteg voltam a hiányától..
-
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #23104 üzenetére
Köszi, meló után rápróbálok.
Valami hiperszuper jól kinéző és gyors Launcher-t vki?
zho-lee: Defy-m nem volt, Desire volt az előző telóm, max abban a topicban...
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #23104 üzenetére
Csak egy kicsit vissza kéne olvasni.
Én is mindig megkapom..+1 A Sultanpyramidnak!
szerk:
szegtő fórumtárs, nem lehet, hogy anno a defy topicban találkoztunk?
-
(jan)
őstag
válasz
randras_83 #23070 üzenetére
Ott volt a pont, kicsit össze kevertem a szezont a fazonnal, azt hittem a htcdev unlockolt teló egyböl s-off is, utána rendberaktam a fogalomzavarokat és szépen megcsináltam linux alól az s-offot
-
func93
senior tag
válasz
randras_83 #23061 üzenetére
igazából használt maga a telefon, de rokontól kaptam annó, de elköltözött külföldre aztán se papír, se semmi.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #23061 üzenetére
Így van, ha alaplap csere van, az IMEI változik
ui.: akksival kapcsolatba Neked legyen igazad!
-
func93
senior tag
válasz
randras_83 #23056 üzenetére
tudok vele mindent, csak ma vettem észre. igazából nem tudom, hogy volt-e alaplap cserés.
-
beloadjoker
őstag
válasz
randras_83 #23049 üzenetére
Sajnos nem jön össze, nekem Backtrack 5 van fent és az ubuntu lucid alapokon nyugszik szóval 10.04, ott meg azt írja hogy 12.04 kell és az az alatti nem jó :/
-
beloadjoker
őstag
válasz
randras_83 #23047 üzenetére
Mert béna vagyok és nem tudom hogy kell linux alól
akk rakom azt nekem m1 csak cyanogenmodot tudjam feldobni, megszoktam hogy samunál cwm kell -
beloadjoker
őstag
válasz
randras_83 #23045 üzenetére
Win xp-vel próbálom. De átmegyek haverhoz és majd ott gpen megpróbálom még valami valaki be tudná linkelni az 5.0.2.0-es cwm-et a készülékhez ? Biztos csak béna vagyok de itt [link] ha rámegyek a "HERE"-re akkor átdob egy ilivides hulladékra ahonnan nem tudok letölteni ...
-
zsolt19900
őstag
válasz
randras_83 #23031 üzenetére
nagyonremek köszi szépen
akkor a második fele, egy fasza romot tudsz/tok nekem linkelni amit érdemes feltenni?
-
princesama2
tag
válasz
randras_83 #23031 üzenetére
De próbálkoztam sajnos linux nem látta a telefont...
Egyedül windows7en tudtam előhozni QHSUBS_DLOAD-t.
Meg mindent próbáltam amit írtak xda-n hogy töltsem 6-8 órát 1huzamba stbPont ez a gond hogy 5letem sincs h miért szállt el másnak általában frissítés vagy rootolás közbe hal meg a teló
Jah még 1 kérdés mivel ti gondolom többet foglalkoztok a telefonnal:
Mennyit érhet most a teló? (mármint ha jó állapotban van)
[se ibeats se + memkari csak teló és alap cuccok?]Jah és köszi az eddigi segítséged!
-
princesama2
tag
válasz
randras_83 #23026 üzenetére
Elvittem szervizbe ott mondták hogy lehet j-tagolni kell [ahogy olvasgattam szerintem is]
Viszont már csak annyi kérdésem maradt hogy mitől kaphatott bricket?
Nem bírta a viperS 3.1.2-őt? Vagy 1 játék miatt? Vagy mert game közbe mikor lefagyott kikaptam az aksit? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
randras_83 #23023 üzenetére
Szia,
Természetesen akksi nélkül.
7 körül indultam el, 9-ig semmi, aztán elkezdett szarakodni.Most értem vissza a melóba, 100%-ra töltött, SD kártya nélkül úgy néz ki műkszik. Az lehet, hogy az SD csinálja? (Én furcsállanám, de ki tudja....)
Basszus. Telefonálni próbáltam, de kikapcsolt. Ezt csinálta reggel is
Ötlet? -
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23014 üzenetére
Azt írja_ HTC__032. Ez az EastEurope. Hol találok ilyet?
BTW tök hülyének érzem magam. -
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #23013 üzenetére
Lejárt a szerk. idő, Töltsd le a Terminált és üsd be ezt:
getprop ro.cid
Na ez után kiírja az eredeti CID számot, amihez meg kell keresned a megfelelő RUU-t és utána mehet a szervibe.
-
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23003 üzenetére
Bevallom ebből nem sokat értettem .
T-Mobile-os XE-m van. Ahhoz melyik kell? Bootloader alól hogy kell elindítani? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
randras_83 #23006 üzenetére
Vagy betonba
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
randras_83 #23003 üzenetére
Szia.
Sajnos az a gond, hogy kb. 2 hónapos volt a készülék amikor leesett, és eltört a kijelzőn a Gorilla glass.
Azóta volt garanciális javításon alaplap cserével, de a gari már ígyis-úgyis lejárt.
Amúgy kártyafüggetlenül vettem, 2 év garanciával, de nem szolgáltatós... -
Alfiii
csendes tag
válasz
randras_83 #22995 üzenetére
Sikerült! Köszi!
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22991 üzenetére
Itt van a logcat
megcsorgettem asszonyt viber-en, felvettem es par mp utan letettem. Ezt kene latnod benne -
Alfiii
csendes tag
válasz
randras_83 #22993 üzenetére
De milyen romot? Az nem baj hogy az a hbootnál S-on??
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22989 üzenetére
Ha leirod hogyan kell, akkor megcsinalom.
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22983 üzenetére
FR?? (ammi' a csoda?)
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22981 üzenetére
Radio rész miért fogyaszt 10X annyit mint az én telómon?
2 hete megvan a telója... azóta majd minden nap volt töltve... gyanítom nem itt lesz a kutya elesve
-
Indian74
senior tag
válasz
randras_83 #22940 üzenetére
Arra gondoltam hogy win xp alatt nem lehet csinálni,32 bit-es rendszeren(tegnap azon csináltam),csak win 7 alatt 64-bit rendszeren???
Üdv
-
Indian74
senior tag
válasz
randras_83 #22938 üzenetére
Ja értem ha még is nem csinálom végig,nem megy a,temproot-ot szedjem le mielőtt befejezném a műveleteket,és ne húzzam ki addig a adatkábelt,ha jól értem.
Ja és formázva van a memóriakártya,az úgy kell csinálni hogy üres legyen,ezt olvastam??
És köszönöm szépen segítségedet.
Üdv -
Indian74
senior tag
válasz
randras_83 #22936 üzenetére
Köszönöm válaszod,de az a baj hogy amikor megcsináltam kb 10-szer,útána feladtam,ahogy visszakapcsoltam csak a felső ikonok voltak láthatóak,térerő,akku,stb. más nem,még ki-be kapcsolásra se javult meg,csak a hard reset segített rajta.
De ha én a htc dev unloc-ot megcsinálnám,mert nem garanciális a telefonom,(Unlocking Your Bootloader),ott s-off,s-on,vagy a bootloader nyílik ki,vagy az ugyan az a kettő vagy sem??Üdv
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22932 üzenetére
Igen, az azért számít..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22895 üzenetére
Üdv, amíg a frissítéssel szenvedünk: nekem az "Used" 399,6M és a "Free" 387,8M
Jó ez akkor így ahogy van. -
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22929 üzenetére
Akkor jó
A revelation iszonyat sokat eszik akkor
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22911 üzenetére
Teljesen újra raktam a revelationt meg ezt a scriptet is beraktam valamivel több lett a hely de nem engedte megcsinálni így inkább inspirationt tettem fel és az volna a kérdésem, hogy szerinted ennyit foglal? [link]
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #22923 üzenetére
Szóval S-onnal bonyolult feltenni romokat? Mert ahogy nézem nekem a drótos módszerrel kéne S-offolnom a telót, ami nem tűnik egyszerűnek..:S
-
cyber86
őstag
válasz
Még 1 kérdés. A revelationt fel tudom úgy rakni, hogy ne kelljen már az első telepítésnél indítani hanem sorba felrakom az 1.0.2-ig és csak akkor indítom?
-
szegto
senior tag
válasz
randras_83 #22913 üzenetére
Ha jól értem akkor a rendszernek kevesebb memória marad, mivel azt lefoglalja virtuálisnak és oda csak a programokat rakja.....
Tehát el is vesz amivel növeli a sebességetés érezhető vmi változás?
-
szegto
senior tag
válasz
És ez mire is jó?
Nézegettem már, de nem akarom elcseszni a mostani rendszerem. -
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22909 üzenetére
Az hogy működik? Mert nézegettem csak valami txt tölt le me eléggé gyenge az angol tudásom is :s
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22906 üzenetére
A rom cleaner 6 után is csak ennyi hely marad :S [link] És revelationt használok.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22904 üzenetére
Hogyan tudom azt megcsinálni?
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22899 üzenetére
[link] jobb képet nem tudok most mutatni de a lényeg az utolsó sor.
-
kokler
aktív tag
válasz
randras_83 #22892 üzenetére
Én felraktam tegnap kétszer, hogy végre átállok Sense alapról CM-re, de nem tudott meggyőzni. Nem tudom, mi a frász lehetett, de nem jött össze a vágyott sebesség elérése. Várok még egy kicsit és nézegetem a change log-ot. Meg persze várom a tesztelők tapasztalatait is
-
cyber86
őstag
válasz
-
csipuka
senior tag
válasz
Nalam is ez a ROM fut, amit meg Zho-lee ajanlgatott.
A GSam irja, hogy a Trebuchet fogyasztott 23%-ot, amit sokallok... -
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22892 üzenetére
A sebesseggel nincs gaz, csak az akksival.
Most a launcher-re irja a rencer, hogy sokat eszik. A gyarival hasznaljatok? -
kokler
aktív tag
válasz
randras_83 #22865 üzenetére
Vagy a töltő, vagy mindkettő
Ez már neki kell kiderítenie...
-
Vangelis
félisten
válasz
randras_83 #22854 üzenetére
Hát szerintem az.
-
Vangelis
félisten
válasz
randras_83 #22851 üzenetére
Hát nem 100%-os az angolom....
De 50 se
De az sem működik sajnos.
-
Vangelis
félisten
válasz
randras_83 #22849 üzenetére
Hát nem csinált vele semmit.. Nem is ért hozzá. A töltője nem akarta rendesen tölteni vittem neki egy másikat és mintha lemerült volna teljesen. Azt hitte... de már próbáltam egész nap tölteni semmi....
Mi az a softbrick????
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22838 üzenetére
Hm a dev mode-ot kigugliztam az animaciok gyorsitasa miatt, de nem gondoltam, hogy ott van a revocery-s menu, koszi.
Ez a Holo widget igeretes, bar nem tolti ki teljesen a teret, es nem lehet a sorrenden valtoztatni. Asszem keresgeles lesz belole. Nem gondoltam, hogy pont ez fog hianyozni a Sense nelkuli eletben.
Mondjuk lehet meg kene nezni elobb az akksiidot, es ha szar akkor visszamenyek Viper-re es megoldodik magatol a problemamzho-lee: A contact azert nem tokeletes, mert ha rabokok akkor tarcsazni kene egybol, nem tovabb bokodni.
htc07: Igazabol nekem az egyik oldalon a gyorstarcsazott emberek vannak, es csak odalapozok es hivom. A Car mode volt a fix amit mindig kiszedtem a telepitendo app-ok kozul
Koszi a tippeket mindenkinek sracok!
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22843 üzenetére
A viberbe beledöglik a kamera, a gyári is, és a camera ics is.
De csak azért maradt a gyári, mert egyszerűen nem találom.. focal törölve lett..szerk: most látom, 16 perc.. már megy vissza a 23-i frissülés..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22841 üzenetére
A profilomban is benne van a számom, azt azért nem húztam ki..
Végre munkahely..! Volt egy kis időm,visszatettem akkor a 24.-i frissítést, amiben gond volt a kamera/video párossal, mindjárt indul, és gyomlálok, szerintem a "sima" kamera apk-t is kiszedem, a playos camera ics marad, és megnézem, mit csinál pl a viber..
szerk: sztornó, tudod ki fog vacakolni... beindult a telefon, a wifi be van kapcsolva, és jelezte, hogy megjött a 26.-i frissítés...
szerk2:
Changelog:
Next Release Goals:
fix camera/camcorder glitches8/26/2013:
ROM:
Latest upstream CyanogenMod changes
ROM is now compiled fully with Linaro GCC 4.7.4
ROM has been patched with many fixes from IAmTheOneTheyCallNeo that improve stability and performance when the ROM is built with Linaro
ROM now uses full GPU renderingKernel:
Both:
Added more WiFi changes from CAF
Added CPU-based alignment handling (improves performance)
Added USB modem support
Re-enabled memory compaction
Fixed all the freezing (freezing was fixed by re-enabling memory compaction)
Fixed dmesg (AKA /proc/kmsg)
Removed cleancache (it was never being used) -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22835 üzenetére
Amikor kijött a rom, akkor opcionálisan volt mellé a focal.apk és te említetted (azthiszem), hogy az is működik.
Válaszoltam, hogy én el is felejtettem, hát fel is telepítettem. Össze is kavart mindent akkoriban.
(FC, és "Nem lehet a kamerához csatlakozni" üzenet -ami a legújabb frissítésben is előfordul sűrűn)
Hanyagoltam is, csak ugye a frissítésekben már benne van a romban, azért gondoltam, hogy segíthet ha törlöm. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22833 üzenetére
Nekem a vibernél fagyott meg a kamera, először csak a videó, de utána már a fotó is.
Néha a restart sem segített
Visszadobtam az előzőt, és láss csodát, megy. 720p-n
Még egyet kipróbálok, a focalt eltávolítom. Hátha.szerk: a multiswapnak van eltávolítója, használtam is, tényleg felesleges.
-
petiwr
senior tag
válasz
randras_83 #22826 üzenetére
Nem tudom és esetleg tudnál segíteni mert én nézem már de nem nagyon igazodok mivel csak 1-2 dolgot értek angolul :S
-
nimfas
addikt
válasz
Drotos módszerrel lett s-off majd root-olas.... Htc-s dev.-vel nem lett nyitvaha ez volt a kérdés.
Egy anker akksit vettem hozzá, kaptam egy másik gyarit. De ajkai kilove mint hiba, mert a gyarit sem tölti rendesen, ezért gondoltam hogy nem érintkezik rendesen. Beprobalom a garit, vagy hogy mennyiért cserélik ki az usb aljzatot....
-
randras_83
addikt
válasz
Visszaállítottál bármilyen adatot mentésből?
Lehet kellene egy gyári állapotba állítás, de először nézd meg ezt -
petiwr
senior tag
válasz
randras_83 #22821 üzenetére
Ugyan az a probláma 4.3 al is mint 4.2.2 vel lehet kezdeni valamit ezzel kalibrálni vagy valami?
-
petiwr
senior tag
válasz
randras_83 #22821 üzenetére
Na meg látom fel rakom és persze köszönöm szépen a segítségedet.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22813 üzenetére
Pontosan, én is ezt mondom.
Viszont azt kérdezném, ha "lehúzod a redőnyt", azaz az értesítéseket, akkor a jobb felső sarokban lévő beállítások ikon animált?
Vagy, ha van értesítésed, és nincs lenyitva, akkor az ikon animált? -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22805 üzenetére
Bocsi, az akku kimaradt.
Istenigazából mit mondjak?
Nem tud beállni a töltés, ha naponta van frissítve a rom. Elvileg egy napot kibír nekem, az jó, még így is. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22805 üzenetére
Igaz, én swap nélkül nem is néztem..
Nekem fc nem volt még.tegnap este mégiscsak, a play áruház fc-ott egyfolytában.
(délután fenn lógtam rajta egy csomót, semmi baja nem volt, és egyszercsak hopp eltűnt a fc.. azóta sem jött vissza) -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22799 üzenetére
Én a folyamatos (naponta van a héten) frissítés mellett feldobtam a multi swap-ot, amit linkeltél.
Persze a cm-hez valót.
Királyság, majd meglátod. Hogy is írta valaki: zsírozott villám..egy aprócska észrevétel: a rom toolbox apk, és az android kitchen nem tud "hozzányúlni" a system.ui-hoz..
azaz nem lehet vele minimális optikai változtatást elérni. Maradnak a cm10 témák. (van pár szép)
A kitchen-ben amit főztem, egyedül a "Rudolf"-féle animáció települt a romra.
Nem baj, nekem így is jó.. eléggé tetszik.A kamera és a videó is folyamatosan fejlesztve van, de egyszerűen nem jutok el addig, hogy megnézzem..
A maiban azt igérték megy a 720p videó, ha jól írom.
Ja, igen: "Kernel now only has the ability to record up to 720P video" -
Kinetix
csendes tag
válasz
randras_83 #22796 üzenetére
Azért gyanakszom androidra vagy készülékre, mert az egyik a gyári android weather, a másik pedig a switchpro widget. Tehát egymástól függetlenek, és nem is ugyanaz írta őket...
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22790 üzenetére
Apex-et használom, de a Holo HD, Nova sem rossz.
Kedvencem a TSF Shell, időnként visszadobom -ha elgurul a gyógyszerDe ajánlani egyet sem merek, mert ez ízlés dolga, biztos jönne ötlet, hogy ez, vagy az jobb.
Mindig úgy vagyok, hogy amit könnyen kezelek, kellőképp paraméterezhetem az igényeimhez, és okos persze, az jó.El kezdtem egy blogot róluk, de agyonbaszogattak, hogy szerintük ez jobb, vagy az jobb, úgy is hagytam félbe..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22788 üzenetére
-
Levmen
tag
válasz
randras_83 #22782 üzenetére
Én egy gsm-be vittem be mert ott lett véve(gsmhome) és 2 év garit adtak rá. Nekem is pór ment a kijelző alá és másfél évesen visszavittem és 1-2 hét alatt megcsinálták és kicserélték a komplett kijelzőt gariban.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22782 üzenetére
Sensation 30-40e ft között mozog.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22774 üzenetére
Kv kéne néked...
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22774 üzenetére
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22728 üzenetére
Melyik változatot raktad fel ebből a swapból ezek közül?
"All other Sense ROM's
MultiSwap v3.2 -> http://db.tt/epveG6o2
MultiSwap v3.3 -> http://db.tt/f8N9GOpG"
Annak idején csodálkoztam, mikor írtad, hogy próbálkozni kell a kernelekkel, mert készüléke válogatja, hogy melyiken melyik jó. Ez furcsán hangzott, de tényleg lehet benne valami.
Én faux-al nem tapasztaltam semmi hibát, neked újraindulgat. Próbaképp feltettem ezt a JMB kernelt. Minden cache-t töröltem, nehogy összeakadjon a régivel. Nekem néha meg-meg akadt a képernyő lapozásnál, de alapvetően jónak tűnt. A Kernel Tuner program is szerette ahogy látom, mindent lehet benne állítani. A faux ebből a szempontból korlátozott.
Aztán ebédeltem, letettem a telefont egy órára, majd ránéztem és nem éledt fel. Nyomtam a power gombot, mire újraindult, mint ha ki lett volna kapcsolva. Fura....
Vissza is toltam a jó kis mentést. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22759 üzenetére
Én sem sűrűn antutuzom, nekem 8191-et dobott..
Ráadásul 2x is, pedig mindig más szokott lenni az eredmény..
Persze ez az a4.3 romra vonatkozik.
Képre várni kell, a kiscsajok Jégkorszakot néznek a számitógépen.. -
taxy
csendes tag
válasz
randras_83 #22743 üzenetére
Az ötödik próbálkozásra sikerült Win alatt!
Köszi a tippet, a telóm ismét S-OFF! -
htc07
addikt
válasz
randras_83 #22754 üzenetére
vicces, az antutu szerint nekem is 1,8-on fut a procim, pedig a tweaksben 1,5 van beállítva maximumnak (vipers 3.12)
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22754 üzenetére
Azt hogyan kell átállítani?
Elvileg 1500-ön kéne mennie meg privátba küldök 1 képet. Most próbáld megnézni hátha sikerült beállítanom
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22752 üzenetére
az sd kártyád gyorsabb mint az enyém?
-
taxy
csendes tag
válasz
Windows alatt Ez alapján próbáltam, itt van temproot script, megtaláltam a nohtcdev-es controlbeart, de ugyan az a hiba.
Temproot megvan, kábeltrükköt csinálom, resetel is a telefon, de az S-OFF csak nem sikerül.
Ma már nekifutottam vagy 40x (nagyrészt linuxon), azt hiszem tartok egy kis szünetet. -
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22749 üzenetére
Az igen mit mennyire tuningoltál fel? meg tudsz küldeni képet is?
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #22745 üzenetére
Na akkor 8760, csak azért hogy ne maradjak le.
-
cyber86
őstag
válasz
az hogy? te inspirationt használsz nem?
-
taxy
csendes tag
válasz
randras_83 #22738 üzenetére
A leírás szerint csak Ubuntu alatt megy (min. req. 12.04). Elsőre én is win alatt nyitottam ki, de ez más metódus, mert most a bootloader zárt.
http://unlimited.io/jb_pyramidlocked.htmMegpróbálod?
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22738 üzenetére
Csináltam 1 videót a telefon sebességéről:[link]
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22734 üzenetére
Kicsit mintha lassú lenne a telefonom:[link]
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22731 üzenetére
Nekem a Faux kernel van alatta. Azzal a leggyorsabb tapasztalataim szerint. Bár ezt amit most írtál még nem próbáltam, de rá fogok menni.
Ez a multiswap jobb mint a Turbo? Tudom, hogy te használtad mindkettőt.
-
func93
senior tag
válasz
randras_83 #22729 üzenetére
pont kérni akartam ajánlást valami jó kernelhez, mert nekem szerintem valami alap van.
3.0.36-Bricked-3.0-v1.4-g67d3c72showp1984@jarvis) -
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #22728 üzenetére
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22723 üzenetére
Hú, a focal.apk- elfelejtettem...
Én még "küzdök" vele pár napot. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22720 üzenetére
Az antutut megfutattam, 8191 pontot adott.
Fogalmam sincs, az sd-mre miért adott olyan keveset, ez elvileg az sdhc-10 utáni (attól is gyorsabb) fajtájú..
(write: 37, read: 96)
Vagy csak én vagyok mazsola..Nem írtatok valami "rendszer igényesebb" játékot, amit kipróbálnék rajta, ha tudok.
Ha lehet segítsetek, mert ezekhez ténylegvagyok, köszi!
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22715 üzenetére
Fotók
Látszik, melyik vakus, melyik nem.
A kintiek meg közeli, és távoli.
Láttam már jobbat is, de mindenesetre legalább működik.. -
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22715 üzenetére
Egyenlőre azt mondanám, hogy ugye piciben egészen jó, de az általam nagyon favorizált Sharkdroid rom kamerájához képest elmosódottabb.. este vakuval csak lőttem egyet, meg ma is, csak annyit bíbelődtem vele, hogy lemerült szegény telefon.
Mindjárt intézem.
Meg az antutut is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest