- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotag
senior tag
Van egy ilyen problémám, miközben tettem fel a SDK dolgokat.
Downloading Android SDK Tools, revision 15
File not found: C:\Program Files\Android\android-sdk-windows\temp\tools_r15-windows.zip (A hozzáférés megtagadva)Lehet hülye kérdés, de ahhoz hogy a gyári ICS felmenjen muszáj s-on-ra tenni a telefont?
Félek ettől a parancssoros valamitől.. -
Zirowe
nagyúr
Konkrétan az a problémája, hogy azt se tudja mi az a parancssor.
Bár az ilyenek nem is tudom minek állnak neki az s-off-nak egyáltalán, főleg, hogy többször linkelve van a leírás, amit mindent elmagyaráz érthetően.
Start menü--> futtatás--> cmd--> előugró dos ablakban navigálj az sdk platform-tools mappájába, és oda írd be a parancsot.
-
cotag
senior tag
A gyári állapotra való visszaállítás lépései:
Elsőként le kell tölteni egy gyári RUU-t, amely régiónak megfelelő (olyan ami gyárilag volt rajta): Például INNEN. Magyarosrszági független telóhoz pl jó a RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.2_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_208857_signed, én ezt raktam fel, mikor vittem szervizbe.
A telepítőnek megfelelően fel kell rakni a gyári szoftvert, mikor az elindult, a telepítőn át kell nyargalni, és Beállítások ->Energia->Gyors boot opciót ki kell kapcsolni, hogy bootloaderbe be lehessen lépni.
Be kell lépni a bootloaderbe (kikapcsolt készüléket lenyomott hangerő.le gombbal bekapcsolni, vagy itt már ellenőrizhetjük az ADB kapcsolatot (megvannak-e a szükséges driverek stb) azzal, hogy ADB-vel rebootoltatjuk bootloaderbe.Itt tartok.
-
Something_
őstag
De jó neked, hátradőlve meccset nézel, én nagyban melózok, csinálok egy weblapot, de már a vége fele járok és ez a legrosszabb rész, ide már kreativitás nem kell, csak robotolás..Mindegy, bedőltem a mai romcserével, mert nincs adapter
Szerk.: viszont van másik teló!
De félek, hogy megint szétszedem a telefonomat és meghal a tápegység -
Something_
őstag
Még még még! Képeket!
(akár videót is!
)
Sztem este kihagyom a sorozatnézést lefekvés előtt és feldobom ezt a romot, jónak tűnik.
Kameraszoftver változott? Mármint azt tudom, hogy bővült, de pl a képet minőségében látsz változást? (természetesen gépen nézve, normál "monitornyi" nézetben, szóval nem 8 megapixelre nagyítva -
Something_
őstag
Ohh, ohh!
Végre elfordul!
Volt most nálam 2 wifi 5.0 tab (amikbe beleszerettem, nagyon), az elején tetszett, kb 5 percig, hogy elfordul, de utána kikapcsoltam
Pesta, tód arrrébb a tráktort!
Budin ülve reggel híreket olvasva idegesítő volt, hogy kómásan tartom a telót és elforog a kijelző össze vissza
-
Something_
őstag
Köszi az infot. BT-t szinte sosem használom, fényképezőt annál inkább.
GPS is sűrűn megy, mit jelent a leírásnál az a rész? Újra kell indítani a telefont és utána működik? Nem tudom értelmezni.
Ennyi a lényeg amit leírtál, ezen kívül "teljes értékű" rom?Stabil amúgy a rendszer? Telefonálás, menü, beállítások, programok? Te ilyenkor mindig visszarakod a jól bevált progikat vagy úgy mond "szűz" romon tesztelsz?
Szét van pakolva nekem az IC 4.6.1 és nagyon stabil, meg sem fordult a fejemben újabb IC ICS-t felrakni, mert ez nekem már tökéletes, de azért szemezgetek a sense 4-elVéleményed szerint, mikor hagyja el a béta jelzőt? Ha kiadják az új telókat sense 4-el?
-
Something_
őstag
Amúgy most nagyon patt helyzetben vagyok. Jelentkezett egy csávó, hogy cserélné S2-re ráfizetéssel. A várakozás teli napokban nagyon "gyűlöltem" a HTC-t, mert megszívtam, de most, hogy kész nem tudom eldönteni, hogy tovább adjam e az újonnan vásárolt telefont, amiért kiadtam száztizenvalahány ezer ft-ot
Félek, hogy megint meg fog szívatni, mert a bizalmam megrendült -
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igen mondjuk ebben igazad van,valahol olvastam hogy nem is biztos hogy megkapja a sense 4.0-át ígymeg 100% hogy lesz rá sőt már van is.Ha lesz időm feldobom akkor azt
Használ esetleg valaki moddolt billentyűzetet?Gondolok olyanra aminek az alján vannak nyilak a kurzor léptetéséhez stb.Tudna valaki egy jót linkelni 3.6hoz? amit felraktam jólenne de sajna akkora hogy a képernyő 95%-át elfoglalja...3.5höz volt egy jó ugyanakkora mint a gyári csak alul voltak még nyilak de aztmár letölteni sem lehet...
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Most azthiszem a 4.6.1-es ics van rajta,azért akartam gyárit felrakni hogyha jön ki bármilyen újabb frissítés akkor nekelljen romot pakolgatni csak frissítem és kész.Szerinted fontos hogy root-olva legyen vagy annyira nemlényeges?Tudom hogy így több dolgot feltudok rakni/módosítani stb de végülis annyira nemhasználom ezeket...nemtudom hogy visszarakjam-e s-offba vagy rakjak fel egy végleges ics-t....
Ui:nemtudom hogy rajtam kívül játszik-e valaki néha a gta3-mal,felraktam hozzá patch-et is már egész jó lenne de valamiért néha megakad pár másodpercekre és villog az állapotjelző led...ez mit jelenthet?elfogy a memória vagy kevés a proci esetleg a gpu? s2-n gond nélkül fut de sensation-ön nemigazán...
-
Zirowe
nagyúr
Inkább örülök annak, hogy nem volt jobb a qualcommnak, és ezért kellett a tegrához "folyamodniuk", valamint remélem, hogy most már ez marad a gyakorlatuk.
Amikor desire-em volt, mindig szurkált az a tudat, hogy egyrészt ott van az adreno, csak hát inaktív, mert nem lett hozzá driver véve (most beszéljünk csak a gyári állapotokról), illetve, hogy a sok szappantartós sgs tulaj veri a mellét, hogy ugyanazon órajel mellett (tudom, az nem tegra volt még) mennyivel jobb a saját procijukkal meg a powervr-el, bizonyítottan nagyobb teljesítmény és alacsonyabb fogyasztás.
És eléggé low end, olcsójános megoldásnak találtam mindig is a qualcommos procikat.
Amúgy, vajon hogy fog kinézni az sgs 3?
sgs
sgs 2Talán így?
-
HIJ
őstag
Jó ez az új kernel. 1,728 -on elég stabil. Legalábbis ha lehet adni a setcpu saját stresstest -ére. Futott egy órán keresztül hibátlanul. Bár az is igaz, hogy pár napig alapon használtam és úgy sem volt lassulás... Elég komoly most már ez az IC rom. Azt hiszem ki merem jelenteni, h kinőtte a beta jelzőt. Legalábbis nálam szinte 0 FC.
-
mumk1
addikt
Itt egy videó az említett m-deejay romról:
HTC Sensation with Sense 4.0 / Android 4.0.3 -
keIdor
titán
Ne tudd meg milyen olcsón hozzájutottam, hála a céges flottának. Mert ha nem lett volna egy ilyen ajánlat nem rohangálnék 2db ilyen telefonnal, mint a Sensation vagy iPhone 4S.
Bár, nem is rohangálok, ez csak arra kell, hogy elérjenekés ritkán kell magammal vinnem amikor nem tart a munkaidő. Akkor meg a 4S nincs nálam, szóval csak egy van nálam mindig.
Ja és 2100ft 2GB mobilnet havonta, nem tudtam kihagyni ezeket, na.
-
Something_
őstag
Ezt csak loptam xda-ról, nem az enyém. De nekem is van már 3G-m!
Nagyon bejön ez a téma, plusz megmaradt a sense 3.6. Örömbodottág.
Jah és full fényerőn tényleg látszik a Sony Bravia Engine, vagy lehet, hogy cask beképzelem, de szerintem szebb, fényesebb.Kéne meg AmazeCam és az L alakú widget és maradni sokáig ez a rom.
T0rnad0:
mondom, az nem az enyém
Ez az enyém:Eddig ez az ICS háttér nem tetszett, de így full fényerőn és Sony Bravia Engine-nel baromi szép.
-
Zirowe
nagyúr
Na, szóval, ha felrakja az 1.23-ast, utána senseay újraindul, letöröl, mehet fel az ic rom, azt felfrissíteni a legfrissebbre, töröl, újratelepít, kész.
Ilyen egyszerű ez kérem szépen.Bár könnyebb venni egy 200ft-s kártyaolvasót ínségesebb időkre, de én is az ilyen házi megoldások híve vagyok.
2hete behalt teljesen az adb meg a fastboot a gépemen, összeakaszkodott az a pár tucat driver, amit a telók miatt raktam fel, és gép nélkül kellett megoldanom egy 1.01 hboot-os legend (ami ugye nehezített, géppel is csak trükkösen rootolható hboot) rootolását időre.
Nem kis mutatvány volt. -
Something_
őstag
Felhívtam a 1430-at, (kb 2 perc alatt kapcsoltak egy ügyintézőt, ami dícséretes, telenornál fél órákba tellett, így csúcsidőben!!!).
Na szóval, volt ugye a 90 Ft-os akciós 100-as netem 3 hónapig, ami a like 60 mb-re jött rá. Ezt, az akció leteltével kikapcsoltam, de ezáltal kikapcsolódott az 50 mb-s like is, amit én nem láttam a netes oldalon, mivel ott nincs (mert ugye ez az alap csomagom), ezért az ügyintéző hölgy visszakapcsolta!
Hip, hip, hurrá! Piros pont a T-nek az gyors ügyintézésért, nekem meg egy fekete pont, amiért 2 hétig szenvedtem a főzött romokkal!Na megy az új IC vissza
2 hét után belakhatom újra a telefonomat!!
2 hétig kb 5 program volt fent
-
mumk1
addikt
Feltettem az új leak-et. Talán érdemes váltani annak is, aki BT, GPS, Mobilnet gondokkal küzd, mert új radio romot is tartalmaz. IC 4.5.3-ról váltva nem kell full wipe, nekem simán működik minden. Az új 3.30-as firmware a szokásos helyről tölthető, a helyes CID-re figyeljetek.
Ja, és az új firmware felrakása után elindul a régi 3.25-ös rom is, így a PG58IMG.zip törléshez nem kell kiszedni az SD-t.
-
namostmar
csendes tag
Ez rögtön tetszik is, köszi! Igen, gondoltam, hogy megvan a Sense tárcsázó előnye is, de pl. nekem úgy már sokkal jobban tetszett volna, hogy a névre kattintva a tulajdonságokat hozza fel és éppen jobboldalon lenne a telefon-ikon, amivel meg azonnal tárcsázza. Vagy legalább testre lehetne szabni.
Most már csak a fényképezőjével barátkozom meg nehezen, arra nincs valamilyen progi, ami valamelyik gombhoz rendeli az exponálást a képernyő helyett? Pl. a hangerőgombokra rá lehetne tenni, hiszen zoomolni meg a képernyőn is tudok. Bár gondolom, a jelenlegit is meg lehet szokni.
-
-
kokler
aktív tag
Nálam 600 kontakt volt, de amúgy meg az awk a barátom
(Sajnos a cégnél sokaknak csináltam ilyet, tehát ujjgyakorlat volt a sajátom)
-
Zirowe
nagyúr
Erősen gondolkodom, hogy ha végre lesz egy rendes teszt róla megjelenéskor, lehet váltani fogok, és akkor az marad majd a stabil telefonom.
Bár most, amióta megjött szervizből a telefon, még egy hívást se dobott el, és a 4.0.3 ic is nagyon jó már, egyedül a forgatás nem váltotta ki még a tetszésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest