Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #18784 üzenetére
Semmi komment... most itt Siófokon vittem be a Samsung szervízbe, ők küldték tovább...
Visszajött, mondta a srác, hogy az első részt cserélték, fóliázva volt az kijelző.... gondolom az első szerelés miatt mikor elcseszték a bill. világítást.
Múltkor volt olyan papír, hogy gari megvonva... erre most szó nélkül cserélték a fél telefont?
Most akkor mikor nem mondtak igazat? :-)
Gondolom puszira nem javítanak gari nélküli készüléket???
-
törölt tag
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #18629 üzenetére
Én nem hagyom annyiban, de lassan többet lesz szervízben a készülék és kezd tele lenni a tököm :-)
Elhiheted én is szeretnék a végére járni már.....De ha ők azt mondják, hogy külső behatás miatt sérült a kijelző... bár erre nincs külső nyom az üvegen, teljesen egyenletes volt, akkor én ez ellen hogy védekezzek? :-) "De szerintem meg simán a nyakamba akarják varrni a javítás költségét?"
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #18579 üzenetére
Szia!
Remélem most már nemsokára visszakapom a 2. szervizelésből a telót... ha viszont nem csinálják meg most sem akkor borítsam rájuk az asztalt, vagy rendeljek egy általad linkelt kijelzőt és cseréltessem ki?
Ez a komplett, tehát üveg és tapi, lcd szett? Nekem azt írták az első garilapra, hogy törött kijelző, lcd csere volt, most meg alul lett poros, gondolom akkor nem cserélték ki az üveget, most ők baszták el a szigetelést és azért lett poros... plusz a gombvilágítás felét is "elfelejtették" visszakötni... csak a jobb oldala világít :-)
Mennyibe fájna egy ilyen csere???
Én nem merek nekiesni :-)
Tp-Link 1043-asba beleforrasztottam a tüskesort... csak az 15eFt-volt... a teló kicsit több ;-)
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
Zirowe #18106 üzenetére
Hát igen nekem is ez van, hogy megfogom a telefont és gyors, de gondol egyet és kegyetlen lassú lesz
megnyitom a feladatkezelőt, 150mb szabad ram, fut az "emberek" (névjegy) stb... bezárom plusz a pár appot ami még fut
Újra megnyitom megint futnak...
Bezárom, akkor esetleg megint használható, de egyszer csak megint belassul....
Komolyan sense nélküli romot használnék, ha nem hiányoznának azok a qrva widgetek
-
Dragbajnok
tag
válasz
Zirowe #18078 üzenetére
Ez most irónia akart lenni?
Mert komolyan érdekelnének a frissítéssel járó előnyök. Plusz 3.6 Sense felület is jönne a frissítéssel.Ez gyári rom lenne.Vagy jobban megéri valami főzött romot felrakni Sense 4-gyel?
enginev3.0:
Igen ezt olvastam én is csak valami gyakorlati tapasztalatot is szeretnék hallani erről hogy gyorsul a telefon vagy kevesebbet fogyaszt? -
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #17966 üzenetére
Ezek a hozzászólások 2006.11.03-i kezdetűek... vajon még élnek? :-)
Nem érné meg kiküldeni Németországba a szervízbe, hátha ők normálisan állnak hozzá az emberhez? Sajnos még nem láttam a telefont, így nem láttam mi változott rajta mióta ma 1 hónapja kiadtam a kezeim közül... mert ha neadj Isten a szervízben történt vmi a kijelzővel és tényleg törött én hogy bizonyítom, hogy én nem úgy adtam le... mert én balga nem csináltam róla fényképet?
Megéri Magyarországon vacakolni a fogyasztóvédelmi hatósággal, volt már akinek a javára döntöttek?
Plusz ha kifutok a 6 hónapból akkor nekem kell bizonyítani, hogy nem volt "törött a kijelző", és rendeltetésszerűen használtam a készüléket!
Üdv.
G. -
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #17958 üzenetére
Hol lehet ilyet csinálni... csináltatni?
Törött kijelző volt a lapra írva amit visszaadtak... ill a havernak, mivel ő vette át a telót.
De működött a telefon, nem volt törve a kijelző ez tuti!
Voltam olyan balga hogy nem fényképeztem le mielőtt leadtam, ők betették a scannerbe, de azon nem sok minden látszik szerintem.... :-S
Ma chat-eltem a HTC-vel... Lehet megy a teló Germany-be, a HTC-s srác azt írta, hogy mivel amúgy is német IMEI-s a teló, max. annyit írjak bele, hogy nem vagyok elégedett a magyar szervízzel. 5-10 napot írt a szervízre, ledöbbent, hogy én 26 napot vártam úgy, hogy nem csinálták meg.
-
pap
senior tag
válasz
Zirowe #17940 üzenetére
Nekem jelenleg ez van:
***Locked***
PYRAMID PVT SHIP S-OFF RL
HBOOT-1.290000
RADIO-11.24A. 3504.31_M
EMMC-BOOT
MAR 2 2012,18.14Tehát ha most szeretném visszavinni gariba akkor nekem elég lenne csak egy ruut feltenni ,illetve a conzolba beírnom ezt a prancsot (fastboot oem writesecureflag 3) és vihetem is vissza? Nem lesz nyoma?
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #17822 üzenetére
"A negyedik fok a teljes egybeépítés, amivel tovább lehet karcsúsítani és a por elleni védelmet is lehet növelni, csak itt meg a felhasználó kap agyfaszt a korlátozások miatt."
Gondolom ebben az utolsó sorba tartozik a HTC ONE családja, nemde?
Ott se memkátya bővítés se semmi... pont mint az I-Phone (erős túlzással) :-)
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #17819 üzenetére
Az újabbaknál, amit remélem az enyémbe is tesznek ezt már kiszűrték? Hát remélem, hogy igen... és nem kell újabb 4 hónap múlva cseréltetni... :-)
Nem tudom mi olyan bonyolult 2 dolgot víz és pormentesen összeragasztani a mai világban, feltéve hogy nem rabszolga kínai gyerekekkel csináltatják a nádfedeles kunyhókban, mert akkor megértem ha nem sikerül
-
nimfas
addikt
-
blt.62
őstag
-
-
xors
senior tag
válasz
Zirowe #17273 üzenetére
nem lehet, h te még a béta chrome -ról beszélsz? azzal voltak problémák valóban, de az új szerintem a legeslegjobb böngésző! valóban nem kezeli a flasht, de szerintem ez igazából jó, mivel legalább a hülye reklámok nem jönnek be. én nem vettem észre, h nagyon zabálná a memóriát, simán fut mellette a zene, facebook, meg meg van nyitva 6-7 lap is
az alap böngészővel az volt a bajom, h néha bekattant, és folyton kilépett magától...
a firefoxot asszem próbáltam még régen, de nem jött be. -
T0rnad0
addikt
válasz
Zirowe #17174 üzenetére
Pont ma raktam fel a ViperS-t, eddig bejön, legújabb faux kernelt és a pár hsz-el előbb linkelt kamera modot is ráraktam, wifi megosztás is működik. Eddig nem rossz...
csenor: igen, annyi az alap, de Sensation XE-ben is 1.5GHz-en megy ugyanez a proci gyárilag, szóval bírja...
-
akos727
senior tag
válasz
Zirowe #16715 üzenetére
Sgs-nél egyelőre csak az S3 van ami jobb zenében, illetve van pár egyen értékű amiben ua. a wolfson hangchip van. Haverom XE-jét próbáltam de sgs fejenállva jobban zenélt nála, de ha már a sima Sensationnel lehet hozni azt a szintet, nekem megfelelne.
De köszönöm mindkettőtök javaslatát és véleményét. -
-
Eddie141
senior tag
válasz
Zirowe #16092 üzenetére
Milyen problémáim lehetnek? Illetve, ha visszazártam attól tudok másik romot telepíteni? Ezen felül nyitható mostantól bármikor, ha valaha még szükségem lenne rá?
Sajnos minden HTC-s ismerősöm hangoztatta, hogy milyen egyszerű minden módosítás, és én mint volt Galaxy S-es, akinek igazából ki volt nyalva a valaga nem vagyok mindehhez szokva. Jó szerencsés vagyok megint
Nem semmi.
Az összes barátom, aki ajánlgatta a HTC-t HD2-est birtokol, és ott valóban nincs ilyesmi bonyodalom.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget.Legalább azon vágyam, hogy főzött romokat kipróbálhassak teljesül
-
Dávid01
csendes tag
válasz
Zirowe #16016 üzenetére
Természetesen gondolom hogy javították.. de mondom: nagyon lemaradtam a fórum olvasásában.. így gondoltam könnyebb lehet hogy itt megkérdezem... elnézést kérek a kellemetlenségért, azért hogy zavartam, de azt hittem hogy azért van ez itt hogy segítsük egymást... Ebben is pontosítok: Ti akik nagyon értetek hozzá, segítitek azokat akik szeretnének hozzá érteni és elmondjátok hogy mit hogyan kell megcsinálni hogy minden jól működjön...
Köszönöm a választ!
-
csipuka
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
Zirowe #15997 üzenetére
Sebességben mindenképp veri a 3.6-ot.... szerintem.
Wifi megosztást nem használok.
BT megy.Kamera is sokkal jobb mint néhány verzióval ezelőtt, eddig nem tapasztaltam kilépést és hasonló dolgokat, bár én kikapcsoltam az arcfelismerést, valahol olvastam hogy esetleg az okozhatja a folyamatos kilépést.
Meg kiszedték belőle a sorozatképet, gondolom ez volt a fő ok ami miatt kilép és nem működött.Ergo majdnem minden megy a megosztás és a hdmi-vel tv-re kötögetés viszont nem, de dolgoznak rajta xda szerint.....
Tehát mindenképp megér egy új próbát.... persze mivel még fejlesztik gőzerővel, lehetnek benne olyan hibák amik téged zavarnak más meg észre se veszi, bár én nem találkoztam ilyennel.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest