- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36572 üzenetére
Végül nem írtam emailt,hanem szeptember 8.-an beadtam javításra a smarthsopba. Mondták hogy kb három hét az atfutas, egy hét után árajánlatot fogok kapni.
Két hét után még semmi ajánlat, felhivtam őket, de nem tudtak semmit mondani, erdeklodjek később, végül elfeledkeztem róla.
Ma hívtak, hogy elkészült a készülék, mehetek érte, kicseréltek egy rakás cuccot benne,nem csak a mikrofont. Rakerdeztem, hogy mennyi lesz, mivel ajánlatot sem kaptam még, de egyelőre azt sem tudták megmondani, mert a rendszerben nem szerepelt (hiába fizetoskent adtam be). Holnapra megprobaljak kideriteni, hogy mi történt.Volt valakinek ilyen? Elvileg ha nem fogadom el az ajánlatot, hozzá sem nyúlnak, így meg fogalmam sincs mennyi lesz a szerviz végösszege.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest