Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy
üzenetére
Végül nem írtam emailt,hanem szeptember 8.-an beadtam javításra a smarthsopba. Mondták hogy kb három hét az atfutas, egy hét után árajánlatot fogok kapni.
Két hét után még semmi ajánlat, felhivtam őket, de nem tudtak semmit mondani, erdeklodjek később, végül elfeledkeztem róla.
Ma hívtak, hogy elkészült a készülék, mehetek érte, kicseréltek egy rakás cuccot benne,nem csak a mikrofont. Rakerdeztem, hogy mennyi lesz, mivel ajánlatot sem kaptam még, de egyelőre azt sem tudták megmondani, mert a rendszerben nem szerepelt (hiába fizetoskent adtam be). Holnapra megprobaljak kideriteni, hogy mi történt.Volt valakinek ilyen? Elvileg ha nem fogadom el az ajánlatot, hozzá sem nyúlnak, így meg fogalmam sincs mennyi lesz a szerviz végösszege.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi