Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsGábor
tag
Ha már garis gondok...
Korábbi javítás óta (jack csatlakozó nem érzékelte a headsetet , kicserélték a csatlakozót) elveszti a sim kártyát. Kipróbáltam 2 sim-et és mindegyik pár perc után mintha elveszne, nem érzékeli a telefon. Visszaküldtem javításra de 2 hét múlva visszaküldték hogy garba nem javítják mert fizikai sérült a készülék. Mellékeltek képeket is. Ezeken a képeken egy felül szétnyílt oldalt agyon vert készülék volt látható , alatta egy munkalap amin a hibajelenség az hogy "nem bekapcsolható". Nem az én telefonom van a fotókon mert bár a csaknem 2 év használat észrevehető a készülékem burkolatán de nincs szétnyílva és agyon verve. Kisebb karcok vannak itt-ott és van egy nem egész 2mm-es hajszálrepedés a jack csati felől oldalirányba de szerintem ez nem ok a garanciális javítás elutasítására. Főkép hogy ez egy, a telefon 4 hónapos korában történt sérülés (fogalmam sincs mi okozta , egyszer csak ott volt) s azóta 2 szer javították. Volt kamera csere meg a 3,5-s aljzat cseréje. T-pontból vissza is küldtem miután beszéltem a HTC magyarországi ügyfélszolgálatával. Segítőkészek voltak,mondták intézkednek. Remélem sikeres lesz az akció. Holnap telik le az első hét a leadás óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest