- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
válasz
csacsi67 #10576 üzenetére
Nem vitatémát akartam indítani, csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ő mit gondol. Nem kell egyszerre bele kötni.
Hozzá teszem, -bár már többször írtam-, i5-ről váltottam. Valahogy nekem az üzemidő sem verte a One-t. Kizárólag kamerában volt erősebb. Minden másban egy unalmas tucateszköz. Ez a tapasztalatom. Ebbe sem kell bele kötni.i Offot abba is hagyhatjuk szerintem.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
Én pontosan értem mit írt HUTCHDB. De ezt csak az érti meg aki mind a két oldalt próbálta. Hogy ne legyen az, hogy i4S van összehasonlítva a One-nal, halkan megjegyezném, 1 év 1 hónap i4 32GB használat után tértem át Samsung Galaxy S2-re, és önként és dalolva maradtam Android rendszeren. Tehát ott még az sincs, hogy akkora különbség lenne hardveresen, mint i4S - One között.
Hozzáteszem, én szerettem az i4-et, de kb 2-3 hét után, az S2-öt és az androidot jobban megszerettem.
Nekem az egyetlen negatívuma az iOS-nek és az iPhone-nak, hogy megunható. i4 is részben ezért távozott a tulajdonomból, bár itt sokat nyomott még a latban a mindössze 1 éves gari, ami után szépen apránként kezdenek előjönni a problémák és lehet fizetgetni a javításokért. Az én i4-em 1 év 2 hét után kezdte produkálni a tipikusnak mondható home gomb problémát. Milyen furcsa.
Mivel a telefon ott van az emberrel minden nap mint egy "társ" napi 17-19 órában, így alapvető igény a változatosság, a témázhatóság, a UI átszabása, amit az iPhone még 6 év után se tud. Értem én hogy ez a koncepció, de azért legyen már benne némi szabadság is, és az hogy a júzer döntse el hogy mit akar, ne az legyen, amit a gyártó letol a torkán. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
az i5 sem hoz érdemi változást az általam felhozott problémákra..., mondhatni "egykutya"!
köszönöm!de az egész hsz-nek nem ez volt a lényege, nem a one-t akarom védeni, vagy az iphone-t bántani...
ne is vitatkozzunk ezen.
én úgy álltam a cseréhez, hogy most akkor új szemléletben kezdek bele, de nem jött össze. -
dani3l
őstag
válasz
csacsi67 #9463 üzenetére
Vegigolvastam a kommenteket, de ez pont elkerülte a figyelmem.
Ettöl függetlenül ezt akkor is szervizelik, ami idö, meg nem vagyok benne biztos, hogy ha ezt szetkapja egy szervizes, annak kesöbb nem lesz nyoma, föleg ha valami "szarokbelenemazenyem" forma..De mindegy, ahogy adodaniel is irta, marhara elkanyarodtunk a tematol, szoval en be is fejezem az offolast.. (mara
)
dns86: Az enyem olyan halk, hogy nem is hallani.. Igaz ki van kapcsolva..
-
válasz
csacsi67 #8107 üzenetére
más árat, mint aképen alul is írják, az árak tájékoztató jellegűek, mert nem mindegy, hogy a kedvezményes - arany/platina - mikor indítja a szerződést, az előző hűség lejárta előtt 21 - 24 hónapon belül, mert akkor valamivel drágább a legtöbb készülék, vagy a 24 hónap leteltével, amikor már a kiírt áron lehet szerződést kötni.
én is néztem több előfizetéssel a one árazását, inkább nem írom le a tapasztalatokat...
az xperia z esetén lemaradt az 1-es az ára elejéről, 40 e ft környékén dobta a rendszer, ~ 140 e ft helyett, mindenki emberből van, és hibázhat...
akiknek ennyire jó áron dobja most be, azoknak érdemes bepróbálkozni, semmi buktás lehetőség nincs a 8 munkanapos elállási lehetőség miatt! -
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
azért, mert ennyire nem becsüli meg - egyik szolgáltató sem -, sőt!
egyrészt magam is bő 16 éve telekom (és jogelődei; t-mobile, westel és westel900) előfizető vagyok, több előfizetés és mobilinternet, bőven 20 darab feletti, a szolgáltatónál megvásárolt aktuálisan mindig csúcskategóriás mobiltelefon, másrészt behatóbban is foglalkozom adott szolgáltató szolgáltatásaival, és bizony ilyen akciózás nincs, itt a rendszer hibázott - mint történt az már sokszor -, de lesz a vége, ami lesz...
a szerződési feltételek is anomáliás lesz, mert csak 1 évet írt alá az előfizetésre, de 2 évet adott díjcsomagra, arra is kíváncsi leszek, hogy ezt jogilag miként kezelik majd le papíron, hiszen az előfizetés 1 év leteltével - akár a 13. hónapban - felmondható, közben meg mégis fizetendő rá még a 24. hónapig a havidíj, mert ugye az is alá van írva, de a kettő nem fér így össze!?!? -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
Dehogy becsüli meg jobban. A Csajomnak fel kellett mondania a meglévő előfizuját ami 4 éves volt, mert drágábban kapta volna meg, (ráadásul részlet nélkül) az Optimus L9-et, mint egy új előfizető. Így a régit lemondta, és kötött egy újat. Nesze neked megbecsülés. Egy új előfizető akciósabban vásárol, mint egy meglévő stabil, jól fizető ügyfél. Gány egy banda. Én platinás voltam, de nekem se tudtak olyan ajánlatot adni 12k előfizura, hogy ismét hosszabbítsak. De a mostani előfizummal egyik szolgáltató megoldása sem tud versenyezni. Így jártam a legjobban.
(#8102) mumk1
Köszi!
-
-
opr
nagyúr
válasz
csacsi67 #8088 üzenetére
Az triviális, de azért egy ekkora kedvezményt ez nem magyaráz. Vagy a T-nél de, ezt ilyen komolyan veszik? Mert kedvezmény az van/volt pl vodánál is, csak annyi, hogy se a cég, se a vevő észre se vette soha.
Egy ~150k-s telefonnál simán el tudnám képzelni, hogy 100-ért odaadja (már az is brutális kedvezmény), de azért 20k? Hihetetlennek tűnik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csacsi67 #6947 üzenetére
Ezt most miért linkeled?
Nem akarok letiltott készüléket, amúgy ez a srác már 50x feltette mindenhová a készülékét, csak azt idáig nem vállalta, hogy le lesz tiltva, bár hardveraprot kerülte pont ezért
[link]
[link]Ezek mind a srác hirdetései, de mostanra úgy fest feladta, nem elég hülyék az emberek...Bár arra még mindig nem jöttem rá, ezt miért nekem linkeled.
jah, sorry, most látom ki vagy, ezt már kitárgyaltuk privátban ha jól emlékszem, na srácot végül megtornáztattad Győrbe ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest