-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #3023 üzenetére
Ne mond. Elment a One X-em és most addig egy fullalap nokiával rohangálok. Én is tűkön ülök.
(#3025) -=Ghost=-: a Speednél ez jellemző, hogy mindig tologatják a megjelenést/érkezést. Én ezt végigjátszottam velük a Sensation-nel is meg előtte egy CaseMate tokkal a Desire-re is.
-
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2651 üzenetére
Nem, ez eldönthetetlen, samu párti vagyok, de a htc most jobban tetszik, lehet, hogy csak ősszel cserélek. Sajnos mindkettőben vannak rossz dolgok.
A vicc az, hogy a one jobban tetszik, de még így is inkább s4et vennék :-D. Nem tetszik a blinkfeed, számomra akkor már inkább a touchwiz.
Megvárom, amíg lecseng a láz, kijtnnek a hibák és majd utána. :-) addig is nézem a fórumot. ki tudja, akkor már a nóta is kint lesz a 6 colos kis megjelenítővel. -
-
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Nem rossz, ezzel a frissítéssel egészen feljött a One, de szerintem a virágos képnél bemozdult az S4. Bár az is igaz, hogy 13 megapixellel könnyebben bemozdulnak a képek.
szerk.: Igen, én is erre gondoltam FRG, a HTC kamerája biztosan sokkal gyorsabban csinálja a 4 megapixeles képeket, szép mindkét parlament, nem is tudom melyik legyen!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Pedig makróban is sokkal jobb az S4. Itt két dolog miatt nem látszik, egyrészt fújt a szél, másrészt a HTC expozíciós ideje SOKKAL rövidebb, így szeles időben van előnye. Normál makrónál S4 jóval részletgazdagabb. Az viszont feltűnő, hogy mennyivel gyorsabban gyártja a HTC One a képeket.
(#2641) NandorHUN: az ördög a részletekben rejlik
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2524 üzenetére
Meg, de nem mondok róla véleményt csak annyit, hogy jobb mint az S3, de ez nekem még mindig kevés, hogy őket válasszam. Meg inkább a Blackberry volt ami érdekelt, ami őszintén kiábrándító volt ahogy a Nokia a dummy-jaival
(#2525) ForRedGlory: azt is leírhatod priviben. Érdekel mit gondolsz róla tudom a viszonyítást úgy ahogy.
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2517 üzenetére
Én már 2-szer megnyomkodtam. Egyszer a Speedshopban most meg Veletech-en. Ma kipróbáltam a kislányomról a Zoe-t és igazán jó lett. Sokkal jobbnak tűnt az eredmény ott bent mint amiket a One X-el fotóztam. Boomsound nagyon jó és a Blinkfeed is gyarapodott valamelyest a legutóbbi próba óta.
A tájékoztatón azt mondták Május első felében érkezik a szolgáltatókhoz és különleges ajánlatokról is szó volt bár arról nem volt pontosan, hogy mit jelent ez.
-
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
Külföldön sok helyen beelőzte a One az S4-et. Főbb piacokon. Idehaza meg le vannak feküdve más gyártónak, akkor sem találkozna vele ilyen nyilvánvalóan a vásárló ha már kapható lenne.
Speedshopnál Ápr. 30 egyelőre. Remélhetőleg az már nem tolódik és a hónap elején ideér a szolgáltatókhoz is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
ne kezd kerlek!
az, hogy neked nem tetszik az egy dolog, de a szappantartorol mar tavol all.
eloben szerintem szebb az s4, mint kepeken, videokon.
ettol fuggetlenul szerintem nagy mellenyulas az ar, mert annyiert az ertelmesebb, realisan gondolkodo vevoket elvesziti, mert 2k-t biztos, hogy nem er! -
Telegdy
aktív tag
válasz
sipy888 #2161 üzenetére
Szerintem alap, hogy új készletet kapunk.
Valószínűleg nem raktak el már most egy raklappal, hogy "na majd ezt küldjük Magyarországra"
A gyártástechnológia meg szerintem folyamatosan finomodikÉn most meguntam a One hajkurászást, vettem egy ideiglenes One X-et kihagyhatatlanul olcsón. Hiába, nem bírtam telefon nélkül
Persze amint megérkezik rendesen és nem nekem kell szaladgálni érte, már veszem is. -
Avicularia
veterán
válasz
sipy888 #1448 üzenetére
Hát hox-on így volt amikor kijött és 4.0.3 volt rajta. A 4.0.4-es frissítéssel orvosolták ezt a kapitális hibát,akkor vált kikapcsolhatóvá.
De ha szeretnéd akkor hoxon most is vissza lehet állítani az eredeti állapotot alul a fekete csíkkal.
Viszont addig kiábrándító volt sok alkalmazás alatt a fekete csíkot bámulni a kijelzőn, ami teljesen feleslegesen volt ott. Mivel a htc eredetileg taskváltó gombnak képzelte el a szokásos home és back gombok mellett a harmadik gombot.
Úgy látom nem sikerült azt az elmés személyt eltávolítani a cégből vagy legalább döntéshozó pozícióból elmozdítani aki ezért felelős -
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát
Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad
ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások
-
RaveForce
veterán
-
Burt1793
veterán
Miért értékes az amit nem lehet szétszedni? Ez nem aranytömb... az autós példáidhoz híven, egy bugattit ugyanúgy szét lehet szedni, mint egy wartburgot...
Senki nem mondta, hogy az s4 prémiumabb, sőt...
De azt is kell látni, hogy élőben a szép nagy kijelző, jó összeszerelés sokat javít azon, hogy rusnya a hátlap, amire lehet tokot rakni, vagy akár utángyártott fém hátlapot is vehetsz rá... -
Burt1793
veterán
Én nem szeretnék telefon hangszóróval zenét hallgatni, teljesen jó ez a htc, nincs vele baj, jó vétel, de ne szarozd le az s4-et azért, mert műanyag... ez sokaknál előny, mint ahogy neked elég egy olyan kamera, ami egy középkategóriás androidos/WP mobilban megtalálható...
Mert igen, eljön a pillanat és az s4-gyel csinálnak egy közel gyönyörű képet, míg a htc-vel (ahogy a fentebb látható képek is mutatják) egy sokkal gyengébb minőségű elmosódott katyvaszt.
Értem én, hogy nem szabad itt másról beszélni, de akkor a htc fanok se szarozzák az s4-et... ennyi -
Burt1793
veterán
Uff..
Ez nagyon gyenge...Azért az is furcsa, hogy a külső ilyen fontos, de az, hogy a kamerája köröket fog verni a one-ra az csak egy légyfing
Mellesleg a külső szubjektív és lehet tokot is kapni, a fénykép meg silány minőségű és kész...
Az az érzésem, hogy a samsung nem erőltette meg magát, rutinból csinált egy készüléket, ami így is a legjobb lesz a piacon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest