- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
Sziasztok!
(Aki vásárlás előtt áll, ne olvassa el a hozzászólásom!
)
Vettem én is egy One-t. Nagyon szép, a Sense is remek, de egyszerűen nem áll kézre a telefon - pedig nem mondanám, hogy kis kezem van. Eddig egy Samsung i8910-et (Omnia HD) nyúztam (szűk négy éven keresztül), lehet nagyon hozzászoktam a méretéhez. Igaz, ezt még csak másfél órán át nyomkodtam, de nem bírtam vele megbarátkozni.
Gondolom, volt másnak is ilyen, hogy bizonytalan a fogása. Nyugtassatok meg, legyetek szívesek, hogy meg lehet ezt szokni!A másik problémám, ami miatt nem felhőtlen az örömöm, hogy mindamellett, hogy kifogtam egy "felső-hangszórónál-illesztési-hibás" darabot, a kijelzőt fedő üveg is a bal alsó részén némileg kiáll a telefon azon síkjából. Feltételezem az előbbi problémára nem lehet benyújtani garanciális igényt - tényleg apró a hézag, azonban az utóbbi sokkal inkább aggaszt.
Hogy jót is írjak: a hangszóró brutális (pedig a Samsungomnak is sztereó hangszórója volt), a kijelző gyönyörű, és minden nagyon gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest