- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
adamssss #7203 üzenetére
-Gyors, mint a villám, nem laggol. Chrome jól működik, bár ahogy észrevettem jobban melegszik a teló Chrome alatt, mint a gyári böngészővel.
-A widegetek és alkalmazások rendben vannak.
-Nem tapasztaltam.-Nem számoltam, mindent összeadva szerintem 10+. Ja, hogy háttértár, az olyan ~25GB.
-Ezt nehéz megmondani, most fog jönni hamarosan a 4.2.2 frissítés, utáni ki tudja mi lesz.
-Nekem jól kézre áll, bár a bekapcsgomb néha messze van.
-Az tényleg nagyon üt, és a gyári füles is elég jól szól.Eddig elégedett vagyok vele. Ha keveset csesztetem, és nem is telefonálok sokat (30-60 min), akkor simán elmegy 2-3 napot egy töltéssel. A kamera nagyon szép makró képeket készít, illetve a videófelvétel is korrekt, egyedül "tájképek" esetén nem olyan jó, de igazából az is vállalható. Ami még nem tetszik, hogy nem lehet bele tenni +SD kártyát, és nem cserélhető az akksi (persze ezek már a vásárlás pillanatában tisztázottak voltak részemről).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest