Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
-Gyors, mint a villám, nem laggol. Chrome jól működik, bár ahogy észrevettem jobban melegszik a teló Chrome alatt, mint a gyári böngészővel.
-A widegetek és alkalmazások rendben vannak.
-Nem tapasztaltam.-Nem számoltam, mindent összeadva szerintem 10+. Ja, hogy háttértár, az olyan ~25GB.
-Ezt nehéz megmondani, most fog jönni hamarosan a 4.2.2 frissítés, utáni ki tudja mi lesz.
-Nekem jól kézre áll, bár a bekapcsgomb néha messze van.
-Az tényleg nagyon üt, és a gyári füles is elég jól szól.Eddig elégedett vagyok vele. Ha keveset csesztetem, és nem is telefonálok sokat (30-60 min), akkor simán elmegy 2-3 napot egy töltéssel. A kamera nagyon szép makró képeket készít, illetve a videófelvétel is korrekt, egyedül "tájképek" esetén nem olyan jó, de igazából az is vállalható. Ami még nem tetszik, hogy nem lehet bele tenni +SD kártyát, és nem cserélhető az akksi (persze ezek már a vásárlás pillanatában tisztázottak voltak részemről).

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest