- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
HUTCHDB #6267 üzenetére
2013-as Android készülékeknél értek csak egyet azzal, hogy az Android (és az azt futtató készülékek) beérték az iOS-t, vagy mondjuk úgy az iPhone-t. A rendszer folyamatos, a játékok ugyanolyan minőségűek, a böngésző is ugyanolyan folyamatos, persze csak a gyárira gondolok, nem is használok mást, Chrome-ot meg sem néztem.
Tavaly ezt még azért nem jelentettem igy ki sokakkal ellentétben, mert a One X kezdetben elég bugos volt, és később se volt az igazi a Tegra 3 miatt, az SGS3 kijelzőben meg érezhetően nem volt iPhone PPI. Meg az Ice Cream Sandwich sem volt az igazi, a Jelly Bean-től okés nagyon a rendszer, gondolok itt a folyamatosságra meg a stabilitásra.Most ha a kettő közül kéne választani gondolkozás nélkül HTC One vagy SGS4 lenne, iPhone-t már meg is untam, hogy őszinte legyek. 2010 óta van, nekem az iPhone 4 volt az első, azóta is 90%-ban ugyanaz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest