Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balika333

tag

válasz ThorsHUN #5518 üzenetére

i5-öt nagyon szerettem mert gyors volt, LTE hálózaton pokoli gyors böngészés, YouTube. Zárt kiforrott rendszer nincs mese, de 3 év után untam. Tavaly i4S->Htc One X(nagyon laggolós ICS, harmat gyenge akksi, el is adtam 3 héten belül)->Galaxy S3 (nem rossz, csak napsütésben alig láttam a kijelzőt - 3/34 évig volt meg). Utána jött az i5. A Galaxy S4 2,5 hetet volt nálam - mint tavaly a HOX :D - laggol a szoftver, és elég sokszor. Fényesebb kijelző de még mindig gyenge egy i5-höz képest. Internet sebességgel sem voltam megelégedve.
    És jött ma a One. Első pillanattól fogva gördülékeny, gyors böngésző, nulla lassulás, gyönyörű kijelző, pokoli gyors rendszer, és hál'Istennek kiváló külső-belső, semmi hiba.

Nagyon meggyőzött a HTC! Kameráról nem nagyon tudok nyilatkozni, amire nekem kell, bőven elég. :C DE! A Galaxy S4-nél ha panorámát csináltam és nagy üres falszakasz volt, egyszerűen nem rögzítette, majd csak akkor ha valami változott (ablak, ajtó). Felújítás közepette idegesítő volt! :((( A panoráma fotók is teljesen kielégítőek, gratula HTC! :R

markyy18: Jogos :K

Új hozzászólás Aktív témák