- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #36591 üzenetére
Én is baromi ügyetlen vagyok valamiért egy ideje... Ma sikerült betonra ejtenem, kiesett a zsebemből (könyörgöm hogy?), természetesen pattogott a földön és kijelzővel lefelé végzett... A múltkor nekem is csempére esett, ejtettem már el metrón, buszon... Szerencsére nem történt komolyabb baja, a hátlapon lett pár kisebb karc, meg a sarkaknál. Egész jól bírja, ahhoz képest, hogy fém!
Még garis az enyém májusig, tavaszra remélem végre belilul, ha más nem, addig nyúzom, amíg lángolni nem fog, és majd beadom szervizbe, hogy cseréljék ki a kamerát. Remélhetőleg kicserélik a hátlapot is azzal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest