Hirdetés
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Ökológiai lábnyomnak hívják a módszert, közgázra járok, környezet gazdaságtanból minket is felmértek, van alapja, de nagyon sok benne a soft rész, amit lehetetlen pontosan mérni, szóval a módszer inkább gondolatébresztőnek alkalmas, mint konkrét számításnak

Más: Nagyon szemezek a telóval, I5 nekem túl kicsi, SGS4 nagyon nem üzleties megjelenésű, szóval a One tűnik a befutónak. A hírfolyama(blink) mennyire szabható hazánkban testre? Pl. be tudom állítni, hogy idex, hvg, vagy akár a saját cégünk honlapjának is a friss cikkeit bedobálja? illetve profilokat leeht hozzá csinálni? Pl. hogy egyik profil gazdasági hírek, másik meg mondjuk PC-s játék hírek, és tudok egyszerűen váltogatni, h melyikből dobjon be cikkeket. Néztem angol vidiket a blinkről, de ez számomra nem derült ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest