Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Ökológiai lábnyomnak hívják a módszert, közgázra járok, környezet gazdaságtanból minket is felmértek, van alapja, de nagyon sok benne a soft rész, amit lehetetlen pontosan mérni, szóval a módszer inkább gondolatébresztőnek alkalmas, mint konkrét számításnak

Más: Nagyon szemezek a telóval, I5 nekem túl kicsi, SGS4 nagyon nem üzleties megjelenésű, szóval a One tűnik a befutónak. A hírfolyama(blink) mennyire szabható hazánkban testre? Pl. be tudom állítni, hogy idex, hvg, vagy akár a saját cégünk honlapjának is a friss cikkeit bedobálja? illetve profilokat leeht hozzá csinálni? Pl. hogy egyik profil gazdasági hírek, másik meg mondjuk PC-s játék hírek, és tudok egyszerűen váltogatni, h melyikből dobjon be cikkeket. Néztem angol vidiket a blinkről, de ez számomra nem derült ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest