Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Huhh... Ez így elég durva az én hozzáértési szintemnek.

A letöltés ok. Hamarosan befejeződik.
Az, hogy lépjek be a bootloaderbe, még ok.
A "csatlakoztasd a telefont fastboot módban a géphez", már kicsit macerásabb. A bootloaderben fel van sorolva pár opció, amiből az első a "fastboot". Oda belépve megjelenik fent egy "fasboot USB" szöveg, de néha el is tűnik. Aztán lesz belőle csak "fastboot". Közben hibaüzenetet is kiír a számítógép.Ha eljutok esetleg a folytatáshoz, akkor még megkérdezném itt, hogy a "...előtte az android eszközök mappájába helyezed a letöltött fájlokat..." mit is jelent pontosan. Amíg a bootloaderben voltam és úgy csatlakozott a telefona szgp-hez, addig nem láttam a telefon tartalmát (addig sem, amíg szemre jól működött a kapcsolat). Ez a normális állapot és arra gondoltál, hogy még mielőtt bootloaderbe megyek, azelőtt működő telefonnal másoljam be a fájlokat? Vagy normális esetben bootloader-es csatlakozásnál is kellene látnom a számítógépen a telefon tartalmát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest