Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozoo95
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Basszus, hogy lehetnek ilyen rondák a One-nak a képei? Amúgy a HTC HD2-es ugyan ilyen vagy jobb képeket csinál
Pedig az már idős telefon! A One képei olyanok amúgy, mintha szoftveresen beállítgatna minden szarságot, pl emeli az ISO-t az egekbe, meg a színkombinációt a fényesség miatt mélyebbre viszi. HTC fan vagyok és az is leszek szerintem, de a tesztek képei után ezek a képek elég nagy csalódást okoztak bennem. Most a HD2-es után a One a tervem, de hmm. Nagyon bánt. Lehet még 1 évet megmarad a jó öreg HD2, hátha addigra kiadnak valami összeszedettebb telefont. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pedig az már idős telefon! A One képei olyanok amúgy, mintha szoftveresen beállítgatna minden szarságot, pl emeli az ISO-t az egekbe, meg a színkombinációt a fényesség miatt mélyebbre viszi. HTC fan vagyok és az is leszek szerintem, de a tesztek képei után ezek a képek elég nagy csalódást okoztak bennem. Most a HD2-es után a One a tervem, de hmm. Nagyon bánt. Lehet még 1 évet megmarad a jó öreg HD2, hátha addigra kiadnak valami összeszedettebb telefont.