- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
A sok negatív szerviz tapasztalat mellé én is megosztanék egy kis Vodafone - HTC szervíztapasztalatot:
Két hete felmondta az USB csatlakozás a szolgálatot a One-omban minden előzmény nélkül. A csatlakozó sértetlen volt, a töltést vette, de az adatkapcsolat nem működött rajta. Ugyanakkor a tárhely is működött a telefonon pl. Airdroiddal.
Sebaj, szolgáltatós, garanciális a telefon, nem is volt buherálva, úgyhogy bevittem kedden 2014.08.19-én garanciába, felvették a hibát és cserekészüléknek szó nélkül adtak egy Galaxy S4-est, majd jelezték, hogy max. 2 hét a javítási idő.2014.08.28-án jött az SMS, hogy átvehető a telefon javított állapotban. Féltem, hogy a korábban körbefóliázott telefon, a macerás szerelhetőség miatt össze lesz barmolva, de karcmentes állapotban adták vissza, a jegyzőkönyvet sajnos csak futólag láttam, de fullra kicserélték a belsejét a telefonnal alaplappal bezárólag, tehát kb. a fémház és a kijelző maradt az eredeti telefonból, úgyhogy lényegében kaptam egy új telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Képregény topik
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest