Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Ma extrem energia bekapccsal. 12 óra alatt 40 %-ot esett az aksi pár hívás/sms mellet, nem tudom ez mennyire jó/rossz....
Tényleg, nem tudtok valamilyen időzítő programot, ami pl este 11-kor bekapcsolná az extr. energiát, reggel 6--kor meg kikapcsolná? -
-
Szpisti
addikt
válasz Bdanyy #29312 üzenetére
Hát a Duna Plázába ne menj, mert tavaly előtt ősszel a HTC One X-em gariztatásakor egy erősen használt fehér Galaxy Minit kaptam cserének, és mikor idén februárban vittem az M7-emet a kamera lilulás miatt, ahogy néztem ugyanazt a fehér Galaxy Minit akarta a manus adni, csak olyan leharcolt állapotban, hogy már a kijezőt sem lehetett jól látni olyan karcos volt... Inkább lemondtam a cseretelóról...
-
válasz porkiy #29354 üzenetére
Nekem ma a Nexus5 is merült. Tegnap beraktam ébresztőnek egy mp3-at aminek nem volt rendesen kitöltve az id3tag-je és teljesen kiakadt tőle a mediaserver...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bdanyy
addikt
válasz Szpisti #29353 üzenetére
Az szep Én is általában le szoktam mondani róla. 2006-ban egy 6600-át adtak a duna plazaban, Az összes eddigi gariztatas alatt az volt az egyetlen cseretelefon ami használható volt telefonáláson kívülre is. Pedig elég alap lenne hogy olyat adnak ha adnak, amivel az előfizetés szolgáltatásait tudod használni.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
MerLinh
senior tag
No megnéztem a 24 évad/sorozat záró 12??? részét....nem is az érdekes, de a csajszinak m7ből m8 lett a zsebében....hmm nekem is kéne olyan teló ami a zsebemben megújúl az aktuális csúcsra =)))
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Tiger.
nagyúr
válasz porkiy #29354 üzenetére
nekem mostanában éjszaka 9 óra alatt 3% esik és a gsam battery szerint az alkalmazások 15% esznek.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Laca1212 #29363 üzenetére
Az is jó sztem, nekem az lg p880 on 1 óra alatt kb 6% merült.Természetes éjszaka, napközben ennél durvább volt.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
MHL adapter szeretnék venni, van valami amire oda kell figyelni vagy mindegyik kompatibilis a telefonnal?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kiseper
tag
na fel tudtam rakni egy 4.1.2-es RUU-t de innen eddig sehová tovább KK-s ruu nem megy fel image hiba miatt superciddel sem, de supercid nélkül se volt ota 4.1.2-ről szóval nemtudom hogyan tovább :/
-
nagyúr
Hogy lehet kikapcsolni, hogy a telefon automatikusan olvasási visszaigazolást küldjön az adott levél feladójának? (Amennyiben az kéri, nyilván.) Céges MS Exchange 2010 a szerver, One gyári app a kliens.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
BenHans
addikt
Mit szólnátok egy darab jó kis erdélyi szalonnához?
Mondjuk egy használt One helyett? [link]
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tiger.
nagyúr
válasz Steve1207 #29370 üzenetére
Lehet hogy rosszul tudom, de sztem ebben az esetben nem vagy köteles fizetni a futárnak, max a szállítási díjat, hisz egyértelművé válik hogy egy csaló küldte küldeményt, futár költsége a szállítás, semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
kifizetem és egyből neki esek, megkérem a futárt hogy várjon, anno nekem amikor felnit vettem meg várta, sőt mondta is hogy jártak úgy hogy tégla volt benne.
-
kiseper
tag
Nincs valaki köztünk aki a közeljövőben szeretné eladni jó állapotú trémobilos vagy független garis telóját?
Én pont holnap fogom eladnia a sajátomat, de ugyanilyet szeretnék venni magamnak(csak üzleti szempontból adom el) -
kiseper
tag
válasz s3nsitivity #29378 üzenetére
úgymond gari és számla nélkül dobozban, minden gyári tartozékkal,trémobilosan 85öt
-
kiseper
tag
válasz s3nsitivity #29380 üzenetére
egyébként az állapota kifogástalan, csak azért nincs számla meg gari, mert trémobilos belső emberkétől szereztem üzletsöprésből
-
farena
tag
Sziasztok!
Magyar nyelvet szeretném kiválasztani, MoreLoacal2 programmal nem megy.
A telefon kamera lilulás miatt szervízben volt tegnap kaptam vissza. Flex-alaplap és kamera csere volt. Gondolom újra rakták a szoftvert ezért nem tudom.
CID:HTC__102
HBOOT-1.57
RADIO-4t.27.3218.14
OS-5.11.401.10
Feltörni most még nem szeretném (bár szervíz előtt fel volt). Gondolkodom egy cserén, most volt egy éves a készülék még van 11 hónap garancia rá.Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Loboda
senior tag
-
Avicularia
veterán
Facebookon a Malmöi adok-veszek csoportban volt tegnap egy One eladó hibátlan állapotban számlával augusztusi és 50-51K volt az ára. Sajnos lemaradtam róla
-
kiseper
tag
válasz Avicularia #29387 üzenetére
ha ilyen van szólhatsz nekem is
-
Avicularia
veterán
válasz kiseper #29388 üzenetére
Ugyaninnen vettünk asszonynak február elején egy one x-et ami vacsi új volt, az ember kapta a munkahelyén amikor megjelent a telefon 2012-ben, de nem kellett neki és bedobta a szekrénybe és megfeledkezett róla. Aztán másfél év múlva megtalálta és kitette ezer koronáért a facebookra (34K), úgy hogy még a gyári fólia is rajta volt.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hááát... néhány napig kultúrálta magát az egész az új mikivel. Lehet, hogy ez is a hard resetem miatt volt? Ez valami szériahiba? Megint úgy veszem észre, hogy két másodpercig dumálhatok a másik oldalon lévőnek, ahogy akarok, szóval kezdem megszokni, hogy addig megvakarom a hajam, és aztán szólok bele, hogy hello, i'm Bean. Aki szintén együtt él ezzel, annak milyen rendszer van a telefonján? KitKat?
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
jozso1989
őstag
válasz Ununqatrium #29390 üzenetére
Ha a füledhez emeled a telefont, akkor fogod hallani, ha beszélhetsz (bár elvileg már él a vonal). Tényleg érdekes jelenség ez amúgy. Nem is értem.
Bocsi, nekem is KitKat van.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Badboys
őstag
Ezt csak akkor tapasztaltam,ha fülhöz emelési opciót használom. Sajnos ott valós a probléma.
-
Steve1207
veterán
Nincs fent esetleg a Chrome? Anno tudott elég érdekes dologokat produkálni tőle a teló meg valami VoIP cuccnál is (valakivel itt dumálgattuk, hogy sok ilyet használ (nem annyira ismerteket is) és az egyik volt a ludas).
.
-
Ununqatrium
aktív tag
A Chrome le van tiltva. Frissítést is csak rendszer vagy Sense update-el kapott. Egyébként ezt a fülhöz emelési dolgot nem teljesen értem. Miért, milyen más telefonálási mód létezik még?
Szerk: közben leesett. Ki van pipálva az automatikus fogadás, de egyébként sose használtam még. Mindig tapival fogadom a hívást. Kapcsoljam ki a funkciót?
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
robit74
tag
-
Szpisti
addikt
válasz MerLinh #29375 üzenetére
T a szolgáltató mint nekem, de ő csak pár éve van ott... Csak 40-50ezres forgalmat csinál... Valszeg ez lehet a magyarázat. Én 15 éve vagyok 30-as ugyanazon a számon, 4 társkártyával, és komplett itthoni vezetékes csomaggal, mégse vették figyelembe a cseretelefon szempontjából...
-
sveczo
tag
Hali mindenkinek! A napokban frissült a telóm sense 6ra. Mintha nem lenne olyan gördülékeny mint eddig. Ez csak nálam van így vagy más is tapasztalt hasonlót? Másik buta kérdésem az lenne h a factory reset=gyári beállítások vissza állítása? És még egy dolog. Ha minden jó hétfőn leszek m8 tulaj 2 hónapos vodás. Kéztől venném. Létezik olyan h a szolgáltató le tudja tiltani vmi miatt? Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem! Előre is köszi a választ!
-
ferob
őstag
válasz sveczo #29399 üzenetére
Igen, a gyári beállítások visszaállítását jelenti és próbáld is meg visszaállítani, mert valószínű, hogy megoldja a gondod.
A telefon megvásárlásával kapcsolatban az aggodalmad nem alaptalan, mert a szolgáltató jogosult letiltani a telefont, ha azon az előfizetésen fizetési problémák lépnek fel, amelyiken a telefon vásárolva lett, de akkor is, ha lopott a készülék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest