Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Android szakmai topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz ForRedGlory #29953 üzenetére
" miben a lag minimálisra szorult vissza "
Ez már nem épp megnyerő, hogy egy cromban is van lagg.
Pedig azon voltam, hogy veszek egy G3-at és CM-el futtatom.
De akkor ez is minuszos, marad a One.Egyébként meg elég sokan vannak akik nem foglalkoznak cromokkal és egy közel 200ezres telótól nem ezt várná az ember.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ForRedGlory
félisten
válasz s3nsitivity #29954 üzenetére
Gyari rom, es ahogy szorja ki oket az LG, hamarosan lagmentes lesz. Na de nem offolok tenyleg.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz ForRedGlory #29955 üzenetére
OFF: Az a baj, hogy ezen a szinten már lagmentesnek kellene alapból lennie az összes telónak. Másik részről, meg nem menő, hogy a frissítésekkel próbálják "lagmentesíteni" manapság a telókat. Ha kiadja érte az ember a pénzt, akkor ne 1 vagy 1,5 éves korában legyen lagmentes, amikor a következő generáció már tombol a piacon (na meg annyi idő alatt duplájra nől az alkalmazások étvágya/tárhelye, úgyhogy megint sehol az egész).
ON: valaki nem tudja, hogy az app és a priv-app hogy épül fel gyárilag? Mármint mire kell figyelni jobba? Az egyikben a rendszer szintű cuccok vannak, a másikban meg a kevésbé elméletileg. Gyakorlatilag ahány rom, annyi féle felépítés... Próbáltam összemókolni Sense6-os rom-ot, de most elég kusza ez az egész, szerteágazó lett a felépítése.
Még egy: a META-INF mappát, hogy lehet legenerálni teljesen? Eddig csak előre elkészítettekben módosítottam a dolgokat az updater script-ben. (és nem, nem akarok aroma-t használni, csak egy baromi kicsi és stabli romot összedobni sallangmentesen)
És még egy: mikrofon nem reagálásnál 4.4.3 alatt, ha letiltom a zajszűrőt, akkor működik. Más megoldással vagy javítással találkozott már valaki fórumon?
Utolsó: szoktátok használni a hang alapú diktálást? Mióta megy ilyen szépen magyarul? Valami k****jó és ezt így ki is csillagozza, ha bemondom neki
.
-
enginev3.0
félisten
válasz jozso1989 #29957 üzenetére
Xiaomi is laggmentes szerintem
Nyomkodtam már G3-at, hát a kijelzőjére nincsenek szavak, eszméletlen, majdnem 3D-s, megbocsájtom neki hogy 5" fölé sikeredett, viszont fakó, nekem fakó volt
A menü laggos, a galériába lépés sok időt vesz igénybe, és laggos a lapozás, amit írtak is a tesztben, hisz hatalmas képeket kell megjeleníteni
Persze jön majd a Snapi 805-tel is a telefon, de kérdem én hogy mi értelme, egy elvileg ugyan olyan telefont kiadni, csak erősebb procival? Akkor inkább adott volna ki az LG idén 1080p-s csúcs telefont, snapi 805-tel meg most ősszel egy nagyobb testvért (mint a One, One max stb...)
Jövőre már úgy is minden telefon nagyobb felbontást kap csúcskategóriában szerintem
Elsiették, feleslegesenNyakamat teszem rá, hogy jövőre a HTC csúcsmodellje ugyan olyan felbontással nem fog laggolni, akadozni
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
szekra
addikt
válasz ForRedGlory #29946 üzenetére
Ha nagyon ütött kopottan adod le elvileg akkor is cserélik a burkolatot. Majd garancia lejárta előtt én is ezen fogok brillírozni
-
Laca1212
őstag
-
TechData
tag
-
Redplee
senior tag
4 hét után ( ) visszaérkezett az M7-em a szervizből.
Valaki tudna segíteni, hogy miket cseréltek rajta? Sokmindent nem értek belőle:
mylar, fc f100 x p002
sponge,soundbox front
mesh,top speaker, cnc step
speaker bass support
sponge,sound box,back,sponge
mesh,bottom speaker, cnc step
mylar,volume key, protect, mylar
adhesive double tape,pre fixed vibrator wire
mylar,io support
adhesive double tape,speaker module,adhesive
mylar for usb fpc mylar touch wondow fpc
gasket main fpc from mb
gasket mb connector
gasket from lcd board and battery
speaker, receiver m7
camera foil
camera,sharp,4mpxiel,second source.ezeket a cuccokat cserélték kamera lilulással. Ezek vajon mik? Ennyire roncs volt a teló?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Redplee
senior tag
válasz ForRedGlory #29940 üzenetére
javítják, pont az előző postomban olvashatod, hogy mit tesznek vele D:
-
TechData
tag
válasz Redplee #29967 üzenetére
"camera,sharp,4mpxiel,second source."
Másodlagos kamera....vagyis a hátlapi kamerát cserélték. Hangszórókat és fülhallgatót stb. cseréltek.
Nem a telefonod volt roncs,de ahhoz ,hogy hozzá férjenek a Kamerához szét kell bontani a telefont és ilyenkor sérül a ragasztás,szigetelés , hűtő foliák stb. Ezeket általában minden HTC One esetébhen cserélik és újjal pótolják azt.[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
feket663
tag
válasz s3nsitivity #29969 üzenetére
Nem inkább másodlagos forrást jelent a second source (az újabbik fajta modul esetleg...)
-
s3nsitivity
addikt
válasz feket663 #29970 üzenetére
De, pontosan. Épp ezért is írtam, hogy végem
Ugye a régi fajta kamera votl amelyik lilult és azután jött a sharp ami már második forrásból származik ezért jelzik ,hogy nem az "eredeti" került bele.Valamint nem a hátsó kamera a másodlagos.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz s3nsitivity #29969 üzenetére
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
s3nsitivity
addikt
válasz Klaus Duran #29972 üzenetére
hmm?
-
Szpisti
addikt
válasz Klaus Duran #29972 üzenetére
Nekem ilyen volt az első kamerás mobilom:
-
-
enginev3.0
félisten
válasz Klaus Duran #29975 üzenetére
Nekem meg V3
Majd 20ezres akcióban v630i Ami akkor szinte mindenkinekA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Laca1212
őstag
válasz s3nsitivity #29963 üzenetére
Nem ezt volt a hozzászólásom lényege!
-
s3nsitivity
addikt
válasz enginev3.0 #29976 üzenetére
Nekem W380 -volt !
Előtte meg egy 3310-est nyúztam, az még meg is van a szekrény aljában valahol.(#29977) Laca1212
Dehogynem. Rámutattál, hogy nem 200. Beláttam ,hogy tényleg már csak 140 így már értem ,hogy miért olyan szemét. 140 ezerért ne várja senki ,hogy ne laggoljon.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz s3nsitivity #29978 üzenetére
Jólvan!
-
Bdanyy
addikt
Nekem 3650 volt az első smart és kamerás telefonom
Kemény 256mbyteos mmcvel 2004ben
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Zirowe
nagyúr
válasz Bdanyy #29980 üzenetére
Akkor te burzsuj voltál nagyon, mert az enyémhez csak 64mb-set adtak.
Mai napig megvan és még mindig működik.
M7 előtt ennek a távját használtam lg tvék szerviz menüjének előhívásához.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Redplee
senior tag
válasz Nuada herceg #29985 üzenetére
Nem, független, a speedshopnál adtam le. A szerviz csehországban van. A legtöbb idő a szállítással ment. Van online követhető munkalap imei szám alapján náluk, ha a t is oda küldi, akkor tudod követni.
http://services.vspdata.cz/new/hu/case-info/
itt. írd be az imei számod, hátha.nekem 2 és fél hét volt mire eljuttatták a szervizbe. 22 én jutott el oda, 25 én jött el olyan státusszal, hogy kész. aztán tegnap kaptam kézhez...
-
robit74
tag
válasz Nuada herceg #29985 üzenetére
Ha a T-nél adtad le , akkor kb. 8-10 nap alatt megvan (a javítás 1 nap a többi a T logisztikai Waberer's). Nekem többször volt május óta a cseheknél és mindig ennyi volt az átfutási idő.
-
Bdanyy
addikt
válasz Zirowe #29981 üzenetére
Gyárilag 16mbyte volt 12k-ba került akkoriban a negyed giga...
Én sajnos eladtam, mikor 6630-ra váltottam, azt is nagyon szerettem, meg is tartottam legalább. Sok régi Nokia van amit ha értelmes áron találnék, megvennék (N90 N93 N76 6260 N80 E70 E90 N73ME)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
HREH
senior tag
Sziasztok, ismerősöm vett egy ilyen telót. Kérdezi, hogy van-e erre is ilyen all-in-one szoftver, amivel mentést, meg frissítéseket lehet csinálni gépről? (pl. Samsungnál a Kies, Sonynál a PC Companion stb.)
Tudnátok segíteni ebben? Előre is köszi!"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Nuada herceg
őstag
válasz Redplee #29986 üzenetére
Nah köszönöm, sikerült beazonosítani.
Már 7. 30-án elvégezték a javítást.
Minden zöld volt. Ami viszont nem igazán tetszik.
Hogy ott voltak a leadott hibák feljegyezve, amiket mondtam.A javításnál pedig csak a kamera lilulás volt elvégezve.
Pedig még volt a hálózat eldobálás, ami annyira nem érdekel.
De a másik nagy hiba, a kijelző sárgulás. Bal oldalon középen 1 kis sárga folt, főleg fehér háttérnél látszik,
és ha melegszik a telefon akkor csúnyán megnő és szembetűnő.Szóval az elvégzett javításoknál nem volt ott a kijelzőcsere.
Na de majd akkor kiderül, ha átveszem.Köszi még egyszer lehet fel is hívom a T-Mobilt, hogy ott van e már a teló.
(#29987) robit74:
Köszi, bízom benne, hogy nekem is ennyi idő lesz. Másfél hete már van hogy leadtam, szóval remélem lassan érkezik már...
Értem a csíziót.
-
Redplee
senior tag
válasz Nuada herceg #29991 üzenetére
Nincs mit! Tök jó, hogy ezen az oldalon nyomon lehet követni
És a hibáknál beírták, hogy beazonosítva?
Én ugye csak lilulás miatt küldtem, és oda is volt szépen írva, és alatta levő sorban jelezték, hogy a hibát beazonosították, kamera csere.Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Kiskopika
senior tag
Kis segetsegre lenne szuksegem. Csinaltam egy FR-t, es azota, ha wifire csatlakozva van es lezarom idokozonkent elmegy a kapcsolat de a 3g se ter vissza csak ha ujra feloldom. De akkor meg egybol csatlakozik a wifihez is. Beallitasokba kivan pipalva hogy mindig maradjon csatlakozva, es a wifi optimalizalas.
Nem emlekszem hogy mit kell beallitani! -
TechData
tag
Javítás után minden készülék átesik egy Wiltek (Hálozat,3G stb teszt) és Final teszten. Ha a Final teszten bármilyen hibát találnak ,abban a pillanatban visszafordítják a készüléket a szerviztechnikusok felé. Szóval lehetetlen,hogy a készülékedet sárgás kijelzővel és hálózati hibával kapd vissza.
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
Szpisti
addikt
Hálózat eldobálás lehet sim kártya hiba miatt is, érdemes megnézni másik simmel is majd, ha fenn áll még...
-
robit74
tag
Én a helyedben átvételkor ellenőrizném egyből a "sárga foltot" és ha megvan azonnal visszaküldeném a szerviznek. Az enyém 4-szer járt a cseheknél a T-mobilon keresztül, de végül a teljes készüléket kicserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest