Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Android szakmai topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Nem haszontalan ezt is tudni, kiváltképp azért, mert mi is említve vagyunk (4.4.2) -> Helyadatokat szivárogtat a felhasználókról az Android
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
s3nsitivity
addikt
válasz Juliuska #29052 üzenetére
Ez már egy régi és köztudott probléma.
Több helyen is említik ahol a biztonságra "tanítanak".
Valamint a Google úgyis megkapja a tartózkodási helyem amint megváltozott és az se érdekel. Huh más is megtud keresni, hát keressen." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
saintex72
aktív tag
Na megoldottam az akku problémát, vettem egy G3-at.
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget, kommenteket. További jó fórumozást kívánok! -
saintex72
aktív tag
válasz Steve1207 #29055 üzenetére
Szerintem még nem volt. Ma tv az már igen. Első benyomások: nagy, néha tényleg megreccen, de ezt az eszméletlen jó kijelző miatt elnézem, engem amúgy sem zavarnak ezek a dolgok ha amúgy a rendszer stabil. Az lg tv imádja, működik a miracast ahogy kell. (Hetek óta nem tudom htc, sony telóval használni.) Billentyűzet király, kamera bitang. Eddig nem bántam meg, a tesóm meg örül az m7-nek. Mindenki boldog.
-
saintex72
aktív tag
válasz Tiger. #29058 üzenetére
Hangosnak hangos, nem szól rosszul, de nem m7 szint az biztos. Nincs meg az a teltség minden tartományban. Annál jobban szól,mint a one kikapcsolt beats-el. Fülessel nem rossz, külsőnek eddig is bluetooth hangszórót használtam. De ha valakinek fontos akkor mindenképp meg kell hallgatni mert van különbség.
-
Tiger.
nagyúr
válasz saintex72 #29059 üzenetére
En a z2re lennek kivancsi mert az ugye stereo,ennel lejebb nem adom, nokia n95 utan a one amivel jo zenet halgatni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Juliuska
senior tag
válasz saintex72 #29054 üzenetére
Használd egészséggel! Nem sajnáltam a 42 percet a G3 tesztvideójától, mit mondjak: szuper jó future-okkal van teletömködve a puttonya, de valahogy... hmmm... olyan... nyugdíjas tempóban teszi a dolgát az M7-hez képest
(NEM f*kázás akart lenni(!), csupán nekem így jött le a videóból )Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Zirowe
nagyúr
válasz saintex72 #29056 üzenetére
Ott vmi lokális hiba lehetett, mert a 2013as lg tv-m gond nélkül működik együtt a one és a '13as n7-emmel.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
saintex72
aktív tag
Köszönöm a jókívánságokat, nem spamelem tovább a topicot. Átváltottam Artra, sokkal gördülékenyebb, de ahogy írtam engem eddig sem zavart inkább a megjobb akku idő miatt csináltam. A miracast nem csak nálam nem működött, lehet hogy az én tévémre jött valami frissítés, mert most sem tudok csak a g3-al csatlakozni. Dlna megy mindennel, de a miracast az utolsó fázisnál megáll. Az eszközt látja csatlakozik, majd kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen.
Mégegyszer üdv mindenkinek! Néha azért beleolvasok a fórumba csak úgy megszokásból. Szerettem ezt a telefont. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem.
Ket napja meg van orulve a telefonom,reggel 100 %on van,ugy viszem meloba. Szinte egesz nap semmit nem csinalok vele, megis valami ugy lehuzza az aksit, hogy delutan 3kor teljesen lemerul....
Nem ertem mi lehet, nincs wifin nap kozben,netre is 45percenkent kapcsolodik csak, 2percre, amig ellenorzi a maileket, stb.
Megneztem mi huzhatja az aksit, a legtobbet a rendszer eszi,70%ot.
Nem rootolt telo,android valamelyik nap frissitett(kb azota szar a telo) valaszoljatok legyszives, elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
hali!
szerintetek melyik a legjobb Google Play Edition ROM ? -
CptAdamica
veterán
Nos, egy hónap eredményeképp kézhez kaptam a hőn áhított Poetic Flip tokomat, amit egy közvetítő cégen át sikerült Magyarországra juttatni a ebay-ről.
Kicsit azért izgultam, hogy megérte e ennyit várni egy tokra, de jelentem, hogy igen! Ez a tok maga a gyönyörűség, előző flip tokomhoz képes ég és föld. Telefont annyira fogja, amennyire kell, nem kell beleerőszakolni, kivételnél is pikk-pakk megvan, hátsó tapintása nagyon kellemes, elő lapja textúra mintás. szépen kivágott kamera hely. Gombok benyomásában sem akadályoz a tok, szóval ez a tokok tokja!
Néhány kép a tokról: [link]
Megyen!
-
Juliuska
senior tag
válasz d3tox1c #29065 üzenetére
Még egy tipp:
Estére kapcsold be az extrém energiatakarékos módot (az tuti kinyírja a háttérben futó alkalmazásokat).
Megjegyzés:
- igen, ebben a módban is fog ébreszteni...
- ha lesz változás légyszi' jelezz már vissza (thx).Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
jozso1989
őstag
Ha valakit érdekel egy zseniális program: wifi file transfer
Hihetetlen, mit ki nem lehet hozni a droidból!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Nuada herceg
őstag
2 fontos, ide vágó dolog:
Fáj a fogam....
Ezek a németek, alázzák a brazilokat!
[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
jozso1989
őstag
válasz Tiger. #29082 üzenetére
Úgy tudsz turkálni a telefonban gépen keresztül, hogy nem kötöd rá USB-vel. Annyi, hogy ugyanazon a wifi hálózaton kell lenni (nyilván). Megad egy IP-t a telefon, beírod a böngészőbe és már tudsz motoszkálni benne. Mint, amikor a router-t konfigolod. Hatalmas cucc!
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Zirowe
nagyúr
válasz jozso1989 #29083 üzenetére
Hat meg ha van rotod es a sambat hasznalod.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
jozso1989
őstag
válasz s3nsitivity #29085 üzenetére
Oh, köszi, majd kipróbálom! Pontozásból ítélkezve elvileg jobb, mint, amit én használok jelenleg.
-
d3tox1c
senior tag
Hmmm.
Ugy tunik, a kikapcs, bekapcs gyorsinditas nelkul, megoldotta a problemam
5%on van az android system,a korabbi 70%hoz kepest!
Koszi mindenkinek -
BenHans
addikt
Mióta mondom én ezt... [link] Én ki sem merném próbálni. Tuti nem tesztelnek minden IP58-as telefont a szabványnak megfelelően és simán lehet valahol gyári hibás a szigetelés, amit le sem tudunk ellenőrizni és kuka...
Ok hogy ez Sony, meg hogy nem ide tartozik, DE ide is tartozik, mert pont amiatt hogy nincs semmiféle gari a az IP58-ra, nem is lehet pozitívumként emlegetni, egyik olyan készülékkel szemben sem ami nem fele meg a szabványnak.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
s3nsitivity
addikt
válasz BenHans #29090 üzenetére
Szerencsétlen Sony..
Nem halnak bele ha néha néha van egy ilyen eset és javítják.. De neeem, nekik mindenhol kis kaput kell keresni. Szánalom.
A Samsung is ugyan ezt műveli.. nem tudom emlékeztek-e a kigyulladt S4 történetére." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Steve1207
veterán
válasz s3nsitivity #29092 üzenetére
Valahogy érthető az ő részük is, mert ha most eleget tennének a "csodálatos koncepciójukat" mindenkinél cserélniük kellene, ha ilyen eset történik, az meg nem kis pénz. Lásd kiskapuk, valami baja van és bevágod a vízbe, hogy teljes csere legyen stb.
.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #29093 üzenetére
Akkor csinálják olyanra ami tényleg vízálló.
Mágneses töltés, QI töltés, Ajándék dokker amivel lehet fájlokat mozgatni, ajándék bt füles, hogy ne kelljen nyitni a jack takarót se. Jó azért ez már igen prémium lenne de hát akkor is.. ha valami vízálló akkor vállaljanak arra részére is garit és találjanak ki valami módot, amivel lehet csekkolni, hogy mitől ment szét.Nekem van egy vízálló, szintén sony bt fülesem. Az sokszor kapott már vizet és semmi baja, bár teljesen más kategória az tény csak azt akarom vele mondani, hogy megtudják ők oldani, akkor minden készülék olyan legyen ne lehessen az, hogy a vásárló belenyúl és lehet olyat kap ami nem bírja a vizet.
Szerintem.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Derrewyn
senior tag
válasz s3nsitivity #29094 üzenetére
Igen, ha már egyszer úgy adják, hogy vízálló, akkor legyen is az. Ha pedig mégsem az egy példány, akkor cseréljék garanciában.
Ez ilyen egyszerű. Amit most csinál a Sony, az nem más, mint a fogyasztók megtévesztése.Amúgy ennyire hiányzott nekik, hogy a Homárra kerüljenek?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz s3nsitivity #29094 üzenetére
Így van. Én már a Desire-em is a csap alatt mostam kb és ragyogott, mint új korában, semmi baja nem volt, HOX-ot úgyszintén. Most a One-t is elég jól megküldöm nedves ruhával, bár itt nem nyomom alá. De a lényeg, hogy ennyi erővel mindet el lehetne adni "vízállónak", mert úgy be van ragasztva minden vacak, hogy azon nem jut át a víz, max a hangszóróknál kell valamit kitalálniuk, meg rá a gumi bigyókat a csatikhoz.
Ergo a Sony hülyesége ez és elég szégyen, hogy nem vállalják a felelősséget, ha szabvány szerint hirdetik. Ilyen esetben cakpak cserélni kellene egyből a user telóját..
-
s3nsitivity
addikt
Nem emlékszem, hogy ki ajánlotta még anno a YooBao Magic Cube II -t.
De beszereztem egy 13000 mA órásat és hát nagy köszi, igen király dolog.
Edibe 10.000 jó magyar forint volt ingyenes szállítással, szerintem megérte." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tiger.
nagyúr
Fasza én meg a z2 vel szemztem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
F_Gergely
őstag
válasz Tiger. #29098 üzenetére
Én is arra akartam váltani, de mikor kiderült hogy a sztereo hangszóró csak kamu és igazából csak az egyik szól már éreztem itt gázok lesznek, és utána jöttek szépen a hibák, mint a beázás, magától elpattanó üveg hátlap, a pocsék hangszóró és mikrofon, meg a fene tudja még mi.
És hozzáteszem hogy a mai napig nincsen a készülékhez, gyári autós kit, és olyan dokkoló amivel tudod számítógépen keresztül szinkronizálni a telefont...
Maradok egyenlőre a One-nál, ez legalább nem kamu telefon! -
s3nsitivity
addikt
válasz F_Gergely #29099 üzenetére
Mind a két hangszóró szól csak épp monoba és nem sztereóba.
Amúgy igen félre sikerült ez a Z2.. az első benyomás igen jó volt de már így after the buzz elég szegényes.
Nem csoda, hogy a rumorok már egyből a Z3-ról szólnak." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest