- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
Kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni a szolgáltatóknál.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Must have
i4 óta vártam már, hogy legyen egy hasonló stílusú és anyagminőségű droid. Szinte tökéletes nekem, 64gb mellé egyedül a cserélhető akksi kéne még (meg 4.3").
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Wa2x_
veterán
Azért ezzel vitatkoznék.. az iPhone 5-nak van az egyik legjobb kamerája most a piacon. Ez a technológia akkor lesz jó, ha kicsit emelik a MP-t, mert arra szükség van, pl. ha vki ki akar vágni részletet egy képből, nem mind1, hogy 4MP-es képből vág vagy mondjuk 8MP-es ből és stb..
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
bobace
addikt
Sajnálom, hogy a kamera dolog nem jött be teljesen.. Kár érte. Reméljük szoftveres frissítésekkel fel lehet javítani még.
A többi dolog, pedig maga a tökély. Le a kalappal.
Azért kéneNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Blyan
félisten
válasz
Hadeska22 #45 üzenetére
Karib-tenger? Színpalettánál mi lehetne jobb?
Másrészt, a valódi összehasonlítást úgysem az otthoni, valszeg nem túl tökéletesen bekalibrált monitoron keresztül fogod látni. Szóval ilyenkor vagy elhiszi az ember a tesztelőnek, vagy maga jár utána...
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
biztos szép lesz..mondjuk ezek a kijelzőbéli különbségek tényleg akkor jönnek ki ha egymás mellé tesszük a konkurens kijelzőket
...
Blyan:
Köszi, de istenigazán jobban örültem volna annak ha mindegyiken egy mondom.. Kanári-szigetekről készült kép van, azon jobban kihangsúlyozódnak a különbségekB.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Criton
veterán
Ha jól veszem ki, akkor a HTC most megmutatta, hogy a megapixel háború egy nagy hülyeség. Minden gyártó jön, hogy 8 meg nem tudom mennyi giga megapixel, de a htc most megmutatta, hogy a 4megapixel-el is lehet jó képet csinálni. Nem vagyok nagy android fun, de ez a készülék megfogott, nem kicsit. i5 képekhez hasonlítva ez szerintem szebbeket csinál...semmi baja a kamerájának
a sebessége a telefonnak 5* na és a külső
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
apukám, das ist telefon!
-
Blyan
félisten
válasz
BenceShearer #41 üzenetére
Már a 2 is jó volt, szóval ez nem várható volt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
cr4sh-
tag
Lehet tudni, hogy melyik szolgáltatóknál lehet majd kapni?
-
culas25
tag
Nekem tetszik a kamerája. Számomra lényegtelen, hogy látszik -e a rendszám, vagy sem, de én a hétköznapi életemben 60-70%-ban rossz fényviszonyok közt szoktam telefonnal fotózni, szóval szerintem igen is jó dolog ez az Ultrapixel. Aztán persze ennél is lehet majd a későbbiekben felbontást növelni, de első lépésnek kiváló. Na jó, nem egy pureview, de azzal nem is lehet összehasonlítani
-
Márkosz
tag
Jó teszt, jó telefon!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
gabancs
addikt
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
Az S4 még meg se jelent, elég érdekes ez a kijelentés.
-
Kíváncsi lennék majd egy SLCD3 (one),Super Amoled (s4) egy IPS (optimus g pro) és esetleg TFT (Z) kijelző összehasonlításra
.... Szép lett, drukkolok hogy sikeres legyen
.. jó az ha one az embernek miből választani.(
)
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Sundesz
őstag
Remélem fellendül a HTC forgalma, mert a kedvenc androidos márkám, kár lenne értük. A telefon meg majdnem tökéletes, kamerán reszeljenek még.
Hörcsög Powa'
-
lcee79
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Ja erre gondoltam, amikor írtam, csak nem emlékeztem melyik oldal volt pontosan és már nem volt kedvem megkeresni
Bár még csak fejlesztgessenek, van még ráció ebben
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Stanley-B.
őstag
nem kevéssel jobb az s4-nél ez bizonyos.
-
Brutális teljesítménye van, de nekem külsőre nem jön be...
Mellesleg vicces, hogy külsőre egy Jiayu G3-ra hasonlít!($200-os kínai telefon, lassan 1 éve kapható már)
[ Szerkesztve ]
-
sz.gabor11
tag
Must have mobil..
-
Tewe013
őstag
Jó teszt, jó gép, kamerában egy kicsit csalódtam, de még biztos csiszolnak rajta, a külseje pedig 5*.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
FragMaster #21 üzenetére
Jó kérdés. Azt se tudom, hogy a HTC kiadta-e már az új SW-t.
Lehet, hogy a 4.2-vel jön. -
HUNPablo
tag
A csúcs gép ... Csorog a nyálam . Igényes telefon mellé igényes cikk ,köszönöm
-
FragMaster
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Nem a legfrissebb szoftverrel készült az itteni teszt?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gabancs
addikt
Azért az durva, hogy a "Blinkfeed," nem kapcsolható ki. És ha én nem akarom használni? Miért kell ezt ráerőltetni mindenkire?
-
Maxentius
addikt
Igényes lett, az tény, de vannak számomra hiányosságai (nincs microSD, se cserélhető akku, Jelly Bean-értesítések kinyithatósága), és ez a Blinkfeed is kissé furcsa lett.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Švejk
őstag
Köszönjük a tesztet
Amennyit hypeolták ezt az ultrapixelt, olyan nagy csalódás volt. Látszott, hogy nagyon erőlködtek, hogy összehozzanak valami egyedit, az tény, hogy így felfigyeltek rájuk, de a képminőség boncolgatásánál jön a hidegzuhany. Egyébként egy normális kamerával tökéletes telefon, én el is fogadnám Z, vagy SIV (anélkül, hogy tudnám milyen lesz) ellenében, az Optimus G Pro viszont nagyon szimpatikus...
G Pro teszt mikor lesz? -
lcee79
addikt
Kíváncsi vagyok, ha megjelenik a 4.2 és a legújabb htc javítások is rajt lesznek mondjuk pár hónap múlva, akkor javul a kamera vajon? vagy marad ilyen? (mert arról volt már szó külföldi oldalakon, hogy javítottak rajta valamit már mostanság is...)
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
bok92
addikt
Jó lett a teszt, a telefonról nem is beszélve...
Nagyon jól néz ki, csak "kár",hogy testreszabhatóság meg kompaktság terén van "jobb" is.
"A működési sebességgel nincs probléma, nem nagyon tapasztaltunk akadást."
Tehát még egy ilyen erőgép is képes megakadni?[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Köszönjük a tesztet! Hát ezek a képek nem épp... vis épp, hogy ultapixelesek
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
pezs89
tag
Remek készülék, igényes teszt, köszönjük!
-
joey04
titán
Pöpec gép lett, a kamera meg ha nem is lett jobb a konkurenciánál, de legalább felnőtt melléjük. Eddig szerintem kicsit a többiek után kullogott ebben a HTC. Szép lett nagyon a készülék, az egyszerűbb Sense nekem pedig jobban tetszik, mint a régi csicsás verzió.
[ Szerkesztve ]
-
desigo
senior tag
Korrekt írás !
Akik a benchmark pontokra izgulnak azoknak most csoroghat a nyáluk... -
Švejk
őstag
A Van-One poén kezd már unalmassá válni
Pl.: One V-Legenda csak egy One[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Gratula a cikkhez!
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
iOce
tag
Kellemes teszt, a telefonra pedig erősen rákívántam, pedig nem vagyok android fan.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
javítva, köszi
-
maximilian4
addikt
(angolosan uniboy) alumínium készülékház
Sztem inkább unibody.
Maxi
-
amisis
aktív tag
Jó cikk és minden jó, csak az ára nem.
Apple iPhone 8 Plus
-
szentespeter
tag
Információk, tudnivalók a téma összefoglalóban
[ Módosította: mukibuci ]
/Sony Xperia Z/ PÜ-re illik válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest