Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Android szakmai topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Nightfall75 #29596 üzenetére
A root az csak a jelenlegi systemre vonatkozik semmi köze a bootloaderhez.
(#29598) ferob
Ez szép meg jó, dobnál egy sourcet?
Csak mert ez egy sima echo ami átír egy bizonyos stringet így nem értem ,hogy miért van írva, hogy „nem csak vizuálisan ”
Nem azt mondom, hogy hülyeség csak érdekel ,hogy melyik az a string amivel így lehetne operálni.(#29600) g.gergo
Semmi, csak ronda.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #29601 üzenetére
(#29603) ferob
Csak elég hihetetlen volt, hogy átirsz egy stringet és öröm van meg boldogság.De megtaláltam xda n
És tényleg valós váltás.
Brszarás, hogy ilyen elérhető helyre pakolta a HTC sehol se találkoztam még ilyennel.Viszont az adbs operálás miatt kell a root mert systemböl végzed a dolgot
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ferob
őstag
válasz csacsi67 #29599 üzenetére
Miért kéne újra kinyitnia?
A telefon S-OFF, így egyből csinálhatja, ami a célja, oda-vissza működik a nyitás és a zárás.(#29601) s3nsitivity: Pedig elég egyszerű, mert pontosan ez változik meg, amikor valaki kinyitja a bootloadert, ezért ez ténylegesen zárja, ha vissza lesz írva, ami egyszerűen megoldható az S-OFF miatt.
-
ferob
őstag
válasz s3nsitivity #29602 üzenetére
Engem leginkább az foglalkoztat, hogy mi történik akkor, ha valaki nem próbálta anno a temproot módszerrel S-OFF-olni a készüléket vagy csak az után tett rá szert, hogy már nem működött ez a módszer, és tegyük fel, hogy most állna neki nyitni htcdev-en keresztül, akkor vajon mennyire lenne nyoma a dolognak, ha egyből vissza is állítaná a zárt bootloadert egy S-OFF után, mielőtt internetre engedné a telefont?
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Valamint a nyitáson kívül olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Ezek fényében, ha ez így működhet, akkor elvileg bárki nyithatná a bootloadert htcdev-en keresztül, majd csak gyorsan vissza kéne zárnia S-OFF után, ezért a kérdésem az, hogy van-e valaki, aki ezt így megcsinálta és vagy tud róla, hogy nincs nyoma az adatbázisban ennek, vagy van konkrét szervizes tapasztalata, hogy simán átment a garanciális javításon?
Tehát egyértelműen nem az a kérdés, hogy htcdev-es nyitott bootloaderrel, de nyom nélkül visszazárt készüléket javítanak-e, mert az lutri, hanem hogy amennyiben nem volt a nyitás és visszazárás közben kiengedve a netre a telefon, akkor lesz-e nyoma ennek az adatbázisban?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Nem, a htc akkor értesül a nyitásról, amikor lekéred tőle az unlock.bin-t.
A nyitáson kívül amúgy olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Semmilyen rom nem küld ilyen jellegű információkat senkinek.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ferob
őstag
válasz Zirowe #29606 üzenetére
Nem a ROM küldi, de nyugodtan megkérdezheted a HTC ügyfélszolgálatán, mert meg tudják mondani, nem magamtól találom ki ezeket, hogy látják, hogy hányszor lett telepítve.
(#29607) csacsi67: A leírt módszerrel akkor nyitod és zárod, amikor kedved tartja.
(#29609) csacsi67: Csak simán használd abból a hozzászólásomból az Unlocked állapot beállítását és már nyitva is van, de mint írtam, S-OFF kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
Megint ez..
A htc nem a nagy testvér.
Az egyetlen dolog amit láthat és tudhat az az, hogy hányszor és mikor kéred le az általuk generált unlock.bin-t.Ha másképp lenne, akkor nem harsogna már rég ettől a net?!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Hányszor kell még leírni?
Az unlcok.bin-t a htc generálja neked a készülék egyedi azonosítója alapján.
Hm, vajon honnan tudja a htc, hogy nyitottam a készüléket?
Csak nem onnan, hogy lekértem az unlock.bin-t?!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem meg te tartsd meg magadnak a konteós dolgaidat.
Párszor már itt és máshol is le lett írva, hogy az unlock.bin-en kívül mást nem figyel és nem is tudna figyelni a htc.
Aki meg fél, az éljen egy faraday kalitkában.
-
Balinov
titán
válasz fain89 #29581 üzenetére
CoPilote Live Premium (v9 mar). Meg Legendre vettem meg Market akcioban, gyonyoruen frissul a keretprogram es a terkep is (ingyen) eleg rendszeresen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
porkiy
aktív tag
Nekem több navi is fennvan (a hátombetűs, Navigon, Sygc) a biztonság kedvéért ha az egyik nem működne....lehet, h ebben az esetben a kevesebb jobb lenne?
-
Balinov
titán
Sracok, M7-rol M8-ra migralnam magam, HTC Transfer tool segitsegevel. Gyonyoruen atviszi a kontaktokat, hivaslistat, mediatartalmat, csak amig a HTC Transfer tool szerint az a 1000+ SMS completed, addig M8-on futo Transfer tool szerint 0 jott at.
Milyen egyeb megoldassal lehetne atvinni az sms/mms-eket? Ajanlana valaki egy megbizhato, egyszeru, bevallt modszert.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Steve1207
veterán
válasz Balinov #29619 üzenetére
Az SMS alkalmazásban van olyan, hogy export a beállítások között, majd a másik telón import. Simán mentheted e-mail-be is vagy sd-re. Ehhez nem kell külön app se, én már nem tartok emiatt semmit, amióta a gyári tudja
Szerk.: ha nagyon alkalmazás, akkor nekem ez jött be: SMS Backup & Restore, anno offline volt szintén, csak mentetted és kész, legegyszerűbb, legstabilabb
SMS Backup+: mentette felhőbe, de nem tetszett, hogy teleszemétszinkronizálja a gmailem (volt, hogy elvétette), így inkább hanyagoltam, de használtam ezt is egy évig kb, nem volt rossz azért, tuti fejlődött.
[ Szerkesztve ]
.
-
Kocsó
aktív tag
Igen, nagyon jó ajánlat! (pláne hogy még az ÁFA-t is visszakaptam)
Meg is vettem júl.10-én Most az IMAK tokot és fóliát várom, hogy megjöjjön Kínából, amit ebay-en vettem.
HTC_032 CID, 2 év gyári garancia. 4.4.2 és Sense 6 már fenn is van, de azt nem tudom, hogy a Double tap to wake-et hol lehet beállítani? Vagy ahhoz root és custom rom kell?[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Draeko
csendes tag
attól tartok a double tap to wake funkció nem lesz elérhető az M7esben, mert (javítsatok ha rosszul tudom) de ez a folyamatos képernyő figyelés snapdragon 8xx-es funkció, az M7es snapdragon 600asán nem lesz implementálható szoftveresen. (egy áthidaló megoldás ami a samsungok amoled-jén működött hogy feketén tartotta a kijelzőt de valójában nem volt sleepbe a telefon és így monitorozta az érintést, de lcd-n ez nem nézne ki jól világító feketével)
-
Tiger.
nagyúr
Jól néz ki a tok feketére veszed, raksz majd fel képet, amikor megjön, már mint hogy telefonon hogy néz ki.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Kocsó
aktív tag
válasz Tiger. #29626 üzenetére
Szia!
A HTC ONE 802w "csak" ezüst színben kapható!
De nagyon szívesen lefotózom neked így is, ha megjött!A "Double tap to wake"-et itt láttam de akkor ezek szerint ahhoz kernel csere kellene, mert nekem nem jelenik meg az a menüpont, pedig 4.4.2 és Sense 6 van.
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Balinov
titán
válasz Steve1207 #29620 üzenetére
obasszus, koszikoszi! annyira nyilvanvalo lehetoseg, hogy eszembe nem jutott volna ott keresni. ment minden szepen a gyari megoldassal. Az elsot, amit linkeltel probaltam tegnap, de az M8-on nem tudott az emailben atkuldott filebol importalni.
-
Kocsó
aktív tag
válasz enginev3.0 #29484 üzenetére
Nekem a Telemax kicserélte, teljesen jól dolgoztak.
-
Kocsó
aktív tag
válasz trémobil #29528 üzenetére
Találtam egy komplett leírást az ebay-en Kínából történő rendeléshez, érdemes átolvasni:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
JunkieeeBoy
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Draeko #29623 üzenetére
Tévedsz
Ez csak kernel modul és semmi köze a cpu hoz. A nem tökéletes működés miatt nincs implementálva az M7 be. Na meg, hogy legyen valami am k átvonza a usereket.
De van costum kernel amiben implementálva van az MLG.
A fent említett ElementalX." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Ununqatrium
aktív tag
Jött egy olyan frissítés, hogy HTC szervizcsomag. Tudja valaki, pontosan mi ez? A leírásból nekem nem tiszta.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Tiger.
nagyúr
A "Double tap Ez nálam is működik de én kikapcsoltam, mert sztem jobban eszi az aksit úgy.Gsam battery szerint is.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Draeko
csendes tag
válasz s3nsitivity #29631 üzenetére
ezek szerint a snapdragon 8xx-es szériákban a folyamatosan figyelő low-power DSP core csak energiagazdálkodás szempontból van benn, nem kizárólagos feltétel. köszi hogy rámutattatok, utána olvasok, érdekesen hangzik az a kernel!
-
Draeko
csendes tag
BTW most jelezte nekem hogy megjött a sense 6,mi a tapasztalatotok, érdemes feltenni?
-
csgabi1986
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni "host mode"-ot? Nem tudom, hogy kapcsolódót be de most nem tudom tölteni a telefonom, meg amikor telefonálok állandóan kihangosítja magát.
-
csgabi1986
csendes tag
-
Kocsó
aktív tag
válasz Tiger. #29633 üzenetére
Köszi az infót. Akkor nem is pörgök ezen a dolgon. Emiatt gondolkodtam csak a kernel cserén.
-
szekra
addikt
Amióta frissült ez a htc input program a playen, azóta kb. mindent félregépelek. De tényleg, 10 szóból 8at félrenyomok a billentyűzeten. Persze van szövegjavító de nagyon idegesítő. Mintha félrekalibrálódott volna az érzékenység, vagy nem tudom. Valaki tapasztalt ilyet?
-
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
A playen fenn van egy htc szerviz csomag, erre ra frissithetek?Fozzott rom van fenn.
-
Nuada herceg
őstag
Na, végre sikerült! Leadtam a telefont szervizbe!
Garanciapapír persze nem volt nálam, így kedves módon 1 ezresért nyomtattak másikat.A teló problémáihoz odaírattam, hogy kamera lilulás, hálózat ledobálás, meg kijelzőn a sárga folt...
Ezek így igazak is, nem akarom lehúzni szegény céget.Augusztus 8.-ig kell hogy kész legyen. Vagy az előtt, ha szólnak.
Utólag eszembe jutott, hogy nem csináltam képeket a telótól, a külsejéről.
De bízom a legjobbakban, remélem nem kókány munkát kapok vissza.Értem a csíziót.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Nuada herceg #29646 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, bocsánat:
Kértem csere telefont természetesen.
Rögtön mondták, hogy hát hasonló telefonra ne számítsak, mint ami volt...
Mondtam hogy nem is kell, csak azért valami mégis, hogy hívni tudjanak.Kaptam 1 galaxy youngot talán! Vagy mi ez. Jó is teló, nem is értem miért vettem meg a one-t.
Úgy érzem ehhez a telefonhoz én már nem vagyok elég fiatal.
De hosszú lesz ez a 2 hét.Értem a csíziót.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz Nuada herceg #29647 üzenetére
-
markyy18
aktív tag
Ehhez nem kell root? Egy S-OFF gyári 4.3.3-on működik a leírás?
Be kell írni ezt és visszaáll LOCKED-re?
*** LOCKED *** állapot visszaállítása:
adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloaderTelefont bekapcsolt vagy bootloader módban kell csatlakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest