- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- 10 VI 16
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
Üdv!
Adjatok tanácsot, két napja elkezdett brutálisan merülni a készülék. Eddig simán elment az én használati szokásaim mellett reggel 6-tól este 11-ig és még akkor is volt 30% az akkuban. Most volt két napom, amikor éjszaka nem került töltőre mert nappal ott volt. Tegnap reggel arra kelek, hogy nem kapcsol be a készülék: lemerült. Mondom, jól van biztos én vagyok hülye. Napközbe 100%-ra töltöttem (megjegyzem baromi lassan töltött). Ma ékszaka nem tettem töltőre, mert nap közben azon volt, éjfélkor amikor lehúztam 100%-on volt, most meg felkelek és 30%. Nah ennek fele se tréfa. Egyik napról másikra buktam az akku kétharmadát?? Mondanom sem kell, nem lett új app telepítve, a rendszer teljesen gyári, legfrissebb 4.3.
használat, merülés.
Ötlet (speedshop garom van, de nem szívesen adom le hetekre, munkaeszköz)?
Köszönet!Apropó még annyi, hogy kb. két hete csináltam a készülék első hard resetjét, mert ritkán elkezdte eldobni a hívásokat. Az úgyfest javult a resetnek köszönhetően és úgy másfél hétig semmi gondom nem volt. Most meg ez...

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönet!