- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv. Lenne egy kérdésem,lehet-e beállítani valahogy hogy e-mail érkezéskor bekapcsoljon a kijelző az email tartalommal? Jelenleg K@10 Mail klienst használok,de ott nem tudok beállítani.
Zero Defect.No Compromise !
-
djapor96
senior tag
ja ha ezt megveszem, akkor nyithatom - zárhatom a hboot-ot, ahogy csak akarom, ugye?
A bootloader is frissül, ha 4.2-re frissítek, vagy az nem változik?
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz enginev3.0 #15857 üzenetére
és ha főzőtt 4.2 megy rá?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Zirowe
nagyúr
válasz djapor96 #15855 üzenetére
Ennyi elég sok érte, még ha s-offolható is.
Én múlt hónapban vettem 88k-ért fekete 32gb-set, az már reális ár, de 100k fölötti árat semmiképpen nem ér.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Nuada herceg
őstag
Ma nem láttam még, hogy elégszer kérdezték volna...
Mikor jön a 4.3-as frissítés?Kanyarban van már legalább?
Október vége, november eleje...Értem a csíziót.
-
NandorHUN
addikt
válasz Giovanny #15853 üzenetére
A google play-en ez egy fizetős program, az egyik leghasznosabb program okostelefonra, mivel gyakorlatilag "mindent" be tudsz rajta állítani, hogy mire mit csináljon a telefon.
Más: Tudnátok esetleg még ajánlani tokokat? (Olyat ami végig rajta van, és védi a sarkait is)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Nightfall75
tag
válasz Nuada herceg #15861 üzenetére
Ez a legfrissebb félhivatalos infó a 4.3-as frissítésről itt az EU-ban.
-
Gulyopapa
addikt
-
Koris
aktív tag
válasz Badboys #15843 üzenetére
Nekem volt 3 db Xperia T-m.Mindháromnak más volt a kijelzője,pedig europai volt mindegyik.Az utólsónak olyan szép volt a kijelzője mint az Ionnak.A fekete olyan fekete volt majdnem mint az amolednél,a fehér pedig páratlan.A betekintési szög sem volt vészes.Napfényben verte a One-t.Imádtam mindhármat,kivéve a Sony akadozós launcherét.Semmi szoftveres bajom nem volt velük.Mondjuk a One egy másik dimenzió
-
Gee_-
tag
Van olyan progi ami részletezi a hotspoton hogy melyik eszköz mennyit fogyasztott. Elég hasznos lenne számomra mert így csak azt látom hogy ki van rácsatlakozva de azt nem hogy mennyit fogyasztot.
-
-
norbi93
senior tag
ez a hd hívás dolog engedélyezve van amúgy a one-on? mert s4nél pl egy szoftverfrissítéssel jött az engedélyezés
-
blt.62
őstag
Látványosan jobb az ONE aksija minta HOX-é? Átlagos felhasználás mellett.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
-
Laca1212
őstag
-
-
Red@Arc
tag
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
enginev3.0
félisten
Érdekesen hangzik, valaki bevállalja?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sisley76
tag
Esetleg ezt a "gyors" rootot próbáltátok már a One-on?
No para, galibát nem csinál, legfeljebb nem megy! -
migabi24
nagyúr
válasz enginev3.0 #15888 üzenetére
Már be is zárták a topikot
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti. -
kirkri
addikt
válasz Avicularia #15892 üzenetére
Beépített akkumulátoros HTC modelleknél minden szétszedésnél akkumulátort cserélnek biztonsági okokból, így a tiédben is biztosan cseréltek.
21 éve a Prohardveren! ™
-
migabi24
nagyúr
Szerelés nyoma látszik? Illesztések hogy sikerültek?
-
Nuada herceg
őstag
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem az első cserével szintén volt alaplap csere.
A fóliázás nem jelent semmit,nekem is levolt fóliázva.
De amit cserélnek az tételesen fel van tüntetve a munkalapon.
Ha az akksi nincs,akkor azt nem is cserélték.
Kamera milyen lett?Kirkri : honnan az infó?
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Avicularia #15898 üzenetére
Csak ennyi hogy utbytt?
Semmi tételes lista? -
kirkri
addikt
válasz Ed Parker #15897 üzenetére
Pontosítanék, a ONE esetében akkor cserélik az akkumulátort, ha kijelzőt kell cserélni.
A ONE X esetén cserélik már akkor is, ha a hátlapot le kell venni a telefonról. A telefon kialakítása miatt más a folyamat.A forrást nevezzük gyártó közelinek.
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest