-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dexter-2000 #15150 üzenetére
Mert a T nem akciózhat
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
adodaniel
őstag
Google editiont hogy csinálok a telóból, ha ki szeretném próbálni? Csak mókolással lehet?
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz adodaniel #15153 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy "mókolás" nélkül hogy gondoltad hogyan csinálsz belőle ge-t.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
g0n21
senior tag
válasz Nightfall75 #15140 üzenetére
a képek alapján úgy érzem lesz illesztés hibás szép számmal (fájlnév szerit a 8as és 5ös képen)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Kevin's
senior tag
Lehet már tudni vmit a 4.3 érkezéséről ? Esetleg vami hír a 4.2.2 S-OFF ról
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
Zirowe
nagyúr
Amik maradtak is kb pletyka szinten, hiszen a gyártóknak nem érné meg az egyszerű átjárás, ugyanúgy, ahogy nem érné meg nekik a felröppentett wp/android dual lehetőség.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,hogy lehet beállítani a háttérképet úgy hogy a zárolt képernyőn eltérő legyen,mert bármit állítok mind zárolt és feloldás után ugyan az a kép van. Next-et használok,de ha ott is beállítom mind két helyen azonos a kép..
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
-
Gulyopapa
addikt
Nézegettem tokokat. Ezek tetszenek
Nem tudom hogy fekete telefonhoz illik-e a barna tok ( nagy problémák ezek, tudom )
[ Szerkesztve ]
-
One Max S600-at kap
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
delig
tag
Ha jól emlékszem sokan a Poetic Atmosphere tokokat ajánlottátok. Lehet ilyet még vhol kapni jó pénzért?
Amazon kifogyott, E-bayen van, de az nem tudom jó árban van e (kb 11 font).
Esetleg ha vki még tippet tudna adni, hol lehet kapni, azt megköszönném. -
válasz nikilauda #15169 üzenetére
Pár friss kép. Durva cucc, mármint a méretei Amúgy igen most így a sok S800 buzerátor fog hisztizni.
-
válasz Gulyopapa #15173 üzenetére
Sokan vannak akik erre izgulnak. Innen is vannak akik rohantak egyből G2-t venni csak mert a specifikációk... Nincs amúgy semmi értelme. A játékok 90%-a megy egy MSM7227A-n, a One meg S600-al is nagyon gyors.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon buták, ezért fogják lehúzni mindenhol a tech. majmok, mert nem 800 hanem 600... és igazuk is van abban, hogy ha más gyártó képes 800al kiadni, akkor a HTC mért nem?
Nincsenek olyan helyzetben hogy ezt megengedhessékwww.htc.com/www/smartphones/htc-one-max/#specs
Bocs telefonról vagyokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Gulyopapa
addikt
válasz enginev3.0 #15175 üzenetére
De ha a 600-zassal is tökéletesen jól fog futni akkor minek bele a drágább 800-as ?
Csak azért mert a konkurencia is azt teszi ?
Lassan máá vízhűtés kell a telefonokba -
Gulyopapa
addikt
Apropó : normál SIM-es a mostani telefonom.
Micro SIM-et pénzért ad a T-Mobil ?
Nem szeretnék vagdosni -
norbi93
senior tag
most lettem boldog tulajdonosa egy fekete one-nak s4-ről váltottam
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gulyopapa #15179 üzenetére
Bemész, mondod, hogy szakadozik random indőnként a hálózat, más, azonos szolgáltatói kártyával ezt nem csinálja, más telefonban is tesztelve ez a baja a kártyának, erre hivatkozva kérsz egy ingyenes cserét, és ha már megcsinálják, akkor legyen micro simes, ha egyszer véletlenül vennél új telefont.
Mind a három szolgáltatónál így megy, ha esetleg nem szeretnél fizetni.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Mostanában nagyon gyengén bírja az akksim. Eddig olyan 2-3 kijelzőidőt tudtam belőle kihozni, most meg 1-1,5 óránál többet nem bír. Csinál olyat is a készülék, hogy használat után automatikusan nem kapcsolja ki a kijelzőt és világít folyamatosan. Ezek mellett telefonálás közben egyre sűrűbben pattog a hangszóró, eléggé idegesítő.
Szerintetek szerviz vagy próbáljak meg első körben egy gyári visszaállítást?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
g0n21
senior tag
válasz Krisz0630 #15188 üzenetére
GSAM battery monitor progit letöltöd a playről, és megnézed hogy mi tartja ébren.
Van val'szeg egy program, ami nem engedi deep sleep-be a telefont.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Avicularia
veterán
Múlt héten visszajöttem Magyarországról és ma leadtam megint javításra a kamerahibás one-omat amivel az előző javítás alkalmával nem csináltak semmit, ugyanolyan sz@rul kaptam vissza ahogy beadtam. Állítólag most gyorsabban kész lesz mert másodszorra adom le. Ha most sem javítják meg, kicserélik újra az eladó elmondása szerint.
-
Gulyopapa
addikt
válasz Avicularia #15193 üzenetére
Mi baja volt ?
-
NandorHUN
addikt
Srácok!
Valaki esetleg tudna adni egy-két táppontot, hogy hogyan kéne visszaállitanom a telomat gyári állapotba (gari miatt kell).!
A neten több leirást is találtam, csak különböznek, igy nem tudom melyik a jo. A rézfolyamatok sorrendbeni leirása nekem már bőven elég lenne. (tehát pl. 1- gyári rom visszaállitása, 2- S-On stb... csak nem tudom hogy mi a sorrend illetve, hogy "mit" hagyok ki...)
NAgyon kösz a segítséget...www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Avicularia #15193 üzenetére
én is kíváncsi vagyok hogy kapom vissza az enyémet.
-
Zirowe
nagyúr
Hoppá..
Mielőtt még beindul a nagy kérdezősködés: ez egy speciális béta teszter készüléke, kifejezetten az ő készülékére lett elkészítve a folyamat, nem lehet tudni mikor jön a mindenki által használható verzió, szóval szokás szerint eta-t ne kérdezzetek, de legalább itt a válasz, hogy érdemes-e majd 4.3-ra váltani.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Gulyopapa #15179 üzenetére
Már nem azért, de ha úgy is pénzért vagy ingyen kérsz új kártyát, akkor nem megér egy vagdosást a régi?
4 vagy 5 kártyát vágtam szét ollóval! és mind működött és működik, gond nélkülÍgy is ingyen lesz, és úgy is, vagy épp fizetsz érte, attól függ hogy jön össze, de akkor meg inkább vágd szét nem? Próbát megér, jobb esetben nem kell bemenned, rosszabb eset nincs, mert úgy is be akarsz menni ha nem vagdosol
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #15198 üzenetére
A rossz hír, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy unlocked bootloader kell hozzá.
Remélem a véglegeshez majd nem kell, mert akkor továbbra is felejtős lesz számomra.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest