-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz Gulyopapa #16524 üzenetére
Nem akkor, amikor feloldod a képernyő zárat?
(#16542) Lajki
Bugatti Two way[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Szép estét, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha filmet vagy bármilyen videót nézek a készüléken, a 2 alsó gomb világítása az istennek sem akar kikapcsolni, ezt be lehet állítani gyárilag valahol 4.3 alatt?
-
Kiskopika
senior tag
Húúúú, már csak pár óra és kiderül, hogy a második cseh út sikeres volt e vagy sem. Sose izgultam még így szerintem. Jó éjszakát
-
g0n21
senior tag
Srácok, nem azért a két gombnyomásért:
Legyen kedves legalább egy valaki reagálni nekem arra a most harmadjára feldobott kérdésemre, hogy a két előlapi hangszóró egyforma hangerővel szól-e.Ez zenével, és a *#*#3424#*#* szervizmenü audio test részével is megnézhető.
Nagy segítség lenne nekem, ha valaki válaszolna, tudnám legalább, hogy szar-é az enyém.
Mivel a felső lényegesen halkabb nekem.
Ha olyan ellenszenves az avatarom, hogy válaszra sem méltó, akkor jelezzétek, és majd kussolok.
fórum társak, előre is köszönöm a segítségeteket.
(Félreértések elkerülése végett nem hangszóró cserét kérek. Csak személyes tapasztalatot h a felső és alsó hangereje megegyezik-e .)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
MerLinh
senior tag
most hallgattam meg én is és itt is olyan(ahogy én hallom), de lehet hogy direkt ilyen, mert zenénél meg többinél nem vettem észre hogy hallkabb lenne
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
g0n21
senior tag
válasz MerLinh #16607 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak arra kell rájöjjek , hogy por-piszok, vagy valami más.
Nekem 40-60%- -kal gyengédebb a felső.
Azt hozzátenném az előző kérdéshez, hogy az első tíz válaszadó között egy doboz sört sorsolok ki, és postázom is, ajánlva, elsőbbségivel, ha nem pesti!
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Krisz0630
senior tag
Nekem is másodszor megy ki a csehekhez. Remélem most már javítják is a készüléket, nem csak úgy visszaküldik. Na és persze a kijelzőmet visszarakják rendesen, nem hézagosan szilóval kinyomva...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Ritka90
csendes tag
Aloha!
Alapjáraton a T-nél vásárolt készülékek angol nyelvűek?
Az összefoglalóban javasolt nyelvi programot használjátok a magyar nyelv eléréséhez?Köszi
-
light0416
tag
Sziasztok!
Körbe hívtam 4-5 GSM boltot és HTC ONE-ból mindenütt csak ázsiai készülék van, európai nincs, nos ez érdekes, viszont ha ha 4.1.2-es akkor rootolható és telepíthető rá akár magyar nyelv is, ti mit javasoltok jó lesz az ázsiai modell is?
Köszi
Iphone 14 pro
-
-
Kiskopika
senior tag
válasz enginev3.0 #16623 üzenetére
Ez is egy "remek" sztory. Én konkrétan sírni tudnék, ha minden igaz perceken belül kiderül mi a helyzet az enyémmel, cimbora nem sokára megy érte. Nagy drukkot kérek!
-
balika333
tag
válasz Kiskopika #16625 üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele. Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!
Samsung S22 Ultra
-
Lajki
tag
Nem tudom eldönteni , hogy milyen tokot vegyek ! :S Valamilyen finom , vékony bőrt vagy valami keményet.
Bőrből a Bugatti skinny XL-t néztem, csak nemtudom , hogy jó lenne -e , keményből viszon Nillkin vagy ilyesmire gondoltam.
Kiváncsi lennék ti milyet használtok
-
Krisz0630
senior tag
válasz Kiskopika #16625 üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Kiskopika
senior tag
válasz Kiskopika #16629 üzenetére
"Dear Tápai Koppány,
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Sajnálom, hogy a telefonon végzett javítások nem jártak sikerrel. Kérését miszerint szeretné a telefon cseréjét a mellékelt képpel együtt továbbítottam.
A gyártó által kínált megoldásról telefonon fogom értesíteni a következő néhány nap folyamán. Köszönöm a türelmét."Ezt a választ kaptam a HTC-től, megjegyzem meglepően gyorsan reagáltak, kíváncsi leszek a gyártó által javasolt megoldásokra.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Kiskopika #16629 üzenetére
Pár napja észrevettem, hogy (mintha) jobban merülne a telefonom.
Most is 90%-on van az aksi, és 3 óra 30 perce töltöttem...
És szinte egyáltalán nem is nyomkodtam... Wifi állandóan be van kapcsolva,
de eddig is be volt.. Szóval akkor 33 óra alatt most lemerülne teljesen úgy, hogy nem is nagyon buzerálom.
Eddig meg ha nem bántottam, simán kibírta a 2 napot. A második este is még 30% környékén volt az aksi.
(de akkor valóban nem nagyon nyomkodtam)
Mi miatt lehet ez? Új programot nem nagyon telepítettem rá, kb azok vannak rajta, amik eddig is, esetleg kevesebb...Hopp, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés, csak hát így sikerült.
[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
válasz Nuada herceg #16631 üzenetére
Ajánlom neked az Asztro show című műsort. Ők talán megmondják neked látatlanul, hogy miért merül a telefonod. Esetleg egy mentalistát is ráereszthetsz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
toeki
senior tag
válasz Nuada herceg #16631 üzenetére
felteszed Gsam-et és megnézed hogy mi élesztgeti folyton
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Látom akkor nincs két egyforma válasz a hangerő kérdésre. (Egyforma válasz van, csak sok eltérő is).
Viszont mivel azt olvasom, hogy senki nem kapta még vissza első körben normális állapotban a telefonját, így várok még a szervizzel.
Hátha kiforrja magát a szerviz technika.Loboda, küldd a címed püben
-
Valkűr
addikt
Sajnos a szervizek hanyagsága, és pocsék munkája nem a HTC hibája... A HTC hibája, ha nem foglalkozik jobban a kérdéssel, és nem üt a szervizek orrára..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Gulyopapa
addikt
Hehe, csináltam egy hard reset-et a telefonon ( teli raktam minden szarral ) és MEGSZŰNT a kattogás
[ Szerkesztve ]
-
kazsolt
tag
válasz Kiskopika #16630 üzenetére
Tudjátok mi a röhej.... hogy tudnak ragasztósra megcsinálni egy telefont, ilyen mérnököket, vagy meg minőségügyiseket... nevetséges. Nem hinném, hogy olyan nehéz lett vna pár csavart beleverni. Mi lesz ha nem lesz már gari? ház csere stb.... a gatyája is rámegy az egyednek.
-
enginev3.0
félisten
Itt a fólia
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jamesb2
aktív tag
Üdv a zuraknak!
Biztos hogy volt már óla szó...
Kaptam egy ketyerét, unlocked, S-on, HBOOT 1.54.0000, radio-a.17.3251.14
Mit kell elkövetnem vele hogy gyáriként funkcionáljon? Nem eszi így a RUU-t
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Levente17
tag
válasz enginev3.0 #16643 üzenetére
Most, hogy megvan a fólia tokot nem adod el?
Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest