- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a részletes választ, nagyon hasznos volt!
Egyszerre GPS-t és játékot azért nem fogok tolni rajta, ez vagy-vagy alapon lesz. Ha épp kell GPS, akkor hanyagolom a játékot
Melegedést meglátjuk, bár nagy valószínűséggel tokban lesz, szóval szerintem azzal is meg lehet barátkozni. -
Tiger.
nagyúr
De nincs hozza skin😖 A masik meg ha skype fent van es ha a telefonkonyvbol, vagy a kedvencekbol hivok valakit akkor ha van kep, hivaskor elveszi, majd vissza rakja, ugyan ez van ha kedvencekbol hivok valakit, ha nincs kep akkor a nevet elveszi csak a telo szam marad es utana mindent vissza, ha nincs skype minden jo, eddig meg nem sikerult ra jonni mi a bibi, 5.1 ez volt, de 5.02 nem.
-
-
Ubi
tag
Munkahelyi wifin és otthoni hálózaton sem megy. Én s gondoltam már routerre, de mindegyik helyen más fajta van.
feenty: Total Commanderrel vagy bármilyen fájlkezelővel simán megy a másolás, törlés, áthelyezés. Kábelen szintén. Szerintem valami Sense tiltás lesz (ha lehet ilyen). -
feenty
aktív tag
Elvileg nincs már korlátozás lollipopnál, de meglepő módon pl. a Venom romokban ott van a lehetőség, hogy ezt a "korlátozás" hibát javítsa a rendszer.
Arral akarok ezzel kilyukadni, hogy lehet, hogy mégis valami olyasmi gond van, hogy su nélkül nem engedi az sd-t elérni a harmadik féltől származó appoknak.Ubi: azt próbáltad már, hogy telefonra felteszed pl a total commandert és a telefon tárhelyről másolsz vele valamit az sd kártyára. Ha megy akkor ezt a hibát ki lehet zárni. Ha csak root-al megy vagy menne akkor ez is gond lehet.
-
Pinda25
tag
Lehet hogy jól komponált képek (naplementében minden jól néz ki-féle fotó) de a virágos képen rossz a fehéregyensúly, a második kép meg egy kicsit bemozdult, bár ilyen kevés fényben hosszabb záridővel nehezebb nem bemozdult képet csinálni főleg mobillal. Van még mit finomítani a szoftveren.
Viszont felmerül hogy nem is mindegyik az m9-et készült, vannak fura fájlnevek, pl:
IMG_20150426_203452_google-camera -
zsolt0017
tag
Na próbálnád csak az én kutyám így lefotózni
Én nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal eddig. Este youtubeoztam egy kicsit rajta, aztán utána majd reggel még böngésztem, instagramoztam, hasonlók és mikor délben visszaléptem youtubeba, a felbehagyott számot nem töltötte újra, folytathattam onnan, ahol abbahagytam. Na, az áll keresés volt.A kamera része amúgy ha kiszolgál mikor gyorsan kell egyet fotózni, akkor számomra megfelelő (ha direkt fotózni megyek, ott a dslr) . Ez pedig annál többre is képes.
-
feenty
aktív tag
Nem. Azt tudom, hogy kártyafüggetlenül jön.
Az XDA-n több felhasználó is említette, hogy s-off-al kapta.
Nem annyira fontos végül is, csak megkönnyítené a dolgom. Hamarabb neki tudnék esni egy Viper romnak
Ha minden igaz ma délután már a kezemben lesz a kicsike.Szerk.: a nyitott bootloader nem ugyanaz mint az s-off
-
Ubi
tag
Szia!
Én is gondolkodom egy ilyen telefonon (ez lenne a hatodik HTC-m). Látom, hogy a T-nél vetted a telefonod. Hogy indul? Megjelenik a T logó, vagy csak a HTC és az Android felirat van? Ha semmi logó nincs, akkor már nem éri meg 240-ért máshol venni a tuti gyári garos készüléket, ha itt 200 ugyanaz.
-
Penguin95
senior tag
Nem minden telefon kompromisszumos. Csak az ember igényei döntenek arról, hogy mi kell, és mi nem. Nekem ezért lett tökéletes választás az Xperia Z (meg mert drága volt a Nexus 5), ugyanis mindent tud, amit én elvárok. Persze, lehetne jobb az akku, meg a kamera, meg minden, de nekem ez így is teljesen megfelel. Viszont közben mégiscsak ott van az, hogy nemsokára az utolsó frissítése jön (már ha jön), öreg már, látszik rajta a használat, jó lenne váltani.
Ráadásul ha azt nézzük, van olyan, hogy minden évben tökéletes telefont adnak ki, csak ahhoz kell egy erős szemellenző is. Nem írom le, hogy melyik márkára, illetve vevőkörre gondolok, szerintem sejted.
-
Blyan
félisten
Az emberek a tesztek alapján véleményeznek egyelőre. Az egyetlen tulaj akinek van, az meg a 2 évvel ezelőtti modellhez hasonlítja - elfogultsága viszont egyértelmű.
Szóval egyelőre hm, még úgy nagyon nincs megalapozott vélemény.
De sokan csalódottak, mivel konkrét előrelépés úgy nagyon nem történt. Több ram, nagyon felbontású kamera, viszont visszafogott teljesítményű SoC és egyelőre rosszabb használati idő, mint a korábbi modellnél. Ezt leszámítva még a kinézet sem változott.Valahol érthető a frusztráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest