- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Stunts666
őstag
(#3080) Tiger.
Nem csináltam sosem factory resetet az UPDATE-ek elött/után... Desire-M7-M9... Ha nem telepitesz/törölsz állandóan minden f*szságot (sok játék/program/stb...(ezt is kipróbálom meg azt is és törlöm)), akkor felesleges... Ha ilyen vagy, akkor csinálj...
szerk.: ez körülbelül olyan, mint a szolgáltatónál megkérdezed, hogy ki kell-e sütni 16 órás töltéssel a li-ion/li-pol akksikat...
Vagy elhiszed, hogy ki kell sütni, vagy a saját utadat járod és ha valami nem OK, akkor megcsinálod a factory resetet...
-
-
feenty
aktív tag
Ettől frissebb lesz az új, és más régió is a miénk. A főverzió szinte biztos 2 lesz, de utána minimum egy 10-es jön, a régiókód nálunk tuti, hogy 401 lesz.... Szóval nálunk valami ilyesmire kell majd számítani: 2.X.401.Y, ahol az X minimum 10, hiszen a mostani kiszivárgott WWE rom a 2.10.401.1 verziószámot viseli.
Amit te linkeltél a képen az a most esedékes-előtti kiszivárgott verzió egy másik régióba.
Kicsit lehet kuszára sikerült, de talán érthető. -
feenty
aktív tag
Hmmm... Én első körben ha rootolt vagy és használsz adblock progit, akkor fekete listára tenném a http://system-update.santhis.mobi webcímet.
Egyébként ha nem titok: milyen alkalmazásokat telepítettél play store-on kívülről, és honnan származnak?
szvsz: valamelyik alkalmazás folyamatosan megnyit neked egy böngészőt xy webcímmel, szóval ott valami külső alkalmazás lesz a ludasUi.: ha ráguglizol erre: system-update.scanthis.mobi akkor látni fogod, hogy ez valami adathalász sz@rság... Biztos ami biztos alapon amíg ez előfordul addig kerüld pl a bankolást telefonról, vagy bármit ahol érzékeny adatokat kell megadnod.
Jobb félni mint megijedni!
-
feenty
aktív tag
Hát korai még bármit mondanom, alig vagyok túl 2 töltési cikluson...
Az akkuidőm az átlagban olyan 5 óra képernyőidőre jött ki eddig, szóval az rendben van (az én felhasználói szokásaimhoz képest). Az előző kiszivárgott fw-hez képest jobb lett a kamera, de azt meg nem mondanám, hogy jobb-e mint az utolsó hivatalosan kiadott (amit jelenleg a legtöbben használnak itthon) fw-rel. Talán a melegedés az még amin javítottak az utolsó hivataloshoz képest (még kevésbé melegszik).Ami nálad a felugró ablakot illeti:
Ez elvileg csak bizonyos web oldalakon jelenik meg böngészés közben, ugye? -
feenty
aktív tag
Jó kérdés
Nekem is rev 2.-t írt tegnap valamelyik bár 2.1-re számítottamNa majd ha kijön a hivatalos wwe frissítés 5.1-re fw-vel együtt akkor kiderül, hogy tényleg csak driver függő-e.
Egyébként szerintem oly mindegy, hogy mi van odaírva, vagy mi ketyeg benne, ha rendesen teszi a dolgát és nincs vele probléma. -
feenty
aktív tag
Gratula!
Azt már én is megfigyeltem, hogy néha a töltési áramerősség betérdel alacsonyabb szintekre, de alapvetően rendben van a töltés. Lehet, hogy a visszaesés egy biztonsági funkció, vagy csak simán a LiPo akku sajátossága. Itt igazán csak tippelgetek, az akkukban nem vagyok otthon, de a lényeg szerintem, hogy működik és nem kell neki fél nap, hogy feltöltsön. -
feenty
aktív tag
Pedig ez a procedúra. Az normális, hogy többször is ujraindul, de a 2. perc végén is lesz egy ujraindulás amikor már el lehet engedni a gombokat.
A legegyszerűbb, ha figyeled az órát és ugy csinálod, hogy tudd mikor jön majd a második perces ujraindulás. A procedúra egyébként biztosan működik, volt aki már sikeresen meg is csinálta.
Egyébként én még ki sem bontottam a gyári töltőt amit adtak hozzá. Az hány mA-t tud leadni maximum?Szerk.:
HUTCHDB-nak igaza van, a fast boot-ot (gyors indítás, vagy valami ilyesmi az opció neve) ki kell kapcsolni a procedúrához. -
fravik
tag
Én anno megvettem a Wifi File Transfer Pro változatát egy akcióban, amit kipróbáltam az M9-cel is, mert a tabon csak KitKat van, így ott az Android miatt nem megy SD-kártyára az írás 3rd party alkalmazással, viszont Lollipopnál már nincs ez a korlátozás. Mégsem működött... Nem zártam még ki a router bénázását, de ha hazamentem még játszom majd vele... Egyelőre maradt a kivétel, USB 3.0-s olvasóba berakás és másolás (az MTP sok nagy fájl esetén szerintem nem az igazi sebességben
)
-
mtibusz
tag
ha nincs más, akkor sima usb adat kábellel + windows fájlkezelője
nyitsz két intéző ablakot egymás mellé, (HTC vs Winyod) ,
majd az 1ik-ből a másikba húzogatod be a dolgokat.ha meg annyira wifis cucc kell:
esetleg a WiFi File Transfer Pro ??? igaz nem próbáltam, de lehet jó ez is. -
feenty
aktív tag
Én eddig csak magamnak vásároltam HTC-t, a feleségem mindig azt mondta, hogy neki jó valami olcsóbb. Mostanában szegény egyre többet anyázott a samuja miatt (joggal). Igaz, hogy csak egy Ace 3 -ról beszélünk, de valami förtelmesen lassú volt mikor az M7 után a kezembe vettem.
Szóval nálunk a feleségem bajlódása a samsungal vezetett oda, hogy új telefont vegyek. Így lett nekem M9 a feleségem pedig megörökölte az M7-et. Most már az az álláspontja (pedig neki aztán eddig nagyon mindegy volt hogy milyen márkájú a telefonja), hogy legközelebb is HTC.
Aki HTC melett dönt, az még évek múlva is fogja tudni használni rendesen a telefonját mert van normális szoftveres támogatás mögötte (mind gyári, mind XDA), és persze maga a vas is minőségi.Szerk.:
Még annyit hozzátennék, hogy dilemmában voltam, hogy M9, S6 Edge, vagy G4 legyen (a G4 csak a kamera miatt érdekelt)... Pont a sajtó hülye hozzáállása bizonytalanított el ennyi év HTC mánia után. Most hogy maradtam a hőn szeretett márkánál, néha néha beleolvasok az S6 fórumba és minden egyes alkalommal leesik egy darab szikla a szívemről... Nevetséges hibákkal küzdenek míg az M9-et csak ki kell csomagolni és élvezni. -
Tiger.
nagyúr
Akkor legalább nem vagyok egyedül, hivásközben ha azzal játszok hogy a fülemnél van hol nam akkor teljesen jó, akkor is amikor a másik fél hivás végénél lerakja a telefont, de ha nem rakja le akkor nézhetem a fekete képernyőt mire vissza jön a kép. Természetesen azt sem mindig.
-
MerLinh
senior tag
jah én is ott vettem csomagban, harman kardon bt lejátszóval. Nem tudom mik az első hibái, eddig nem találkoztam semmi problémával, m7ről váltottam.
más:
A Harman Kardon One egész jó szerintem eddig jbl upot használtam azt szerintem veri hangban, basszusa jblnek erősebb valamivel, de egészen más kialakítása van a kettőnek. HK kialakítása jobban tetszik. Viszont a jblnek cserélhető az akksija, kár hogy nem lehet a HK-ban. Jó hangerőt bír a kicsike és magas hangerőn se hallottam recsegni/torzítani. A előfizus csomagomban csak 9k volt a különbség a sima és HK-s verzió között, azt bőven megéri. Külön azért nem venném meg kb40-50kért mert azért ilyen hordozható kütyükért nem adok ki annyit =)
-
fravik
tag
Szia,
pont ezért vettem végül én is itt a T-nél, a MM-nál akartam eredetileg, de ott 260ezer + 20-30ezer a biztosítás.
Itt 201ezer volt + havi 2990 a biztosítás, nekem ez így jobban megérte, mert ÁFÁ-s számlát kértem és vissza tudom igényelni, így lett meg az M9 kb. 150ezerből. Ami verhetetlen...Nincs T logó sehol, egyedül a CW szám, amit pár hsz-szel feljebb írtam, Telekomos, se logó, se semmi sehol. Egyedül a SIM miatt felrakott egy T-s programot (autópályadíj, egyenleg meg ilyenek), de ez szvsz eltávolítható.
HTC_032-es a CID, száguldozni fognak a frissítések...Még a Telekomos srác is meglepődött, hogy itt olcsóbb, mint máshol...
kikerekedett a szeme, amikor utaltam a MM-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest