Hirdetés
- iPhone topik
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
válasz ancsa77 #40006 üzenetére
Ha gyári ROM-od van, akkor nem nagyon tudsz hova frissíteni. Esetleg custom ROM-ot tehetnél fel, de ehhez root-olni (és esetleg S-OFF-olni) kellene. Aztán szabad a vásár a ROM-ok között
Ha ragaszkodsz a gyári ROM-hoz, akkor egy Factory reset oldhatja meg a problémát, de azzal minden nem az SD-n tárolt adat, telepített program, beállítás elveszik.
-
siofok
őstag
tud vki ajánlani 1 olyan zene lejátszót,ami nem kapcsolki akkor ha kikapcsolom a kijelzőt,meg a háttérben is fut,hogy közbe tudnék másik progit is futtatni?
OnePlus nord 2t
-
xzsolt
csendes tag
Sziasztok
Megint gondjaim vannak.
A tünet: Lányom lemerítette a telót kikapcsolt rádugta a töltőre feltöltött.
Bekapcsoláskor nem töltődik be a rom. Addig a a fehér háteres menüig jut el és onnan sehova (nem tudom mi a neve) hboot azt hiszem. S-off és root olást én csináltam és rendben működött a telefon.
Azt mondja a hardveres gombok sem működnék és nem tud mit csinálni.
Ötleteket várok mi lehet a gond.Az a baj hogy nekem is csak telefonba mondta nem tudtam megnézni.
Köszönöm.Booty time, Booty time, across the USA!
-
siofok
őstag
válasz siofok #40011 üzenetére
most nem értem tisztán,hogy itt ami leír,az a jó RIL,vagy azok nem működnek jól?
"This is a bug that many custo roms have and is due to the version of the RIL (radio layer interface) included in the rom.
HTC Desire 2g/3g/wifi switching works reliable only with this RIL : HTC-RIL 2.2.1003G (maybe HTC-RIL 2.2.0018G as well).I flashed MW 5.0, then updated the RIL via recovery. Now all the troubles i had with switching from 2g to 3g or from wifi to 3g are gone!"
vki letudná írni nekem,mert fordítóval sem eggyértelmű nekem
OnePlus nord 2t
-
potyi23
senior tag
hi.pdf - fájlot mivel tundam megnyitni desiren , ?
-
Reddevil84
tag
Nem hittem,hogy egyszer még ezt mondom, de le a kalappal az E-care előtt!
Tegnap ugye hívott a csaj,hogy a garival gondok vannak pecséthiány miatt és kell konzultálnia a HTC-vel! Jól van gondoltam jövő hétre talán visszakapom a telót ha minden rendben megy!
Erre reggel hozza a postás ingyen és bérmentve készen a dézimet!
Igazi meglepi volt így! Alaplapcsere volt,mint azt itt kedves Razor kolléga sejtette!
Asszem estefelé megy a root és az s-off aztán megy rá valami jó kis rom!Tényleg mostanság melyik a legjobb 3.5 sense Gb Rom?
Gondolkoztam,hogy kipróbálgatom megint a Miui-t is utoljára kb egy éve volt fent!
MIUI-ból melyiket érdemes most használgatni ami még ráadásul magyarul is tud? Jó a Pzoley oldalán levő is vagy van annál frissebb újabb is? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Reddevil84 #40017 üzenetére
Gyári ROM-al adják vissza az alaplapcserés telefont?
Nem mentették át az adatokat rá? (gondolom nem)⭐ Stella
-
i400
senior tag
válasz Reddevil84 #40017 üzenetére
Én a Runny ROM-mal és a Runnymede AIO-val szemezgetek aztán majd meglátjuk melyik lesz (mondjuk a rajta lévő InsertCoin lassan 1 éves lesz a gyári rom nem bírt ki ennyit )
-
veterán
válasz LordAndrew #40022 üzenetére
a runny 5.2 nem rossz, de a sense nem az én világom azt hiszem március óta van fent, azóta vagy lassult kicsit, vagy csak megszoktam mindenesetre a miui erősebben lassult ennyi idő után. de lehet megint ki fogok próbálni egy miuit, azt jobban szerettem.
meg a runny nem tud usb-n netet osztani, néha jó lenne ha nem csak wifin menne.
hanyas vagy, te disznó?
-
Nova91
tag
Sziasztok! Néha kifagy a telefonom vagy újra indul magától. Nem tudtok valami olyan programot ami valami riportot készít az esetről. Ami kiírja esetleg, hogy mi okozta.
Választ előre is köszönöm! -
Nova91
tag
Rootolva van. Miui rom. Köszönöm
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy gyors, stabil ICS romot? Nem kell sense. Sok programot használok, szóval jó lenne vmi olyan megoldás, amivel nem telik be. Pzoley legújabb ics romja sajnos nem települ normálisan nálam, úgyhogy azok kilőve
-
xzsolt
csendes tag
Nem tudom most megnézni mert nincs nálam a teló lányomnál van.
Este irta hogy most már jó.
Egyszer csak bekapcsolt. És most minden rendben.Nem értem.
Mitől lehet? Már többször eljátszotta ezt.
Az SD van egy 1.5BG ext4 és egy 256mb svap.Booty time, Booty time, across the USA!
-
mcs10
tag
Sziasztok! a teljes magyarosításról tudtok adni egy linket? megszeretném csinálni
mcs10
-
Youri
veterán
Már több mint egy hete az e-careben van...
RTX ON
-
Youri
veterán
Ezért késlekedik a telefonom?
E-Care Solutions
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HTC készülékek szervizelését 2012. szeptember 1-től nem az E-Care Solutions Kft. fogja végezni. Mivel az összes javítást le kell zárnunk augusztus 31-ig, így augusztus 27-től nem áll módunkban több készüléket átvenni javításra.
Arról, hogy a jövőben hogyan történik a HTC készülékek szervizelése, sajnos nem kaptunk információt, így kérjük tájékozódjanak a www.htc.com/hu oldalon a támogatás menüpontban, vagy a HTC Magyarországnál http://www.facebook.com/htcmagyarorszag vagy a HTC ügyfélszolgálatán a +36-80/016-326 telefonszámon.RTX ON
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dombila
senior tag
válasz Melack #40042 üzenetére
Ezt a Revolutionary régóta tudja Desire-re, ráadásul visszaállítható módon, így nem veszik el a garancia sem. (ha még van rá). Gari nélkül meg mindegy hogy nyitod fel a HBOOT-ot
-
CB
senior tag
Az előző kérdésre már (szerencsére) nem kell válaszolni, mert a Revolutionary módszerrel rootolt lett a telefonom.
......most jön a rom csere.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest