Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
dani3l #40898 üzenetére
Nekem ez a milestone6 v2 van fent, de még csak pár órája (bár folyamatosan kínozva van azóta), eddig jónak tűnik, de inkább majd 1-2 nap múlva tudnék róla bővebben nyilatkozni.
Egyébként elsőre (ez nálam a desire-k esetében szerintem valami átok lehet), amikor felraktam nem indult el, majd reinstall és lám megy tökéletesen.
Ezek az AOKP romok nagyon jók, nagyon jól testre szabhatóak, rengeteg plusz funkcióval. Viszont a kinézetük, elég puritán, bár ezen már rajta vagyok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Ezt probalta mar valaki?
Es ez a legstabilabb ics rom desirere, ugye?
#40897 tenke.: Milyen memoriakartyad van? Nekem is voltak hasonlo problemaim es csak az sd kartya csere oldotta meg.. Nem tudom, milyen romot tettel föl, esetleg probalj meg egy masikat, szinten a2sd-vel, ha az is fagy, akkor meg probalj ki egy nosd romot. Ha az jo lesz, akkor egyertelmüen az sd kartya a problema. Egyebkent a 100 megas swap fölösleges, viszont a 300 megas ext sztem lehetne nagyobb.
Szerk.: Nekem is ugyanugy cl6 16 giga volt az elsö memoriakartyam is, csak az SiliconPower, a mostani meg A-data. SP-t valamiert nagyon nem szerette a dezi, pedig azert vettem azt anno jo dragan, mert nagyon dicsertek..
[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
válasz
#24633088 #40883 üzenetére
felraktam a cm7r2 hboot-ot, particionáltam az sdkártyát ahogy írta sokfat32+1-15gb ext4+nemtudom mennyi ext4 asszem 300 mega + 100 mega linux swat
felraktam a romot, és egy nagy adat semmi vár... lassú, minden gombra flé órát várok, FC-k, nem válaszolások.. egyszerűen nem értem... pedig nem akrok full 3.5 ös romot mert lassú. ez az alex jön be a legjobban de úgy látszik nem akar összejönni...
-
-
dombila
őstag
válasz
WhiteWalker #40894 üzenetére
Az SD kártyán azt EXT partíció sérült meg. Valószínűleg valamilyen a2sd ROM-ot használsz. Az a2sd az alkalmazásokat átteszi az SD-re, de a beállításokat ill. az appokhoz tartozó adatokat továbbra is a telefon memóriájában kezeli.
Emiatt tűntek el "csak" az app-ok.
Mivel az EXT partíciód nem stabil, én mindenféleképpen ajánlanám a SD újra particionálását és a ROM újra telepítését.
Ha netán az a2sd még működik, akkor bármikor ugyanígy járhatsz az újrainstallált app-okkal is. :-(
Ha az őjrapartícionálás után is előfordul ilyen, akkor SD kártya csere... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Borote #40893 üzenetére
Őőőő , azért ez nem bíztató , vmi jobb megoldásra gondoltam...
(tudom backup kellett volna...,csak utólag könnyű okosnak lenni )
közbe annyi történt , hogy próbaként a marketről felinstallláltam az "eltűnt" operát..láss csodát,megtartotta a beállítások
, szóval elvileg, ha a többi appot ,ami kb 5 oldalnyi, egyesével letöltögetném,akkor nem kell őket beállítgatni...
Kb olyan , mintha a windowsba a telepített játékok,amik mondjuk a D meghajtón vannak egy új win installkor eltűnne...majd a friss windowskor új installként csak néhány registry file-t másolna fel a gép...
-
Borote
addikt
válasz
WhiteWalker #40892 üzenetére
Nekem is volt pont ilyenem....
Én nem vacakoltam, és reinstall lett belőle[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Tegnap történt egy kis gubanc a telefonommal: használat közben lefagyott,ezen nem lepödtem meg mert volt már ilyen...szóval kivettem az aksit,majd reboot és miután meg volt a boot azokat a programokat töltötte be amik csak a telefon memoriába voltak telepítve,amik az sd kártyán voltak azokat nem...az asztalon is csak egy zöld droid ikon volt helyettük...és mikor rányomok az ikonra ezt az üzenetet kapom: "the linked program not installed on your phone"
Viszont a file kezelöben pl Total Commander,látomaz sd kártyát,tudok a mappákba lépni stb....Elvileg beolvasta a kártyát de az installált szoftverek mintha eltüntek volna...Vagyis ott vannak csak nem indulnak el...mintha windowsba a registryt törölték volna ki... Már próbáltam mindent,reboot,kártyât is kivettem, mit lehetne még tenni? -
LordAndrew
tag
HELP!
Valamit nagyon elb@sztam... Runnymede AIO ROM van a telefonomon, már száz éve nem piszkáltam. Eladom a készüléket, nyomtam rajta Factory resetet, betettem új microSD kártyát, leformáztam, töröltem minden cache-t és elindítottam a telefont.
Sajnos valami balul sült el és nem indul a ROM, hanem "Fastboot" felirat alatt egy menüben választhatok, hogy "bootloader", "reboot", "reboot bootloader" vagy "power down". Bárhányszor újraindítom, mindig ide lyukadok ki. A recovery-be be tudok lépni (4EXT touch recovery) és az látszólag működik, de a reboot mindig ide a Fast Boot menübe hoz vissza.
Mit tegyek? Holnap postára kéne adnom a telefonomat. Segítsetek légyszi!
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég nagy bajban vagyok. Délután a telefonom kikapcsolt, mintha lemerült volna, feltettem töltőre, azóta viszont bootloop. Legalábbis ez annak néz ki. htc logonál megakad. Módosított rom van rajta, amivel eddig semmi gond nem volt és már annyira régi, hogy arra sem emlékszem, mikor tettem fel.
Sürgős lenne a segítség, mert munkára is használom ezt a kacatot és tele van fontos és személyes dolgokkal.
Előre is köszönöm. üdv.: Zoli -
törölt tag
én maven 3d playert használok és szerintem jobb a hanzása mint a poweramp-nek, persze ez az én véleményem ha gondolod próbáld meg ingyenes, a másik pedig a noozy player xda-n találsz hozzá linket mert valamiért nálunk le van tiltva a playről nagyon ssépen szól csak nem jöttem rá hogy lehet beletekerni a számokba.
-
törölt tag
válasz
tenke. #40881 üzenetére
Sense romból fentebb linkeltem alex-v 1.8-as romját én imádtam főleg az espresso móddal a másik gyors és stabil pedig pzoley sense romja [link] ezt azért szerettem mert sd nélkül is ment, anno én kipakoltam belőle egy pár dolgot és úgy raktam fel cm7 hbootra és így nem kelett semmit a memkarira tennem.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A kérdésem a következő!
A telómon a Ginger-Sense-DTP-V2.11 rom van és fel van telepítve a Poweramp Music Player, viszont folyamatosan szaggat akadozik.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak vele, vagy esetleg újra telepítés, másik rom, mert nem hiszem el, hogy nem tudja a Desire ez a progit rendesen futtatni -
tenke.
tag
Nah S-off-oltam a kicsikét, mondjátok milyen romot rakjak most fel?
-
greenmelon94
tag
válasz
greenmelon94 #40874 üzenetére
Megpróbálom amit írtál*
Szerkeszteni már nem engedte.
-
senki11
aktív tag
Dehogy marad
, Hülyeséget írtam...
-
-
törölt tag
válasz
senki11 #40870 üzenetére
nem kell semmit csinálni egy ext4 elég. használtam nem volt vele gondom bár én jobban szerettem a sima oxygen romot amit a honlapján megtalálsz. vagy ha ssereted a sense romokat akkor az xda-án nézd meg ez én nagyon szerettem Alex-V 1,8 Gingerbread Sense HD INT2SD-S 04.07.12 cm7r2 hboot kell neki [link] és droidzone valamelyik új kernelével meg az xda-n lévő sense battery calibration apk-al nincs 15-20%-os leállás hanem nullánál.
-
senki11
aktív tag
-
törölt tag
válasz
greenmelon94 #40865 üzenetére
ha most nincs s-off akkor szerintem csináld meg meg a rootot is ha nincs és tedd fel ezt a romot ennek nem kel memkari és ha ezzel sem megy akkor a telóval van a gond [link] ja és persze ezt csináld meg telepítés előtt Full Wipe : Ez 3 lépésből áll. Az első a Wipe data/factory reset, a második a wipe cache partition, a harmadik pedig az advanced menü, Wipe Dalvik Cache . Ezt a 3 lépést minden új rom telepítése előtt meg kell csinálni.A hangerő +/- gombokkal lehet a kurzort mozgatni, vagy a trackball-lal, és a trackball megnyomásával lehet a kurzor alatti parancsot aktiválni.Mindig a kiválasztott parancs megerősítést kér, tehát navigáljunk a Yes feliratra, és ott nyomjuk meg a trackball-t. én szoktam formázni még a system, data, boot, sd-ext is ezeket pedig a mount and storage-ben találod.
-
arpy17
tag
válasz
greenmelon94 #40865 üzenetére
Wipe-ok megvoltak?
-
senki11
aktív tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni... Meguntam a miuit és szeretnék valami gyors romot, amit nem kell majd leváltanom mindenféle bug miatt. Lényeg a stabilitás, meg a gyorsaság, mert nem szeretem piszkálgatni a jól belakott rendszert. Amióta rootolva lett a telefon, csak a miui-kat váltogattam, ezekkel van némi tapasztalat, de a többivel nincs.Tudnátok ajánlani valami megfelelő romot? Jelenleg ezzel szemezek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561843
-
törölt tag
válasz
greenmelon94 #40863 üzenetére
válts cm7r2 hbootra és engedni fogja telepítést.
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
A következő lenne a gondom.
Fel akartam tenni a dézimre a Runny Mod-ot. A grafikus telepítőben indításkor a képernyő tetején írja, hogy HBOOT: stock, illetve azt hiszem azt, hogy SD2EXT4 not available vagy valami ilyesmi. A telepítést el se kezdtem, mentem is kigúglizni a "not available" cuccost, az XDA-n találtam is egy threadet ahol ott volt, le is szedtem, feltettem. Azóta, ha a szóban forgó romot feltelepítem, bootolás után a rendszer közli velem hogy az összes létező rendszeralkamazás leállt, nem győzöm leokézni az értesítéseket, a telefon persze használhatatlan. A romot egyébként teljesen úgy telepítettem ahogy írták, az SD kártyára is megcsináltam a kb. másfél gigás EXT4 partíciót ahogy kérte a rom, szóval azon a kis apróságon kívül amit nem kellett volna feltennem, mindent úgy csináltam ahogy kért. Ezek után recoveryből a LeeDroid 3.3.3-at feltettem... volna. Csak éppen az meg a bootképernyő "android" feliratánál áll meg és mutatja a feliratot újra és újra, azon csak az aksikivétel segít. Hál'istennek ott volt backupban a gyári 2.2-es romom, azt visszaállítottam recoveryből, az fel is ment, csak éppen ha sim kártyát tettem a telefonba akkor újraindult újra és újra. Ezek után feltelepítettem gépről a gyári 2.2-es romot, így ugye eltűnt az S-OFF meg minden egyéb, szóval elvileg teljesen "szűz" a telefon, csak éppen ugyanez a helyzet, hogy a végtelenségig újraindul a telefon amint simkártyával indítom és beírom a pinkódot.Valami ötlet? Mert ebben a formában sok mindenre nem használható a telefonom. :/
Köszi!
-
CB
senior tag
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Van arra mód,hogy MIUI romnál dupla trackball kattintással feloldódjon a képernyő?
Üdv.
-
dani3l
őstag
válasz
Koczó93 #40859 üzenetére
En mondjuk pont a SiliconPowerrel szoptam be (cl6 16gb), folyamatosan fagyott töle a telefon, amint rakerült egy ext particio, egyszerüen hasznalhatatlan volt.
#40854 aaduo01: most latom, hogy meg nem reagaltam, köszi az infot, akkor megvarom a sandvold fele verziot, ugysincs tul sok idöm szorakozni vele mostanaban, ugyhogy nem olyan sürgös..
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sorry,félre ment.
[ Szerkesztve ]
-
szecska24
tag
A kártyák sebességi besorolása mindig a kártya MB-ban mért garantált írási sebességére utal nagy méretű fájlok esetén
Azonban, ha rendszert teszel rá, akkor legkevésbé sem nagy méretű fájlokat fog mozgatni a telefon, ritka a MB-os nagyságrenben mérhető adat. Tapasztalatok szerint a legtöbb class 6-os kártya írási/olvasási sebessége nagyobb kisebb fájlok esetén, mint a class 10 társaiké. A class 10-es kártyák fényképezőgépek/kamerák esetén a RAW (20 MB, vagy annál nagyobb) képállományok (pl. burst mód), illetve a mai AVCHD videóállományok (több GB) esetén tündökölnek. Gondolom új szabványként az UHS-t emlegeted, aminek ugyancsak az előbb felsorolt felhasználási területek fekszenek. -
Mik_i
tag
válasz
#24633088 #40850 üzenetére
Hogy érted ezt, hogy lassabban olvassa a 10-es a kisebb fájlokat? Ha gyorsabb egy kártya akkor nem nő meg általánosságban is a sebessége a csúcssebességen kívül?
Én is éppen kártyacsere előtt állok,mert úgy néz ki, hogy az előző CL6-16GB kártyám megadta magát. Holnap tudok csak nekiesni még egy komolyabb újrapartícionlással és formázással, de nem sok reményt fűzök hozzá. Szóval nézegettem kártyákat és ezt néztem ki:
[link]ez nem is CL10, hanem már tudja az új szabványt is. Tudom,h a Desi azt még nem tudja, de a technológia leírásánál
[link]
azt írják,h visszafelé kompatibilis és akkor is gyorsabb valamivel a CL10-nél ha normál eszközben használjuk.Tudnál írni erről a "lassabb a gyorsabb" dologról egy picit bővebben? Nagyon fontos lenne nekem a sebesség,mert a2sd++ romot szoktam használni(legutóbb pzoley féle Ginger Sense 2.10do), ahol ugye az SD kritikus a használható sebesség szempontjából főleg,ha már rendesen tele van pakolva a telefon. Sajnos nekem a CL6 egy idő után már eléggé ragadozott még "turbo adatkezelés" script telepítése után is, igaz tényleg rendesen tele volt a telefon. (kb 120 app, 800mega foglalva az a2sd tárhelyből, kb 1200 kép a fotóalbumban, stb)
Ezért nézelődök a lehető leggyorsabb kártya után, ha már egyszer cserélnem kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
dani3l #40853 üzenetére
igen. a videófelvétel is 30fps. annyi a bibi vele hogy csak a link2sd műkszik vele semmilyen másik adatkezelő script meg hogy nincs benne magyar csak angol meg kínai. de ha tudsz várni sandvold is átvette belőle a 30fps videót és kb. jövőhéten kiadja a frissítést az övé meg tud magyarul meg támogat minden scriptet is.
-
dani3l
őstag
válasz
#24633088 #40847 üzenetére
Ezen az ICS romon mar müködik minden rendesen? Az oldalon nemsokminden leiras van..
Egyebkent tudna valaki ajanlani egy betonstabil, sallangmentes, (nem pzoley fele) AOSP romot? MildWild CM5 van fönt par honapja, de mar egy ideje elkezdett rakoncatlankodni, ugyhogy lassan aktualis lenne a csere. Jöhet akar miui is, elötte az volt sokaig, az is bejött, de elsösorban valami hasonlo AOSP erdekelne. XDA-n nezelödtem, ahogy lattam nem sok van mar amit meg fejlesztenek, bar eleg nehezen igazodok ki rajtuk..
-
cekkk
veterán
Memória kártyát szeretnék majd venni, milyen class amit érdemes meg venni? 6os elég vagy nagyobb kellene?
-
törölt tag
Szia 2.3-ból szerintem ez a legjobb stabil és gyors [link] 4.04 -ből meg ez annyi hogy nem tud magyarul meg csak a link2sd- támogatja ha kevés a hely az alkalmazásoknak egy apex vagy nova launcherrel jól használható meg a setlocal sokat segít hogy kicsit magyar legyen az eredeti ics lockscreen visszaálítását picivel feljebb leírtam. Ja és az rc verziót ajánlanám. [link]
-
miyu
tag
Sziasztok!
ismerősöm Desire-jére kéne felpakolnom vmi értelmes romot
rootolás már megvolt2.3 vagy feletti rom kéne minél több szabad rammal (ezért döntött a lecserélésnél)
igazából ezt a Full_wipe_ext4_no_journal-V1.1 dolgot nem értem, illetőleg a kérdés h mit ajánlotok?
köszönettel
miyu -
Reaper
őstag
Köszi mindenkinek a tanácsokat, utánanézek az ajánlottaknak
-
Mik_i
tag
válasz
#24633088 #40836 üzenetére
Na közben kipróbáltam kollégám 2gigás kártyájával, és arról felment a NOSD rom.. Az én kártyámra már felmásolni sem tudtam a zip-et:S nem rossz, hogy egy A-data 16Gb CL6 SD kártya 8 hónap alatt bemondja az unalmast. Tényleg ennyit bírnak a memokártyák? vagy az A2SD használat olyan extrém módon terheli őket,h hipp-hopp tönkremennek? remélem azért a gari ettől még vonatkozik rá.
Minden esetre köszi a tippet!
-
Mik_i
tag
Az sms téma részben megoldódott, azonban sokkal mélyebbre gyűrűzött a probléma. Az sms-ek eltűntek maguktól(az összes).
Ezután működgetett a telefon egy darabig, de utána jött egy hibaüzenet, valamilyen android process leállásáról, amire ha rányomtam akkor rögtön utána újra előjött az üzenet. Újraindítás, akku kivétel nem segített.
Nem volt más lehetőség újra raktam a romot. Ez nem volt teljesen sikeres, mert furcsa módon a lock screen pl nem úgy jelent meg ahogy kellett volna és háttérképek sem voltak.Ezek után úgy döntöttem,h akkor recovery- pzoley féle full_wipe-ext4-no_journal és egy korábbi decemberi backup felszippantása.
A full_wipe-ext4-no_journal nem ment végig, az ext4 formázásnál elakadt. Várakozás, majd akku kivétel. Kb 3. próbálkozásra aztán végül sikerült végigfuttatni. Ezután próbáltam a restore-t,de az sem menet végig, a programok sd-ext-re való másolása közben megakadt. 2x próbáltam meg, mindig elakadt és csak akku kivétellel tudtam szabadulni.
Ezek után csinlátam full wipe-ot, de csak hagyományos, manuális módon, tehát formázás nélkül. Feltettem a romot normál módon és rá egyből az a2sd++ scriptet is. Mind2-re azt mondta,h oké. Restart, de a telefon a betöltési fázison nem jutott túl, pedig elég sokat vártam. A fehér HTC az meg volt, utána jött egy Android feliratú futó képernyő, azon kb 30-40 percet hagytam, utána akku kivétel.Nem igazán tudom,h mit kellene csinálnom.
Egyfelől egyre gyanúsabb,h az sd kártyával lehet gond. Ez azért furcsa,mert egy kb 8 hónapos Adata cl6 16GB-ról van szó, szóval nem is öreg,nem is gagyi. Van még egy régebbi 2 Gb-os karim is, meg fogom próbálni azzal, hogy mit szól hozzá.
Másfelől viszont próbáltam feltenni sima A2SD romot is, ami a recovery szerint fel is ment. Ez az rom úgy tudom,h alapból(külön script nélkül) nem használja az EXT4 partíciót, de mégsem indul el ez sem. -
Reaper
őstag
Meg tudja valaki mondani, melyik most a leg használhatóbb ROM ami elérhető? Ha jól tudom, akkor az ICS-ek még nem az igazik, a gyáriak nem érdekelnek, a Runny 6.1.1. meg nem hajlandó nekem az app2sd-re és kifogyok állandóan a helyből, ráadásul a sense is megeszi a szerencsétlen hardvert.
Szóval a kérdésem, melyik most a leginkább bevált ROM ami van, amolyan "best-buy"? -
ÖS
csendes tag
Tisztelt Desire Tulajdonosok!
Szeretném a sima desirémet megrootolni.
Próbáltam én meg csinálni, nem sikerült.
Biztos rosszul csinálok valamit.
Olyan segítőkész hozzáértő!!! Root gurut keresek aki
meg tudná mutatni személyesen hogy kell ezt a root-ot
megcsinálni. Természetesen nem ingyen kérem.
Kérem írj ha lenne hajlandóságod segíteni.
Budapesten lakom a belvárosba. Mindenem megvan
(Laptop, internet) csak a tudás hiányzik.
Készülék jelenlegi állapota.
HTC Desire (sima)
Android 2.3.3
H boot.
Bravo PVT1 Ship s-on
HBOOT-1.02.0001.
MICROP-031d
Touch Panel-synt 0101
Radio-5.17.05.23.
Juli 22 2011.16.19.16.
32GB SDHC Class6
Várom jelentkezésed. Előre is köszönöm ÖS
Tel:06202216331 -
CB
senior tag
-
bagaba1
tag
Hali!
Van itt valaki, aki tudna segíteni gyári állapotba való visszaállításban? Próbáltam azokat a módszereket amik PZoley oldalán találhatók, de egyik sem működött. Jelenleg CM7.3 van fennt, cyanogenmod kernel, 5.11.05.27 Radio rom, és a Recovery sem gyári. Sürgős lenne!
-
llaszlo
veterán
Hogy a legkönnyebb átállni ICS-re?
Feltettem és az a gond, hogy az előző verzió MIUI backupból semmit nem hajlandó visszaállítani. Ha rámegyek akár a legkisebb appra is akkor is azt írja ki, hogy Nem tud Backupot csinálni, mert nincs elég hely a belső memóriában. Töröljek valamit.Nos hely az van bőven, meg nem is backupot akarok csinálni hanem restore-t.
Az appok meg a beállításaik kellenének mindenképp. A system adatokat sosem szoktam visszaállítani, mert azok nem kompatibilisek a legtöbb esetben.
-
törölt tag
válasz
batabe #40818 üzenetére
ja az az ui nekem is csak a kompromiszumok teljes értékű mindennapi rom vagy a szebb ui én az elsőt választottam. de remélem nem sokáig mert sandvold válaszolt hogy megpróbálja megfejteni mi a titka és átveszi az ő ics romjába, na akkor leszek teljesen elégedett ja meg a ril-t amit használnak mert észrevette milyen stabil és jó a 3g.
-
Melack
veterán
Ha már felmerült a memória ügy: a Contact Storage-om cca 15Mb, ami szerintem sok. Van vkinek vmi ötlete, hogy miként lehet ezt a méretet csökkenteni? Egyáltalán miért ekkora?
-
Mik_i
tag
Sziasztok! Pzoley féle Ginger-Sense-DTP V2.10do FN A2SD++ rom-ot használok lassan kb 1 éve. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, bár a rendszer belakása után némileg meglassult a telefon, néha kicsit recseg. Ettől függetlenül elégedett vagyok, mert helyem van bőven, ha kell egy program akkor fel tudom tenni.
Kb 1 hete akadt azonban egy probléma, amit sehogyan sem tudok megoldani. Kaptam egy szokásos sms-t egy vásárlástól és azóta fagy az sms része a telefonnak. Konkrétan, ha megnyitom azt az üzenet láncot ami ezt az üzenetet tartalmazza akkor kifagy az üzenet szolgáltatás, eldobja a telefon a hálózatot és újra be kell írnom a PIN kódot. Próbáltam,h nem nyitom meg, hanem megpróbálom kitörölni az egész beszélgetést (307 üzenet), de azt sem tudom, mert attól is kifagy az üzenet folyamat. Ha kapok egy új sms-t akkor is kifagy, mert az értesítő sávon meg kellene jelenítenie. Ha az sms widgeten keresztül próbálkozok akkor más üzenetekből tudok törölni a widget segítségével, de ha eljutok a kritikus üzenetig akkor szintén fagyi. Megpróbáltam feltenni másik sms programot (Go sms pro), de ő sem tudta kitörölni a kérdéses üzenetet. Gondoltam, h oké akkor mélyebbre ások. Root explorerrel megkerestem az sms-eket tároló .db fájlt a fájlrendszerben. Meg is találtam elvileg, azonban az SQLite editorral nem tudtam belenyúlni és kitörölni a kritikus smst, mert azt írja a táblára,h read only.
Most már tényleg kifogytam egy kicsit az ötletekből, úgyhogy ha valakinek van valami megoldási javaslata akkor az légyszi ossza meg.
Próbálnám elkerülni a ROM cserét, mert elég rendesen belaktam a telefont egy év alatt, csomó programban el vannak tárolva adatok és ezeket nem szeretném elveszteni. Ha csinálom egy mentést recoveryben és ROM újrahúzás után azt beilleszteném akkor a programokban tárolt adatok már nem lennének meg? Illetve, ha újra vissza tenném a mentést akkor lehet,h újra befagyna az üzenetkezelő,mert azaz sms is visszajönne ami kifagyaszt?Ha valaki tud segíteni, köszi előre is!
-
zragon18
tag
Sziasztok!
Ma sikerült nekem is beszereznem egy fehér gyári független Desire-t..
2.3.3 van rajta teljesen gyári, És egy kis segítségre lenne szükségem,
Magyar nyelv kellene bele meg egy olyan Sense Rom amiben kicsit több a Szabad hely, mert 128 MB nem valami sok., meg egy kis root jog sem jönne rosszul..
Esetleg ha egy linket tudnátok dobni ahová le van írva hogy mint és hogyan kell azt nagyon nagyon megköszönném....
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok